Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
renovatie architect
01/
Architectenbureau STATE

Ben je op zoek naar een ervaren renovatie of verbouwing architect om jouw droomproject tot leven te brengen? Zoek niet verder! Bij STATE of Architecture ben je op het juiste adres. Wij kunnen je perfect assisteren bij een renovatie of verbouwing. Wij hebben de expertise en passie om je renovatieproject naar nieuwe hoogten te tillen. We gaan uitdagingen niet uit de weg en gaan voor het allerbeste resultaat. Graag geven wij je meer informatie over ons en wat we voor jou kunnen betekenen als renovatie architect.

Renovatie
architect

Scroll

Een architect voor jouw renovatie

Een ervaren en deskundige verbouwing architect is van onschatbare waarde wanneer je plannen hebt om je huis te renoveren of te verbouwen. Het proces van het verbouwen van een bestaande woning in je droomhuis kan complex zijn. Daarom staat een architect voor je klaar tijdens het hele traject. De keuze voor de juiste architect is van groot belang, omdat deze professional niet alleen helpt bij het vertalen van jouw visie en ideeën in een concreet ontwerp, maar ook de technische aspecten en bouwvoorschriften in acht neemt. Een ervaren architect staat garant voor een succesvolle transformatie van je woning die in lijn staan met je wensen en behoeften. Bij STATE vind je de perfecte architect voor jouw renovatie.

Projects
Renovatie architect

STATE architect voor renovatie

Architect Bussum

Onze uitgebreide kennis en ervaring binnen de moderne architectuur, maakt ons de juiste keuze als je op zoek bent naar de perfecte architect voor een renovatie. Bij het renoveren en verbouwen van bestaande woningen laten we geen enkel detail onopgemerkt. Van een minimalistische uitbouw tot een complete transformatie, wij geven een woning een nieuw statement met een helder concept.

Onze aanpak omvat het aangaan van diverse uitdagingen en het leveren van indrukwekkende eindresultaten. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen en tegelijkertijd de praktische aspecten van het ontwerp te waarborgen. Het indrukwekkende eindresultaat van onze renovatie- en verbouwingsprojecten is het resultaat van toewijding, vakmanschap en oog voor detail. Ben je benieuwd naar onze eerdere projecten? Bekijk ze hier.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Methode van architect bij renovatie woning

We hanteren voor de totale uitvoering van projecten een unieke methode die bestaat uit drie krachtige stappen. Of het nu gaat om vergunningsaanvragen of interieurontwerp, wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons, van begin tot eind. Elk ontwerp en huis is uniek en daarom zal de aanpak per project verschillen, maar we hebben een duidelijke basis. Hieronder lichten we de drie stappen van onze methode toe.

Renovatie architect

Gesprek

ONLY THE ESSENTIAL

Voordat wij aan de slag gaan met het project, gaan we met jou in gesprek. De renovatie architect gaat tijdens dit gesprek uitgebreid in op al jouw wensen en behoeften. Hij zorgt ervoor dat alle wensen en behoeften duidelijk vastgelegd worden. Dit gesprek zal bijdragen aan het realiseren van het gewenste eindresultaat.

Renovatie architect

STATE OF CONCEPT

STATE OF CONCEPT is de naam van ons unieke ontwerpfase. Tijdens deze ontwerpfase doorloopt de renovatie architect en het team van STATE zes verschillende fasen. Van het opstellen van conceptontwerpen tot het indienen van een aanvraag voor een omgevingsvergunning, deze stappen zorgen ervoor dat het ontwerp haalbaar wordt.

Gedurende dit proces zijn er voldoende momenten voor overleg tussen de renovatie architect en de klant. Bovendien wordt het ontwerp in elke fase gecontroleerd aan de hand van het Programma van Eisen (PvE). Het ontwerp wordt stap voor stap verder uitgewerkt in deze fasen, totdat uiteindelijk de vergunningstekeningen gereed zijn.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture

STATE OF DETAIL

Na het afronden van STATE OF CONCEPT, betreden we ‘STATE OF DETAIL’. Zodra de vergunningsaanvraag is ingediend, kunnen we vrijwel onmiddellijk aan de slag met de voorbereidende werkzaamheden voor de uitvoering van het project. Deze fase wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met het bouwteam. In deze samenwerking met de aannemer zullen gedetailleerde werktekeningen worden opgesteld. Hierbij speelt STATE een cruciale rol in het waarborgen van controle en coördinatie.

Tijdens deze laatste fase van het renoveren of verbouwen nemen wij als architect de verantwoordelijkheid voor de esthetische begeleiding, controle en eventuele correcties van de uitvoerende partijen op ons. In nauwe samenwerking met de aannemer bestuderen we gedetailleerd de aspecten van het project, zoals materialen en een slim uitvoeringsplan, om ervoor te zorgen dat de gewenste kwaliteit daadwerkelijk wordt bereikt. Wil je meer toelichting over onze unieke methode? Bekijk dan deze pagina met uitgebreide informatie en afbeeldingen per stap en bijbehorende fase.

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Wij zijn meer dan een verbouwing architect

Wij zijn meer dan een alleen architect voor de verbouwing of renovatie van een woning. STATE is een full-service architecten en ingenieursbureau en inzetbaar voor uiteenlopende projecten. Onze motivatie is: “Challenging the current state of modern architecture”. We hebben een gespecialiseerd team van architecten die in staat zijn om iedere opdracht uit te kunnen voeren. De jarenlange ervaring en kennis die wij hebben opgebouwd, zorgen ervoor dat wij iedere opdracht succesvol afronden. Neem vandaag nog contact met ons op!

Renovatie architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required