Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Bonaire

Villa ontwerpen
Bonaire

Scroll

Villa op Bonaire

02 /
Architect Bonaire

Het bouwen van een woning in het buitenland is een belangrijke beslissing, en daarom is het essentieel om goed voorbereid te zijn. We raden je aan altijd een architectenbureau in te schakelen dat je kan adviseren en begeleiden tijdens het bouwproces van je villa op Bonaire. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Gelukkig beschikken wij bij STATE of Architecture over alle kennis en ervaring die je nodig hebt.

Projects
Architect Bonaire

Durf anders te zijn

Architect Bonaire

Zoals eerder vermeld is het inschakelen van een architectenbureau op Bonaire van groot belang. Het ontwerpen en bouwen van een villa op Bonaire vergt namelijk aanzienlijke tijd en inspanning. Bovendien is uitgebreide kennis van diverse aspecten essentieel, zoals zorgvuldige selectie en plaatsing van constructies en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Net als jij zijn wij niet tevreden met doorsnee architectuur. Wij koesteren de kracht van het creëren en visualiseren van buitengewone ontwerpen. Gelukkig zijn wij experts op dit gebied en slagen we er herhaaldelijk in om exceptionele villa’s te realiseren op het betoverende Bonaire. Het is onze missie om voortdurend de grenzen van moderne architectuur te verleggen, en dat vormt de essentie van al onze projecten, inclusief het verwezenlijken van jouw droomvilla op Bonaire.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Maatwerkarchitectuur

Bij STATE hebben we altijd een sterke passie gehad voor moderne architectuur. In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om ons te specialiseren in dit vakgebied, waardoor we nu projecten aannemen door heel Nederland en op de prachtige tropische eilanden Aruba, Bonaire en Bonaire. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jouw villa op Bonaire perfect jouw persoonlijkheid weerspiegelt en dat je je er helemaal thuis voelt. Daarom besteden we graag de nodige tijd en aandacht aan het creëren van het perfecte ontwerp, waarbij we zelfs de kleinste details uitvoerig met jou bespreken.

Villa, STATE, Curaçao, Tropisch
Architectenbureau Bonaire

Van blanco canvas naar luxe villa

Bij STATE of Architecture gaan we verder dan alleen het bouwen van gloednieuwe villa’s op Bonaire. We zijn er ook om jouw recent verworven woning te transformeren tot de villa van je dromen door middel van uitgebreide renovaties. Als je niet weet waar te beginnen of hoe je dit project moet aanpakken, hoef je je geen zorgen te maken. Wij staan voor je klaar met onze expertise en creativiteit. Plan een gesprek in met een van onze ervaren architecten en laat je verrassen. Vertrouw ons, er gaat een geheel nieuwe wereld voor je open!

Architect
Architectenbureau Bonaire

Coördinatie op topniveau

Met onze focus op innovatie, kwaliteit en perfectie, begeleiden wij jou stap voor stap naar jouw droomvilla op Bonaire. Ontdek ons zorgvuldige 6-stappenplan, het STATE of Concept, voor een vlekkeloze bouwervaring. We geloven dat een grondige voorbereiding essentieel is om een villa op Bonaire te bouwen die aan al jouw wensen voldoet. Wanneer je gebruikmaakt van onze diensten, stellen we een zorgvuldig plan op om het volledige bouwproces van begin tot eind te coördineren.

Zodra het definitieve ontwerp gereed en goedgekeurd is, zorgen wij ervoor dat alle betrokken partijen aan de slag kunnen. Gedurende het gehele proces nemen wij een coördinerende rol op ons en sturen we bij waar nodig, zodat de bouw van jouw villa op Bonaire met de hoogste precisie plaatsvindt.

Snorkelen in ongerepte koraalriffen en kristalheldere wateren is voor bewoners van Bonaire heel normaal, dat wil jij toch ook? Ben je klaar om je droom van een luxe vakantievilla in het buitenland werkelijkheid te laten worden? Neem dan contact met ons op!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required