Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tigl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house
01/
Architectenbureau Roosendaal

Zoekt u een architect in Roosendaal die u kan helpen bij uw project? STATE of Architecture staat altijd voor u klaar!

Architect
Roosendaal

Scroll

Beste architect voor jou in Roosendaal

02 /
Architect Roosendaal

STATE of Architecture is de beste keuze voor een architect in de buurt van Roosendaal. Ons team beschikt over een grote hoeveelheid expertise en ervaring, waardoor wij in staat zijn ieder project met succes af te ronden. Het woord onmogelijk vind je dan ook niet in ons vocabulaire.

Onze hoge expertise, kennis en creativiteit zorgt ervoor dat wij worden gezien als een gerenommeerd architectenbureau nabij Roosendaal. Onze architecten beschikken bovendien over een groot oog voor detail, waardoor zijn niks over het hoofd zullen zien.

Projects
Architect
Architect Roosendaal

Jouw droomwoning in Roosendaal

De architecten van STATE of Architecture beschikken over een enorme dosis aan ervaring en kennis op het gebied van woningtrends. Hierdoor kunnen wij niet alleen assistentie bieden tijdens het verwezenlijken van jouw droomwoning nabij Roosendaal, maar kunnen wij dit concept ook verbeteren.

 

CONTACT US

Onze architecten in Roosendaal beschikken over veel kundigheid omtrent architectuur. Daarnaast zijn zij goed op de hoogte van de nieuwste woningtrends, en implementeren zij deze trends zonder moeite in huidige of toekomstige ontwerpen. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en innovaties binnen de moderne architectuur. Samen met jou zoeken wij de grenzen van de moderne architectuur op en verleggen we deze. Ons motto is dan ook niet voor niets “Challenging the current state of modern architecture”, want het uitdagen van de moderne architectuur is iets dat wij graag doen.

“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Stappenplan

ONLY THE ESSENTIEL

Wij begrijpen dat een goede ondersteuning tijdens dit traject invloed heeft op het eindresultaat. Daarom maken wij dit traject een stuk makkelijker en dit doen wij door gebruik te maken van ons eigen en unieke “State of concept”. Dit gedetailleerde plan omvat alles wat komt kijken bij het realiseren van jouw droomwoning en is opgesplitst in 6 verschillende fases. Het stappenplan begint bij het verwezenlijken van een concept en loopt tot een uiteindelijk aanvraag van vergunningen. De volgende fases worden tijdens dit traject behandeld: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en uiteindelijk het voorbereidingsproces.

Een realistisch en mooi ontwerp, dat is waar wij de nadruk op leggen tijdens dit state of concept. Om de kwaliteit hiervoor te kunnen blijven waarborgen, voeren wij na iedere fase een kwaliteitscheck op het concept uit. Middels deze kwaliteitscheck en jouw mening kunnen we bepalen of het concept nog voldoet aan de eerder opgestelde eisen. Tijdens iedere stap word jij betrokken door een van onze architecten uit Roosendaal. Deze architect zal ook jouw vaste aanspreekpunt blijven tijdens het hele project.

Architect
Architectenbureau Roosendaal

Persoonlijke aanpak

STATE OF CONCEPT

Voordat wij starten met een nieuw project, gaan onze architecten in de buurt van Roosendaal graag met jou in gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij uitgebreid in gaan op al jouw wensen en behoeften en zorgen wij ervoor dat alles duidelijke genoteerd wordt. Zo, kunnen wij de opgestelde wensen en behoeften makkelijk toepassen tijdens het ontwerpproces en zorgen we voor een betere doorstroom van het project. Heb je geen nieuw huis nodig, maar wil je wel graag ondersteuning voor een verbouwing of renovatie? Ook dan kunnen onze architecten je uit de brand helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag meer te weten komen over de kracht van STATE? Neem dan vandaag nog contact op met ons architectenbureau nabij Roosendaal. Wij plannen samen met jou een adviesgesprek in, waarin wij jou kunnen voorzien van de benodigde informatie. Vervolgens zullen wij samen met jou op zoek gaan naar een passende oplossing!

moderne entree, villa woning, moderne bungalow, minimalistische woning, betonwoning, led lijnen
Architectenbureau Roosendaal

RAW

Wij zorgen ervoor dat jij gedurende het gehele proces de ondersteuning krijgt die jij nodig hebt! Niet alleen tijdens het adviesgesprek geven wij jou informatie om jouw droomwoning te kunnen realiseren. Gedurende het hele proces bieden wij je een persoonlijke ondersteuning en staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.  Met deze langdurige ondersteuning zorgen wij voor een beter eindresultaat en een fijner en duidelijker proces.

Voor een creatieve en ervaren architectenbureau in de buurt van Roosendaal ben je dus aan het juiste adres bij STATE of Architecture. Door onze hulp in te schakelen helpen wij jou met de creatie van een unieke woning voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen de moderne architectuur. Wens je meer over dit proces te weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat ons helpen met het realiseren van jouw dromen!

Contact us
Architect

BOLD

Als duurzame architecten nabij Arnhem houden wij rekening met duurzaamheid tijdens het ontwerpen van jouw droomwoning. Duurzaamheid is soms lastig om rekening mee te houden. Elke woning en elke kavel is anders. Daarom kan de duurzaamheid van een huis niet volledig gepland worden. Wel kan de architect nabij Arnhem er maatwerk van maken en een poging doen om zo een zo optimaal mogelijk gebouw te ontwerpen.

PROJECTS

EXCLUSIVE

Bij duurzaamheid in een project wordt er naar een aantal dingen gekeken. Zo is het als eerste belangrijk dat er rekening gehouden wordt met het uitzicht en de positie van de zon. De positie van de zon is niet alleen belangrijk voor warmte in de woning, maar afhankelijk van de zonnestand kunnen wij ook beoordelen of zonnepanelen mogelijk zijn. Verder is de indeling van de woning ook belangrijk. Vooral in verband met isolatie is het belangrijk om te kijken naar hoe de woning ingedeeld wordt.

MORE INFO
Architect

Design van
A t/m Z

Bij STATE of Architecture focussen wij ons niet alleen op de buitenkant van jouw toekomstige droomwoning. Onze architecten nabij Roosendaal kijken liever naar het totaal plaatje en geven daarom ook advies over het interne gedeelte van je woning. Al onze architecten zijn op een specifiek vakgebied binnen de architectuur georiënteerd en gespecialiseerd en binnen STATE beschikken we daarom over alle kennis binnen deze wereld van architectuur.

Deze mengelmoes aan opinies en visies zal zorgen voor extra toegevoegde waarde binnen het ontwerpproces en bijdragen aan de creatie van een uniek design. Tijdens het doorlopen van dit proces vullen onze architecten elkaar naadloos aan, wat zorgt voor het ontstaan van nieuwe ideeën waarbij borging van kwaliteit cruciaal is.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe STATE of Architecture jou kan helpen?  Neem dan vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in de buurt van Roosendaal en plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

State of Architecture
Architect Roosendaal

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required