Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect
01/
Architectenbureau

Moderne
woning

Scroll

Moderne Woning

Ben jij op zoek naar een architect die je kan helpen met het ontwerpen van een moderne woning? Dan helpt STATE of Architecture hier graag bij!

Projects
Villa, STATE, Curaçao, Tropisch
Moderne woning

visionaire moderne woning

Moderne woning

Op zoek naar een architect die je kan helpen met het bouwen van een moderne woning? Dan ben je bij STATE of Architecture aan het juiste adres. Met ons team van gepassioneerde architecten streven wij naar tijdloze modernistische woningontwerpen die jouw levensstijl weerspiegelen. Luxe modern woning design is namelijk een van onze specialiteiten.

Ons team van specialisten heeft hier veel ervaring mee en zal jou helpen met het bouwen van een woning. Wij specialiseren ons op moderne architectuur en met ons oog voor detail zien wij geen enkele oneffenheid over het hoofd. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Zelfontworpen werkwijze

Wij zijn altijd op de hoogte van wat er speelt in de wereld van moderne architectuur. Hierdoor zijn wij in staat om de nodige ondersteuning te bieden en te helpen met het creëren van prachtige moderne woningen.  Dit doen wij niet alleen op het gebied van architectuur, maar ook bij het design en ontwerp. Wij maken gebruik van een zelfontworpen werkwijze genaamd “STATE of Concept”. Deze werkwijze is op een zodanige manier ingericht zodat maximale efficiëntie kan worden behaald.

Moderne woning

Innovatieve oplossingen

Bij STATE of Architecture zetten we onze kennis en passie in om jouw moderne woning tot een ware architecturale meesterwerk te maken. Wij krijgen energie van het uitdagen van de huidige moderne woning architectuur. Wij gebruiken dit dan ook niet zomaar in onze slogan: “Challenging the current state of modern architecture”. Ons team van architecten kijkt vooral naar innovatieve oplossingen om daarmee jouw modern woning design naar een nog hoger niveau te behalen. Ook zorgen zij voor de nodige creativiteit in ontwerpen door het “Out of the box” thinking principe toe te passen. Onze woning architecten kunnen dan ook voor ieder probleem een passende oplossing bedenken.

Moderne woning

Herontdek de schoonheid

van jouw moderne woning

Naast het ontwerpen en realiseren van luxe moderne woningen, passen wij ook onze diensten toe bij bestaande moderne woningen. Van subtiele veranderingen tot grootschalige transformaties, wij brengen moderne woningen tot leven met onze expertise in architectonische vernieuwing.

Ons team van specialisten kan helpen met het toepassen van nodige aanpassingen in modern woning architectuur en hierin een opfrissing geven. Samen met jou kijken we naar de juiste moderne woning architectuur en zorgen we ervoor dat deze voldoet aan je wensen en behoeften. Ben je benieuwd geworden naar onze creaties? Bekijk dan ons portfolio en laat je inspireren.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture

Laat onze architecten je inspireren

STATE of Architecture gaat verder dan alleen advies, we brengen jouw visie tot leven met innovatieve ontwerpoplossingen die de moderne architectuur naar nieuwe hoogten tillen. Naast advies en suggesties, geven wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes. Wij kijken samen met jou naar hoe wij de grenzen van de moderne architectuur kunnen verleggen en dit toepassen in uw eigen droomwoning.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van STATE of Architecture? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze architecten. Doormiddel van een passend adviesgesprek kan STATE of Architecture meer informatie verschaffen. Wij zorgen samen met jou voor een passend ontwerp!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Van architectuur tot interieurontwerp

LET’S
CONNECT

Naast het creëren van nieuwe architectuur, hebben wij voor meerdere klanten het design van het interieur gerealiseerd. Hierbij horen onder andere het inrichten van de huisstijl en passende aanpassingen in de binnenhuisarchitectuur. Ook het helpen met en realiseren van prefab woningen valt hieronder. In ons portfolio zijn verschillende voorbeelden hiervan te vinden. Ons hoofdkantoor is gelegen in Eindhoven, maar buiten Eindhoven zijn wij ook (inter)nationaal actief! Zo zijn in onder andere Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Curaçao onze bouwwerken te vinden!

Moderne woning

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required