Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau STATE

Architectuur
Canarische eilanden

Scroll

Canarische Eilanden

02 /
Architect Canarische Eilanden

Wanneer je ervoor kiest om een architect in te schakelen, opent je de deur naar het verwezenlijken van jouw droomhuis. Onze architecten brengen frisse inzichten en ideeën naar voren, waarmee zij het project naar een nog hoger niveau tillen. Zo zorgen wij ervoor dat je het maximale kunt halen uit jouw droomwoning. Met jarenlange ervaring en een vernieuwende benadering van architectuur zijn wij in staat om een moderne en unieke visie te bieden.

 

Projects
Architect Canarische Eilanden

Zorgeloos jouw droomwoning realiseren

Architect Canarische eilanden

Bij STATE of Architecture staan onze architecten aan het roer. Zij zullen je begeleiden in elk aspect van het proces en nemen de belangrijkste, praktische beslissingen omdat zij daar de expertise in hebben. Het realiseren van jouw droomwoning is een complexe taak die zorgvuldige aandacht vereist. Daarom nemen wij het volledige ontwerp- en bouwproces op ons, zodat je je kunt richten op het laten uitkomen van jouw dromen.

Onze exclusieve locaties op de Canarische Eilanden bieden een perfecte combinatie van adembenemende natuurlijke landschappen, eindeloos zonnig weer en een ontspannen eilandlevensstijl die nergens anders te vinden is. Bij ons vind je gespecialiseerde architecten die bekend zijn met de lokale markt op de Canarische Eilanden en omgeving. Ze beschikken over uitgebreide expertise in het vakgebied, hebben ervaring met eerdere projecten en brengen een frisse kijk op elk nieuw project. Neem contact met ons op en laat jouw dromen werkelijkheid worden!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Grensverleggende mogelijkheden

Het is lastig om eenduidig antwoord te geven op de vraag wanneer je een architect moet inschakelen en wanneer niet, aangezien dit afhangt van de specifieke situatie. Echter, één ding is zeker: de hulp van een architect is nooit overbodig. In feite biedt het altijd toegevoegde waarde. Door een architect in te schakelen krijg je niet alleen jouw eigen perspectief, maar ook dat van een professional. Bij STATE of Architecture gaan we een stap verder dan andere architecten. Naast advies en suggesties bieden wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes. Samen met jou streven we ernaar om de grenzen van moderne architectuur te verleggen en dit toe te passen in jouw eigen droomhuis op een warm eiland.

Architectenbureau Canarische Eilanden

Toonaangevend architectenbureau

Onze architecten bij STATE of Architecture zijn volledig opgeleid om je te helpen met een compleet ontwerp. We richten ons niet alleen op het externe ontwerp, maar ook op het interne aspect. Hierdoor bieden we niet alleen een volledige service voor het externe aspect, maar ook voor het interne aspect. Naast onze ontwerpdiensten voeren we ook verbouwingen en renovaties uit. Wij maken van jouw droom werkelijkheid.

Dus, als je op zoek bent naar een architectenbureau op de Canarische Eilanden of in de omgeving, dan is STATE of Architecture de juiste keuze. Met onze combinatie van expertise en creatieve expressie zorgen we voor nieuwe aanpassingen aan jouw huis of tuin. Ons advies strekt zich uit tot zowel bouwkundige als creatieve aspecten, wat resulteert in volledige ontzorging. Samen tillen we jouw ideeën naar een hoger niveau, met verbluffende resultaten!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture

Internationaal toegewijde architecten

In Nederland hebben we een toegewijd team van architecten die nauw met je samenwerken om jouw droomwoning te ontwerpen. Ze combineren hun ervaring en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen en streven naar het beste resultaat. Onze architecten begrijpen dat architectuur niet alleen gaat om het externe ontwerp, maar ook om het creëren van functionele en esthetische interne ruimtes. Ze zorgen ervoor dat zowel het interieur als het exterieur van jouw woning volledig worden geoptimaliseerd.

Daarnaast hebben we ook een team van architecten op Curaçao, die bekend zijn met de unieke architecturale kenmerken en culturele aspecten van het eiland. Ze bieden gespecialiseerde diensten aan klanten op Curaçao en werken nauw samen met lokale aannemers en autoriteiten om ervoor te zorgen dat projecten voldoen aan de plaatselijke bouwvoorschriften en regelgeving. Ons advies strekt zich uit tot zowel bouwkundige als creatieve aspecten, waardoor we je volledig ontzorgen. Samen tillen we jouw ideeën naar een hoger niveau, met verbluffende resultaten!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT
Architect
Architecten Canarische Eilanden

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required