Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Prefab

Door te kiezen voor een prefab woning hoef je niet maandenlang te wachten voordat je in je woning kunt gaan wonen. Met oog voor efficiëntie en kwaliteit zorgen wij ervoor dat jouw prefab woning niet alleen snel, maar ook duurzaam en stijlvol wordt gerealiseerd. Wil je meer weten over prefab woningen? Lees dan verder of plan direct een vrijblijvend gesprek met ons in, waarin we meer uitleg geven over onze werkwijze en bijbehorende diensten.

Prefab
Woning

Scroll

Ons architectenteam

02 /

Ons team van gespecialiseerde architecten is in staat om elke mogelijke opdracht op de juiste manier uit te voeren. Ze hebben dit te danken aan uitgebreide ervaring en hun eigen expertise, ambitie en doorzettingsvermogen. Deze krachtige bundeling van expertise, ervaring en motivatie zorgt ervoor dat we altijd streven naar het maximale resultaat. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar we zijn ook actief buiten Eindhoven. Je kunt ons onder andere vinden in Rotterdam, Utrecht en Den Bosch. Bovendien hebben we ook een kantoor op Curaçao, waardoor we ook internationaal opereren.

Projects
prefab woning

De perfecte mix van efficiency en kwaliteit

Bij het bouwen van een prefab woning worden de onderdelen van je toekomstige woning als het ware geleverd. Deze onderdelen worden in een fabriek geproduceerd en vervolgens in elkaar gezet. Hierdoor zijn ze meteen klaar voor gebruik in een moderne woning. Daarnaast bespaar je door te kiezen voor een prefab woning veel tijd en geld. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de bouwkwaliteit.

Ons team van prefab-experts zorgt ervoor dat elke component van jouw prefab woning zorgvuldig wordt vervaardigd en gecontroleerd volgens de hoogste standaarden, waardoor we zowel de kwaliteit als de duurzaamheid van jouw moderne woning kunnen waarborgen. De onderdelen worden gemaakt in een geconditioneerde omgeving, waardoor maximale duurzaamheid kan worden bereikt.

Jouw prefab woning architect

Het bouwen van een prefab woning bespaart zeeën van tijd. Wij als gerenommeerde en specialistische architect helpen jou graag bij de realisatie hiervan. Bij STATE of Architecture kijken wij namelijk niet naar wat kan, maar juist naar wat volgens de moderne architectuur niet mogelijk is.

Contact us

BOLD

Wij halen onze energie uit het vinden van deze uitdagingen en gebruiken dit ook als onze slogan “Challenging the current state of modern architecture”. Wij gaan alle uitdagingen aan door gebruik te maken van nieuwe en innovatieve technieken en deze vervolgens toe te passen. Hiermee verbreden wij de grondgebieden van de moderne architectuur en vinden wij voor ieder probleem wel een oplossing. Deze “Out of the box thinking” mindset is bij ons gehele team aanwezig en zorgt voor het bedenken van passende oplossingen.

PROJECTS

EXCLUSIVE

Ben je benieuwd geworden naar onze creaties? Bekijk dan ons veelzijdige portfolio, waar onder andere meerdere soorten villa architectuur in te vinden zijn.

MORE INFO

Ook voor renoveren en upgraden

Wil je geen prefab woning bouwen, maar ben je juist op zoek naar iemand die je kan helpen met renoveren? Ook daar kan ons team van specialisten jou bij assisteren. Onze specialisten zullen kritisch kijken naar de bestaande architectuur en de nodige aanpassingen bedenken. Samen met jou kijken we naar architectuur die bij de woning past en deze aanvult. We zorgen er ook voor dat de renovatie voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Contact
prefab woning
Prefab woning

Deskundige begeleiding

Om je tijdens het gehele bouwtraject beter te kunnen ondersteunen, maken we gebruik van een uniek stappenplan genaamd “STATE of Concept”. Onze deskundige begeleiding strekt zich uit tot het selecteren van hoogwaardige materialen en het samenwerken met betrouwbare leveranciers en aannemers, zodat jouw droomhuis wordt gebouwd met de beste kwaliteit en vakmanschap.

Het gehele proces bestaat uit zes verschillende stappen die worden gebruikt om een droomhuis te realiseren. In de eerste stappen, de beginfase, staat vooral het samenstellen van een realistisch concept centraal. Gedurende dit proces ontvang je voldoende begeleiding, zodat er zeker niets fout kan gaan.

Vervolgens kijken onze prefab woning architecten samen met jou naar alle mogelijkheden en selecteren daaruit een aantal opties. Het traject is pas voltooid wanneer alle benodigde omgevingsvergunningen en werkzaamheden zijn aangevraagd. Gedurende het gehele proces leggen wij de nadruk op jouw wensen, maar kijken we ook of het ontwerp realistisch is. Hierdoor kunnen we tijdig anticiperen op belemmeringen en deze aanpakken voordat ze een probleem kunnen worden.

“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required