Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
State of Architecture
01/
Architectenbureau Brabant

Architectuur
Brabant

Scroll

Architectuur Brabant

02 /
Architectuur Brabant

Ben je op zoek naar een architect in Brabant en omgeving die je kan bijstaan bij het ontwerpen van je droomhuis? Dan biedt STATE of Architecture de perfecte oplossing! Het is al een droom op zich om te wonen op een plek als Brabant die zo rijk is aan cultuur, een gezellige gemeenschap kent en omringd is door prachtige natuur. Het inschakelen van een architect kan je helpen om je droomhuis werkelijkheid te maken. Onze architecten brengen nieuwe inzichten en ideeën naar voren, waarmee ze het uiteindelijke project nog verder kunnen verbeteren. Op die manier zorgen we ervoor dat je het maximale uit je droomwoning haalt. Dankzij onze jarenlange ervaring en frisse kijk op architectuur, zijn we in staat om een moderne en vernieuwende benadering te bieden.

Projects
Architect
Architect in Brabant

De meerwaarde van STATE

Architectuur Brabant

Het is lastig om een eenduidig antwoord te geven op de vraag wanneer je een architect moet inschakelen en wanneer niet, aangezien dit afhangt van de specifieke situatie. Echter, het is wel zeker dat de hulp van een architect nooit overbodig is. In feite biedt het altijd toegevoegde waarde. Door een architect in te schakelen krijg je niet alleen je eigen perspectief, maar ook dat van een professional. Dit leidt tot nieuwe inzichten, suggesties en verbeteringen voor je droomwoning.Bij STATE of Architecture gaan we een stap verder dan andere architecten. Naast advies en suggesties, bieden wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes.

Samen met jou streven we ernaar om de grenzen van moderne architectuur te verleggen en dit toe te passen in je eigen droomhuis. Onze architecten in Brabant zijn bekend met de lokale stijlen en bouwvoorschriften, waardoor ze je droomhuis kunnen ontwerpen met respect voor de karakteristieke kenmerken van de regio. Wil je meer weten over de mogelijkheden die STATE of Architecture biedt? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze architecten in Brabant. Tijdens een passend adviesgesprek kunnen we je meer informatie verstrekken. Samen zorgen we voor een ontwerp dat perfect bij je past!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Harmonie tussen binnen en buiten

Het realiseren van een droomwoning is geen taak die je even snel afhandelt. Het is een uitgebreid proces met verschillende stappen en aspecten waar je rekening mee moet houden. Het inschakelen van een architectenbureau in Brabant kan hierbij de ideale oplossing zijn. Bij ons vind je speciale architecten die bekend zijn met de lokale markt in Brabant en omgeving. Ze beschikken over uitgebreide expertise in het vakgebied, hebben ervaring met eerdere projecten en brengen een frisse kijk op elk nieuw project. Dit stelt hen in staat om creatieve aanpassingen te maken aan bestaande technieken binnen de moderne architectuur. Daarnaast zijn onze architecten altijd op de hoogte van de nieuwste designtrends.

Architect
Architect in Brabant

volledige ontwerpservice tot luxe renovaties

We richten ons niet alleen op het externe ontwerp, maar ook op het interne aspect. Hierdoor bieden we niet alleen een volledige service voor het externe aspect, maar ook voor het interne aspect. Naast onze ontwerpdiensten voeren we ook verbouwingen en renovaties uit. Dus als je op zoek bent naar een architectenbureau in Brabant of omgeving, dan is STATE de juiste keuze. Met onze combinatie van expertise en creatieve expressie zorgen we voor nieuwe aanpassingen aan je huis of tuin. Ons advies strekt zich uit tot zowel bouwkundige als creatieve aspecten, wat resulteert in een volledige ontzorging.

Architectenbureau Brabant

Architecturale meesters

Bij STATE of Architecture zijn onze architecten volledig gekwalificeerd om je te helpen met een uitgebreid ontwerp. We besteden niet alleen aandacht aan het externe ontwerp, maar ook aan het interne aspect. Dit betekent dat we niet alleen een complete service bieden voor de buitenkant, maar ook voor de binnenkant van het gebouw.

Naast onze ontwerpdiensten voeren we ook verbouwingen en renovaties uit in binnen- en buitenland. Zo hebben wij ook een kantoor op Curaçao, waardoor we lokaal aanwezig zijn en een diepgaand inzicht hebben in de unieke architecturale mogelijkheden en uitdagingen van het eiland.

Als je op zoek bent naar een architectenbureau voor een woning in Brabant, elders in Nederland of Curaçao, dan is STATE of Architecture de juiste keuze. Met onze combinatie van expertise en creatieve uitdrukking zorgen we voor nieuwe aanpassingen aan je huis of tuin. Ons advies strekt zich uit tot zowel bouwkundige als creatieve aspecten, waardoor we je volledig ontzorgen. Samen tillen we je ideeën naar een hoger niveau, met verbluffende resultaten!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Architect in Brabant

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required