Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Bonaire

Vakantiehuis bouwen
Bonaire

Scroll

Geniet van jouw vakantiehuis

02 /
Architect Bonaire

Onze deskundige architecten zetten zich in om een exclusieve en innovatieve vakantiewoning voor jou te realiseren. Het bouwen van een vakantiehuis in het buitenland is een belangrijke beslissing, daarom is het cruciaal om goed voorbereid te zijn. We raden je dan ook ten zeerste aan om een architectenbureau in te schakelen voor advies en begeleiding bij het bouwproces op Bonaire. Bij STATE of Architecture beschikken we over de nodige kennis en ervaring die je zoekt om zorgeloos te wonen in de verfrissende zeewind met een adembenemende uitzicht op de Caribische zee.

Projects
Architect Bonaire

Moderne architectuur als passie

Architect Bonaire

Bij STATE hebben we altijd een passie gehad voor moderne architectuur. Door de jaren heen hebben we hard gewerkt om ons te specialiseren in dit vakgebied, waardoor we nu projecten aannemen in heel Nederland en op de prachtige tropische eilanden Bonaire, Aruba en Curaçao. Onze missie is ervoor te zorgen dat jouw vakantiehuis op Bonaire perfect jouw persoonlijkheid weerspiegelt en dat je je er helemaal thuis voelt. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan het creëren van het perfecte ontwerp, waarbij we zelfs de kleinste details uitvoerig met jou bespreken.

Zoals eerder vermeld, is het inschakelen van een architectenbureau op Bonaire van groot belang. Het ontwerpen en bouwen van een vakantiehuis op Bonaire vergt namelijk aanzienlijke tijd en inspanning. Daarnaast is uitgebreide kennis van diverse aspecten essentieel, zoals het zorgvuldig selecteren en plaatsen van constructies en het gebruik van de juiste materialen.

Als jij (net als wij) houdt van creatieve architectuur, dan begrijpen we dat het bedenken en visualiseren van een uniek ontwerp van groot belang is. Gelukkig weten wij precies hoe we dat moeten doen, en we zijn telkens weer in staat om unieke huizen te bouwen op Bonaire. Het uitdagen van de huidige staat van moderne architectuur vormt de basis van al onze projecten, inclusief jouw droomvakantiehuis op Bonaire!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Grenzeloze transformatie

We staan niet alleen klaar om een geheel nieuw vakantiehuis te bouwen op Bonaire, maar ook om jouw recent aangeschafte woning te transformeren tot jouw droom vakantiehuis door middel van een uitgebreide renovatie. Als je niet weet waar te beginnen of hoe je dit moet aanpakken, dan zijn wij jouw partner. We brengen mogelijkheden naar voren die je zelf nog niet had overwogen of waarvan je niet had durven dromen. En daar zijn we héél goed in! Er gaat een nieuwe wereld voor je open waar rust, natuur en een zorgeloze levensstijl samenkomen.

Architect
Architectenbureau Bonaire

Innovatie, kwaliteit en perfectie

Bij STATE of Architecture streven we naar innovatie, kwaliteit en perfectie. We zijn ervan overtuigd dat een grondige voorbereiding essentieel is om een vakantiehuis op Bonaire te bouwen dat aan al jouw wensen voldoet. Wanneer je onze diensten inschakelt, stellen we een zorgvuldig plan op om het hele bouwproces van begin tot eind te coördineren. Dit doen we aan de hand van de 6 stappen van ons STATE of Concept. We beginnen met het bestuderen van de omgeving en het perceel dat je hebt verworven, en brengen dit gedetailleerd in kaart. Bij het opstellen van het zorgvuldige plan houden we tevens rekening met duurzaamheid en energie-efficiëntie, zodat jouw vakantiehuis op Bonaire niet alleen aan jouw wensen voldoet, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Architectenbureau bonaire

Precisiecoördinatie

We analyseren de routing, zichtlijnen en functies van de verschillende ruimtes, en presenteren enkele conceptontwerpen waaruit je een definitieve keuze kunt maken. Het gekozen concept vormt de basis voor het verdere ontwerp. We werken aan gedetailleerde plattegronden en schetsen om de indeling verder uit te werken. Tijdens deze fase kunnen we ook een eerste indicatie geven van de geschatte kosten, wel zo fijn.

De volgende fase is het voorlopig ontwerp. Hierbij werken we zowel het interieur als exterieur verder uit, zodat externe partijen betrokken kunnen worden. We schakelen ook een constructeur in om het ontwerp constructief vorm te geven. Uiteraard zorgen we er ook voor dat alle benodigde vergunningen in orde zijn, zodat de bouw daadwerkelijk kan beginnen.

Zodra het definitieve ontwerp gereed en goedgekeurd is, zorgen wij ervoor dat alle betrokken partijen aan de slag kunnen. Gedurende het gehele proces nemen wij een coördinerende rol op ons en sturen bij waar nodig, zodat de bouw van jouw vakantievakantiehuis op Bonaire met de hoogste precisie plaatsvindt. Ben je klaar om (eindelijk) je droom van een luxe vakantievakantiehuis in het buitenland werkelijkheid te laten worden? Neem dan contact met ons op!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required