Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Duurzame Architect

Duurzame
Architect

Scroll

Duurzame Architect

02 /
Duurzame Architect

Welkom bij STATE of Architecture, dé specialist in duurzame architectuur. Ons toegewijde team van architecten zet zich in voor het creëren van innovatieve en duurzame ontwerpen die zowel esthetisch aantrekkelijk als milieuvriendelijk zijn. Als je op zoek bent naar een duurzame architect die jouw visie kan realiseren, ben je bij ons aan het juiste adres.

Projects
Architect
Duurzame architecten

Duurzaamheid in Architectuur

Duurzame Architect

Duurzaamheid is een integraal onderdeel geworden van de moderne architectuur. Bij STATE of Architecture geloven we in het belang van het ontwerpen van gebouwen die de natuurlijke hulpbronnen respecteren en bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Wij streven we naar energie-efficiëntie door het ontwerpen van gebouwen die optimaal gebruik maken van natuurlijk licht en ventilatie, en die zijn uitgerust met energiebesparende systemen zoals zonnepanelen en geavanceerde isolatiematerialen.

Daarnaast maken we gebruik van duurzame materialen zoals gerecycled hout, bamboe en andere hernieuwbare materialen om een minimale ecologische voetafdruk te garanderen bij de bouw en het onderhoud van onze projecten. Onze focus op waterbeheer omvat strategieën zoals regenwateropvang en -hergebruik, evenals waterbesparende technologieën om de impact op de watervoorraden te minimaliseren. Bovendien zorgen onze ontwerpen voor gezonde binnenruimtes met optimale luchtkwaliteit en daglichttoetreding.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Waarom kiezen voor STATE of Architecture?

Bij STATE of Architecture bieden we expertise op het gebied van duurzame architectuur, met een team van ervaren architecten die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in duurzaam ontwerpen. We begrijpen dat elk project uniek is, daarom luisteren we naar je wensen en behoeften en leveren we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij je visie. We geloven in nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we je betrekken bij elke stap van het ontwerpproces en rekening houden met jouw feedback om het eindresultaat te optimaliseren. Daarnaast streven we naar duurzame partnerschappen, waarbij we samenwerken met andere duurzame experts en leveranciers om hoogwaardige en milieuvriendelijke oplossingen te bieden. Ons doel is het bevorderen van een circulaire economie en het maken van een positieve impact op de samenleving.

Architect
Duurzame Architect

duurzame architectonische stappenplan

Onze duurzame architecten hebben grondig onderzoek gedaan naar eerdere projecten en nauwkeurig geanalyseerd welke factoren hebben bijgedragen aan succesvolle resultaten. Met behulp van deze data hebben we een stappenplan ontwikkeld dat zowel kosten- als tijdefficiënt is en bijdraagt aan een hoogwaardig eindresultaat.

Daarnaast streven onze architecten gedurende het hele proces naar maximale efficiëntie. We zorgen ervoor dat je begeleid wordt door een ervaren duurzame architect die je gedurende het hele traject ondersteunt. Dit omvat onder andere bijeenkomsten, feedbackrondes (vanuit zowel jouw als onze kant) en indien nodig brainstormsessies.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture

Duurzaam

Bestaande woningen

Bij STATE of Architecture geloven we dat duurzame architectuur niet alleen van toepassing is op nieuwe bouwprojecten, maar ook op bestaande woningen. We zijn toegewijd aan het helpen van huiseigenaren bij het verduurzamen van hun woningen door middel van innovatieve architectonische oplossingen. Of het nu gaat om energiebesparende renovaties, het implementeren van hernieuwbare energiebronnen of het verbeteren van de isolatie, wij zijn jouw partner in het transformeren van jouw bestaande woning in een duurzaam en energiezuinig toevluchtsoord.

Onze ervaren architecten zullen jouw woning grondig analyseren en op maat gemaakte duurzame ontwerpen creëren die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Samen kunnen we de ecologische voetafdruk van jouw woning verkleinen, de energie-efficiëntie verhogen en tegelijkertijd het comfort en de waarde van je huis verbeteren. Verduurzaam jouw bestaande woning met duurzame architectuur en maak vandaag nog een positieve impact op het milieu en jouw leefomgeving.

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Van bruisende steden tot zonovergoten eilanden

LET’S
CONNECT

Bij STATE of Architecture beschikken we over twee kantoren, een in Eindhoven en een op Curaçao. Deze twee locaties stellen ons in staat om onze diensten uit te breiden en projecten aan te nemen door heel Nederland en op de prachtige tropische eilanden Curaçao, Aruba en Bonaire. Deze dubbele aanwezigheid stelt ons in staat om onze expertise en passie voor moderne architectuur op een breed geografisch gebied toe te passen en unieke villa’s te creëren die perfect passen bij de verschillende omgevingen en culturen.

Architect
Architect duurzaam

Hebben we een match?

Duurzame Architect

Als je op zoek bent naar een duurzame architect die jouw dromen kan verwezenlijken, dan ben je bij STATE of Architecture aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw visie kunnen omzetten in een innovatief en milieuvriendelijk ontwerp. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere toekomst en een positieve impact hebben op de gebouwde omgeving. Wacht niet langer en laat ons jouw duurzame architectuurproject realiseren! Neem contact met ons op.

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required