Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architecture Eindhoven

Ben jij op zoek naar een architect in Eindhoven en omgeving die je kan helpen met het ontwerpen van een droomwoning? Dan is STATE of Architecture de perfecte oplossing voor jou!

Architect
Eindhoven

Droomwoning in eindhoven

02 /
EINDHOVEN

Het inschakelen van een architect kan je helpen met het verwezenlijken van je droomwoning. De architect kan jou nieuwe ingevingen geven, die je kunnen helpen het uiteindelijke project nog verder te verbeteren. Hierdoor haal jij zeker weten het maximale uit jouw droomwoning. STATE of Architecture heeft naast de jarenlange ervaring en een frisse kijk op architectuur in het algemeen, de nodige creativiteit waarmee wij zorgen voor een frisse blik op de moderne architectuur.

Hoe wij dit doen? Door jarenlange ervaring binnen deze branche, creativiteit en vooral een team dat elkaar aanvult op elk gebied en allemaal hetzelfde doel voor ogen heeft: Gaan voor het maximale resultaat! Wil je meer weten over reeds afgeronde projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio!

Projects
Architect
Image discription goes here

Contact architect in Eindhoven

Wanneer schakel je een architect in en wanneer niet? Eerlijk gezegd is daar geen direct antwoord op te geven, want dit is afhankelijk van de situatie.Wat wel zeker is, is dat de hulp van een architect nooit onnodig is. Bovendien zal bij iedere situatie het inschakelen van een architect, de nodige toegevoegde waarde geven. Je hebt dan namelijk niet alleen jouw eigen kijk , maar ook die van een ander. Dit zorgt dan weer voor nieuwe inzichten, suggesties en verbeteringen aan de bestaande droomwoning.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van STATE of Architecture? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze architecten in Eindhoven. Doormiddel van een passend adviesgesprek kan STATE of Architecture meer informatie verschaffen. Wij zorgen samen met jou voor een passend ontwerp!

 

CONTACT US

STATE gaat echter verder waar andere architecten ophouden. Naast advies en suggesties, geven wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes. Wij kijken samen met jou naar hoe wij de grenzen van de moderne architectuur kunnen verleggen, en dit toepassen opuw eigen droomwoning. Bruce Verdonschot / Co-founder STATE
State of Architecture
Image beschrijving03 /
How we think

State of concept
eindhoven

State of concept
eindhoven

Waarom een
architectenbureau uit Eindhoven

ONLY THE ESSENTIAL

Het creëren van van een droomwoning is niet iets dat je in een dag gedaan hebt. Dit is een heel proces dat bestaat uit veel verschillende stappen op allerlei verschillende gebieden. Onder andere op technisch gebied en op design gebied, kan het inschakelen van zo’n architectenbureau binnen Eindhoven de oplossing zijn.

Wij hebben speciale architecten in Eindhoven en omgeving die de hele markt op hun duim kennen. Hun jarenlange expertise binnen het vakgebied, ervaring van voorgaande projecten en een frisse kijk op ieder nieuw project zorgt voor creatieve aanpassingen aan bestaande technieken binnen de moderne architectuur. Ook zijn onze architecten Eindhoven altijd op de hoogte van de nieuwste design trends.

Image discription goes here

RAW

Wij zijn robuust, onbewerkt en ruig. We gaan graag terug naar de basis en kiezen voor een sterk fundament. Een frisse blik, geen gedoe en werken met krachtige materialen.

MORE INFO
State of Architecture

BOLD

Wij laten ons zeker niet kennen en gaan geen uitdaging uit de weg. Met een goede dosis lef en een bak vol ambitie overstijgen onze designs de ruimte.

MORE INFO
State of Architecture

EXCLUSIVE

Wij streven naar succes én het allerbeste resultaat. Makkelijk, simpel en afgerafeld kennen we niet. Alleen exclusieve designs, speciaal voor ambitieuze mensen. Daar krijgen wij energie van!

MORE INFO
State of Architecture

COMPLEET ONTWERP
DOOR EEN ARCHITECT IN EINDHOVEN

CREATE A
COMPLETE DESIGN

01 /
Design proces

Onze architecten van STATE of Architecture zijn volledig geschoold om je te helpen met het voorschotelen van een compleet ontwerp. Wij houden ons niet alleen bezig met het extern ontwerp, maar gaan verder om zowel het lichtplan, landscaping, materialen en volledige interieur te integreren in het ontwerp.

02 /
Services

Van een conceptueel idee tot gerealiseerde ambitie, van constructie tot bouwtekening én van woonkamer tot tuin; wij bouwen voort op de droom van onze klant.
Buiten onze design diensten doen wij ook verbouwingen, commerciële gebouwen, leisure: hotels en resorts en stedenbouwkundige ingrepen.

03 /
Taking control

Een project is pas succesvol als alle elementen kloppen. Wij houden de controle over het volledige eindresultaat.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Benieuwd naar ons STATE of concept?

Neem dan contact op met een van onze architecten in Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Let’s connect sayhello@stateofarchitecture.com

State of Architecture
Image discription goes here