Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Bonaire

Villa bouwen
Bonaire

Scroll

Villa op Bonaire

02 /
Architect Bonaire

Wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken, stap je in een wereld van ongeëvenaarde expertise en professionele begeleiding. Sta jezelf toe om te genieten van een zorgeloos proces terwijl wij elk aspect van het bouwen van jouw luxe villa op ons nemen. Van het schetsen van de eerste contouren tot het tot leven brengen van jouw visie met behulp van de meest geavanceerde technieken en materialen, wij zijn er om jou te ondersteunen op elk moment.

Projects
Architect
Architect Bussum

Elk detail is belangrijk

Architect Bonaire

Bij STATE hebben we altijd een sterke fascinatie gehad voor moderne architectuur. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om ons te specialiseren in dit vakgebied, waardoor we nu projecten kunnen uitvoeren in heel Nederland en op de prachtige tropische eilanden Bonaire, Aruba en Curaçao. Onze missie is ervoor te zorgen dat jouw villa op Bonaire perfect jouw persoonlijkheid weerspiegelt en dat je je er volledig thuis voelt.

Daarom besteden we graag de nodige tijd en aandacht aan het creëren van het perfecte ontwerp, waarbij we zelfs de kleinste details uitvoerig met jou bespreken. Zoals eerder vermeld, is het inschakelen van een architectenbureau op Bonaire van groot belang. Het ontwerpen en bouwen van een villa op Bonaire vergt namelijk aanzienlijke tijd en inspanning. Daarnaast is uitgebreide kennis van diverse aspecten essentieel, zoals het zorgvuldig selecteren en plaatsen van constructies en het gebruik van de juiste materialen.

Alledaagse architectuur gaat snel vervelen, wij begrijpen dat het bedenken en visualiseren van een creatief ontwerp van uiterst belang is. Daarom slagen we er keer op keer in om buitengewone woningen te creëren op het prachtige Bonaire. Het uitdagen van de heersende normen van moderne architectuur vormt de kern van al onze projecten, inclusief het verwezenlijken van jouw droom villa op dit paradijselijke eiland!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Realiseer jouw renovatieplannen

We staan niet alleen klaar om een geheel nieuw villa te bouwen op Bonaire, maar ook om jouw recent aangeschafte woning te transformeren tot jouw droomvilla door middel van een uitgebreide renovatie. Als je niet weet waar te beginnen of hoe je dit moet aanpakken, staat STATE of Architecture klaar om te helpen. We brengen mogelijkheden naar voren die je zelf nog niet had overwogen of waarvan je niet had durven dromen. Als je wilt ontdekken welke opties er zijn, neem dan gerust een kijkje op onze projectenpagina voor inspiratie en plan een gesprek in met een van onze ervaren architecten.

Architectenbureau Bonaire

6 stappen naar
een exclusieve villa

Bij STATE of Architecture streven we naar innovatie, kwaliteit en perfectie. We zijn ervan overtuigd dat een zorgvuldige voorbereiding essentieel is om een villa op Bonaire te bouwen dat aan al jouw wensen voldoet. Wanneer je gebruikmaakt van onze diensten, stellen we een gedetailleerd plan op om het gehele bouwproces van begin tot eind te coördineren. Dit doen we aan de hand van de 6 stappen van ons STATE of Concept. Allereerst bestuderen we de omgeving en het perceel dat je hebt verworven en brengen we dit gedetailleerd in kaart.

Architectenbureau bonaire

Van schetsen tot vergunningen

We analyseren de routing, zichtlijnen en functies van de verschillende ruimtes en presenteren enkele conceptontwerpen waaruit je jouw definitieve keuze kunt maken. Dit gekozen concept wordt vervolgens de basis voor het verdere ontwerp. Gedurende dit proces werken we aan gedetailleerde plattegronden en schetsen om de indeling verder uit te werken. Tijdens deze fase kunnen we ook een eerste indicatie geven van de geschatte kosten.

De daaropvolgende fase is het voorlopig ontwerp. Hierbij werken we zowel het interieur als exterieur verder uit, zodat externe partijen betrokken kunnen worden. We schakelen ook een constructeur in om het ontwerp constructief vorm te geven. Uiteraard zorgen we er ook voor dat alle benodigde vergunningen in orde zijn, zodat de bouw daadwerkelijk kan beginnen.

Zodra het definitieve ontwerp gereed is en jij akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat alle betrokken partijen direct aan de slag kunnen. Gedurende het gehele proces nemen wij een coördinerende rol op ons en sturen we bij waar nodig, zodat het bouwen van jouw villa op Bonaire met de hoogste precisie plaatsvindt. Ben je klaar om jouw droom van een moderne villa in het buitenland werkelijkheid te laten worden? Neem dan contact met ons op!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required