Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Bonaire

Huis bouwen
op Bonaire

Scroll

Huis bouwen op Bonaire

02 /
Architect Bonaire

Ben je van plan om een unieke woning op Bonaire te bouwen? Bij STATE of Architecture maken wij dit mogelijk. Verhuizen naar het buitenland brengt een spannend avontuur met zich mee. Bovendien, de adembenemende natuur en het warme klimaat van Bonaire maken het een waar paradijs om in te wonen. Om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is voorbereid, raden wij je aan om de hulp van een architectenbureau in te schakelen voor advies en begeleiding bij de bouw van jouw huis op Bonaire. Bij STATE of Architecture beschikken we over de benodigde kennis en ervaring die je nodig hebt. Wij begrijpen de huizenmarkt op Bonaire en zijn op de hoogte van de specifieke vereisten waaraan jouw huis moet voldoen.

Projects
huis bouwen bonaire

Je eigen stukje paradijs

Architect Bonaire

Een perfecte weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en een gevoel van thuis zijn in jouw woning op Bonaire, dat is ons doel. Als gespecialiseerd architectenbureau hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt om ons te onderscheiden in moderne architectuur. Onze passie en expertise hebben geleid tot het aannemen van projecten door heel Nederland en zelfs op de tropische eilanden Bonaire en Aruba. Het ontwerpen en bouwen van een huis op Bonaire vereist veel tijd, moeite en kennis.

Als je ervoor kiest om ons in te schakelen, kunt je erop vertrouwen dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld. Van het kiezen en plaatsen van de juiste constructies tot het samenstellen van hoogwaardige materialen, wij zorgen voor elk detail. Onze toewijding aan creativiteit en vernieuwing maakt dat wij altijd streven naar uitdagende en unieke ontwerpen. Wil je je geen zorgen maken over de complexiteit van het bouwproces en genieten van een uniek en op maat gemaakt huis? Neem dan contact met ons op.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Verenigd in expertise

Wat STATE of Architecture onderscheidt, is onze internationale aanwezigheid en het feit dat we teams hebben in zowel Nederland als Bonaire. Deze twee teams vormen de kern van onze expertise en stellen ons in staat om jouw project met de hoogste standaarden te begeleiden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw droom werkelijkheid te laten worden!

Huis bouwen Bonaire

Ontdek de mogelijkheden

Wonen in Bonaire betekent genieten van de ongerepte natuur, de turquoise wateren en de gastvrije gemeenschap. Daar moet jouw huis een oase van rust en schoonheid worden, waar je elke dag kunt ontspannen en de ware essentie van het eilandleven kunt ervaren. Samen met jou bouwen wij die droom. Inspiratie opdoen? Neem gerust een kijkje op onze projectenpagina, waar je diverse voorbeelden kunt vinden die je kunnen inspireren. En als je dat wenst, kunt je ook een gesprek inplannen met een van onze deskundige architecten. Vertrouw erop dat er een geheel nieuwe wereld voor je opengaat.

Huis bouwen bonaire

Stapsgewijze begeleiding

Bij STATE of Architecture streven we naar innovatie, kwaliteit en perfectie. We zijn ervan overtuigd dat een zorgvuldige voorbereiding van essentieel belang is bij het realiseren van jouw droomhuis op Bonaire, dat volledig aan jouw wensen voldoet. Wanneer je ons inschakelt, nemen wij de leiding en coördineren wij het gehele bouwproces van begin tot eind, volgens onze zes stappen van het STATE of Concept.

Bij het bouwen van jouw huis op Bonaire doorlopen we vier stappen: een omgevingsanalyse en inventarisatie, conceptontwerpen en gedetailleerde plattegronden op basis van jouw keuze, een gedetailleerd plan met externe partijen en vergunningen, en tot slot de realisatie van het definitieve ontwerp onder onze coördinatie. Ben je klaar om jouw droom van een luxe villa in het buitenland werkelijkheid te laten worden? Neem dan contact met ons op! Wij staan klaar om je te begeleiden bij het bouwen van jouw droomhuis op Bonaire.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT
Architect
Architecten Bussum

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required