Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
moderne-rauw-minimalistisch-woning-huis-villa-beton woning-IHC-BRUIS Architectuur-architect modern-Nijmegen-Roermond-Asenray_1
01/
bouwen opnieuw uitgevonden

Verlang je naar je eigen droomwoning zonder eindeloos te wachten? Ontdek de innovatieve wereld van prefab bouw. Sneller, efficiënter en een kleinere foutmarge, dat zijn een van de voorbeelden van een prefab woning. Onze visie, een prefab woning heeft geen afbreuk te doen aan architectuur en een uitgesproken ontwerp. Bij ons is prefab niet alleen een constructiemethode; het is een kans om architectonische grenzen uit te dagen. Wij gaan voor modulaire statements!  Nieuwsgierig geworden? Lees verder om alles te ontdekken over prefab villa’s, de bouw.

Modulaire Prefab woning

Prefab principes

02 /
Voordelen van prefab

Bij het bouwen van een prefab villa krijg je als ware de onderdelen van je toekomstige villa geleverd. De onderdelen worden in een fabriek geproduceerd en vervolgens in elkaar gezet op de bouw. Hierdoor zijn deze meteen klaar voor gebruik in een moderne villa. Daarnaast zal je door te kiezen voor een prefab villa veel tijd en geld besparen. Ook over de bouwkwaliteit hoef jij je geen zorgen te maken. De onderdelen zijn gemaakt in een geconditioneerde omgeving, waardoor maximale duurzaamheid kan worden bereikt.

Nog steeds flexibel! Modulair in ontwerp maar flexibel bij oplevering.

Ontdek de mogelijkheden van prefab
Opbouw van een woning
Architect
Architect
Minimalistische, moderne, kubistische, woning, villa, huis, hout, stucwerk, wit, zwart, stenen, minimal pui, Sambeek, Moderne woning, art of living, 12 House
Architect
03 /
STAP VOOR STAP

ONTWERP TOT BOUW

ONTWERP TOT BOUW

creatief in prefab

Prefab, een term die vaak samenhangt met standaardisatie en voorspelbaarheid, kan veel meer zijn. Door anders te denken breken we de norm van de bouwmethode en nemen we afstand van de beperkingen. We omarmen de constructie methode en laten hier onze statements op los. Laat prefab een symbool zijn van gedurfde creativiteit.

 

GRATIS PREFAB KENNISSESSIE
Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tigl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house

Duurzaamheid als beginwaarde

In de fabriek worden er meerdere kwaliteitscontroles uitgevoerd, waardoor de kwaliteit altijd gegarandeerd wordt. Het grootte deel van de woning wordt in de productiehal voorbereid, hierdoor hoeft er minder rekening te worden gehouden met de weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de productie in de productiehal voor een vermindering van transportbewegingen, dat betekent minder CO2 uitstoot!

Met prefab bouwen wordt ruimschoots voldaan  aan de Beng-normering. Dit levert u als woningbezitter extra voordelen, waaronder een lagere energierekening én het comfort van woningverkoeling in de zomer.

Zonder beperkingen

De basiselementen voor een prefab woning worden gemaakt van staalframe. En dit allemaal vanuit onze eigen fabriek! Onze engineeringsafdeling maakt een 3D model van de woning, vanuit daar sturen wij onze eigen staalframemachine aan welke vervolgens het staalframe produceert. Vervolgens worden de onderdelen in de fabriek geassembleerd en geïsoleerd, wat resulteert in hoogwaardige, geïsoleerde prefab elementen.

De basiselementen voor een prefab woning worden gemaakt van staalframe. Onze engineeringafdeling ontwikkeld een gedetailleerd 3D-model van elke woning. Van daaruit wordt het ontwerp vertaald naar technische tekeningen die  via de staalframemachine vervolgens het staalframe produceert. Deze onderdelen worden dan in de fabriek geassembleerd en geïsoleerd, resulterend in prefab componenten. Dit prefab systeem is  een symfonie van innovatie en vakmanschap.

Architect
DESIGN
• Kennismaking
• Dynamisch programma van wensen en eisen
• Ontwerp uitgangspunten
• Bouwer betrokken bij design met oogpunt op bouwen
Architect
PREFAB ENGINEERING
• Ontwerp vertalen in digitaal constructie model
• Implementatie constructie
• Aansluitingen water, elektra, licht en installatie

Modulaire woning


Prefab, modulaire gezinswoning
190 m2
2020
Asenray, Nederland

VIEW PROJECT

Levensloop- bestendig heruitgevonden


Levensloopbestendige bungalow
300 m2
2022
Nederland

VIEW PROJECT
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect

Kubistische prefab villa


Modulaire prefab gezinswoning
250 m2
2021-2023
Weert, Nederland

VIEW PROJECT

Z HOUSE - Prefab villa


Prefab levensloopbestendige villa
250 m2
2019-2021
Rhoon, Nederland

VIEW PROJECT

Waarom kiezen voor een prefab huis?

WERKZAAMHEDEN GEDURENDE DE UITVOERING

Bij ons is prefab niet alleen een constructiemethode; het is een kans om architectonische grenzen uit te dagen. Onze visie gaat verder dan trends en herhaling. We streven naar uniciteit en durf in elk ontwerp. Elke lijn, elke hoek, elke ruimte vertelt een verhaal, jouw verhaal.

Laat prefab een symbool zijn van gedurfde creativiteit.

Gratis Prefab kennissessie
Taking control
"In de wereld van prefab woningen gebruiken we een snelle en efficiënte constructie, waarbij architectuur geen compromissen sluit. Onze visie strekt zich uit voorbij het bouwproces; we dagen architectonische grenzen uit om unieke, modulaire statements te creëren."BRUCE VERDONSCHOT / ARCHITECT & PARTNER STATE
State of Architecture
04 /
Een kijkje achter de schermen

prefab
systeem

ENGINEERING
• Ruimte afwerkstaat
• Technisch ontwerp
TECHNICAL ELABORATION
• Werktekeningen
• Detaillering
• Interieur
• Lichtplan

KLAAR VOOR JOUW PREFAB WONING?

Bouw met ons jou droom villa

Start met het vieren van je succes

Start met een gratis kennismakingsgesprek met STATE

Let’s connect. hello@stateofarchitecture.com

Contact us

Contact
form

Laat ons jouw droomvilla realiseren
Send message to:
* Required