Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architectuur
01/
Architectenbureau Aruba

Huis bouwen
op Aruba

Scroll

Huis bouwen op Aruba

02 /
Architect Aruba

Ontsnap aan de dagelijkse routine en geniet van de luxe van een eigen huis in het prachtige Aruba. Verhuizen naar het buitenland is een spannend avontuur. Om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes is voorbereid, raden wij je aan om een architectenbureau in te schakelen voor advies en begeleiding bij het bouwen van jouw huis op Aruba. Bij STATE of Architecture beschikken we over de kennis en ervaring die je nodig hebt. We begrijpen de huizenmarkt op Aruba en kennen de specifieke vereisten waaraan jouw huis moet voldoen.

Projects
huis bouwen Aruba

Je eigen stukje paradijs

Architect Aruba

Een perfecte weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en een gevoel van thuis zijn in jouw woning op Aruba, dat is ons doel. Als gespecialiseerd architectenbureau hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt om ons te onderscheiden in moderne architectuur. Onze passie en expertise hebben geleid tot het aannemen van projecten door heel Nederland en zelfs op de tropische eilanden Bonaire en Aruba

Het ontwerpen en bouwen van een huis op Aruba vereist veel tijd, moeite en kennis. Als je ervoor kiest om ons in te schakelen, kun je erop vertrouwen dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld. Van het kiezen en plaatsen van de juiste constructies tot het samenstellen van hoogwaardige materialen, wij zorgen voor elk detail. Onze toewijding aan creativiteit en vernieuwing maakt dat wij altijd streven naar uitdagende en unieke ontwerpen. Ervaar de ultieme ontspanning en luxe in je eigen exclusieve villa op een van de meest idyllische plekken ter wereld.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Twee teams, één missie

Bij STATE of Architecture zijn we trots op onze internationale aanwezigheid en het feit dat we teams hebben die werkzaam zijn in zowel Nederland als Aruba. Deze twee dynamische teams vormen de essentie van onze uitgebreide expertise en stellen ons in staat om jouw project met ongeëvenaarde kwaliteitsnormen te begeleiden.

Huis bouwen Aruba

Ontdek de mogelijkheden

Ben je net de trotse eigenaar geworden van een woning op Aruba en wil je deze transformeren tot jouw droomhuis? Misschien heb je behoefte aan een grondige verbouwing, maar weet je niet waar te beginnen. Bij STATE of Architecture helpen wij je graag met het realiseren van jouw visie. Heb je inspiratie nodig? Neem gerust een kijkje op onze projectenpagina, waar je diverse voorbeelden kunt vinden. En als je wilt, kun je een gesprek inplannen met een van onze deskundige architecten.

Huis bouwen Aruba

Van routing tot realiteit

Wij voeren een grondig onderzoek uit naar de routing, zichtlijnen en functies van de diverse ruimtes. Vervolgens stellen wij enkele conceptontwerpen op die wij aan u presenteren. Jouw uiteindelijke keuze vormt de basis voor het verdere ontwerp. In dit proces gaan wij aan de slag met het creëren van plattegronden en schetsen om de indeling verder uit te werken. Tijdens deze fase kunnen wij tevens een eerste indicatie geven van de definitieve kosten.

De daaropvolgende fase is gericht op het voorlopige ontwerp. Bij het bouwen van een huis op Aruba  werken wij nauw samen met externe partijen om de vormgeving van zowel het interieur als het exterieur verder te ontwikkelen. We schakelen ook een constructeur in om het ontwerp structureel vorm te geven. Uiteraard besteden we ook aandacht aan het verkrijgen van de benodigde vergunningen, zodat de bouw daadwerkelijk kan beginnen.

Daarna presenteren wij het definitieve ontwerp! Als je akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat alle betrokken partijen aan de slag kunnen gaan. Gedurende het hele proces vervullen wij een coördinerende rol en sturen wij indien nodig bij. Op deze manier verzekeren wij je van een nauwkeurige realisatie van jouw droomhuis op Aruba. Zo heb jij alle tijd om de rijke cultuur van Aruba vol pittoreske architectuur te verkennen. Ben je klaar om je droom van een luxe villa in het buitenland werkelijkheid te laten worden? Neem contact met ons op!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Stapsgewijze begeleiding

LET’S
CONNECT

Bij STATE of Architecture streven we naar innovatie, kwaliteit en perfectie. We geloven dat een zorgvuldige voorbereiding essentieel is bij het bouwen van een huis op Aruba dat volledig aan jouw wensen voldoet. Een leven vol genieten van een bruisend (nacht)leven en heerlijk dineren in de vele exclusieve restaurants en bars van Aruba. Wanneer je ons inschakelt, nemen we de leiding en coördineren we het gehele bouwproces van A tot Z. Hierbij volgen we de zes stappen van ons STATE of Concept.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architecten Aruba

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required