Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Barendrecht

Uw kans op bereikbaar en groen wonen in Parq Waal, Barendrecht. Realiseer uw droomvilla aan het water op deze unieke locatie. Bij STATE of Architecture gaan we verder dan de moderne architectuur, met grensverleggende ontwerpen en innovatieve technieken. Wij gaan voor statements aan het water!  Nieuwsgierig geworden? Lees verder hoe wij je jouw droomvilla ontwerpen.

Architect
Parq Waal

Scroll

Droomwoning aan het water

02 /
Architect Parq Waal Barendrecht

Onze architecten van STATE of Architecture helpen je met het waarmaken van je dromen. Voordat het bouwen van een droomwoning in Parq Waal kan beginnen, dien je een concreet plan gereed te hebben. Your succes. Our motivation. Het is onze uitdaging om dit succes te vertalen in een uniek ontwerp. Bij ons architectenbureau nabij Barendrecht werken de architecten waar jij naar op zoek bent. Zij beschikken niet alleen over een uitgebreide kennis, maar zijn in staat om creatief grenzen te verleggen.

Projects
Architect Parq Waal
Architect

Oog voor detail

Onze gespecialiseerde architecten nabij Barendrecht zijn in staat om iedere opdracht uit te kunnen voeren. Dit hebben wij te danken aan de uitgebreide ervaring die wij als architectenbureau de afgelopen jaren hebben opgedaan. Zowel in het binnen- als buitenland zijn verschillende projecten van ons te vinden. In heel Nederland hebben wij villa’s ontwerpen en gebouwd zien worden.

Als gerenommeerde architect van Parq Waal staan wij bekend om onze kwalitatieve benadering, hoge mate van creativiteit en jarenlange expertise. Wij zien hierdoor niks over het hoofd en kunnen daardoor altijd een gepaste oplossing bieden. Bovendien kunnen wij buiten het ontwerpen van een woning, ook op andere gebieden onze hulp bieden.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen met het realiseren van een interieurontwerp, lichtplan of een tuinontwerp. Ook hierbij kunnen onze architecten van Parq Waal de nodige hulp bieden. Wil je weten hoe wij je hiermee kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op!

 

CONTACT US

Architect Parq Waal03 /
Hét architectenbureau voor Parq Waal

Parq Waal

Parq Waal

Een unieke twist voor jouw villa in Parq Waal

Wonen in een STATEMENT

De architecten van STATE of Architecture gaan verder waar de moderne architectuur ophoudt. Zij gaan samen met jou op zoek naar de grenzen van de architectuur, om deze te overtreffen. Hoe zij dit doen? Door het toepassen van nieuwe, moderne en innovatieve technieken in villa ontwerp. Samen met jou helpt ons architectenbureau van Parq Waal om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Meer weten over deze kavels? Kijk dan op de website van de makelaars. Ooms Makelaars en Van Spronsen Makelaars

Meer weten over onze projecten? Bekijk ons portfolio voor meer informatie of neem direct contact op!

Moderne woning aan het water

FLOATING HOUSE


Wonen aan het water, Villa
320 m2
2020
Muiden, Nederland

VIEW PROJECT
Architectuur

SCHUURWONING BOSVILLA


Bosvilla, Schuurwoning
300 m2
2019
Ede, Nederland

VIEW PROJECT

Levensloop- bestendig heruitgevonden


Levensloopbestendige bungalow
300 m2
2022
Nederland

VIEW PROJECT
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect

MODERNE RIETGEDEKTE VILLA


Prefab rietgedekte villa
500 m2
2020-2023
Waalre, Nederland

VIEW PROJECT

Kubistische prefab villa


Modulaire prefab gezinswoning
250 m2
2021-2023
Weert, Nederland

VIEW PROJECT
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

STATE of Concept

Werkwijze

STATE of Concept is ons unieke doorlopende proces en wij gebruiken dit bij de realisatie van jouw droomhuis. Dit unieke doorlopende proces bestaat uit zes verschillende fases, die wij samen met jou doorlopen. Tijdens de begin fase ligt de focus vooral op het concept en het bijbehorende design ervan. Hierbij geven wij een uitgebreide begeleiding, waardoor we zeker weten dat er niks fout gaat. Vervolgens gaan we samen met jou kijken naar het ontwerp en de benodigdheden hierbij.  Een project is pas succesvol als alle elementen kloppen. Wij houden de controle over het volledige eindresultaat.

Ons architectenbureau, gelegen nabij Parq Waal, Berendrecht, zal gedurende het gehele proces zorgen voor voldoende overlegmomenten. Wij realiseren hiermee een open communicatie en zorgen ervoor dat het ontwerp constant wordt getoetst. De fases waar het proces uit bestaat zijn: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en als het laatste het voorbereidingsproces.

Kortom, zoek je een architect met complete ontzorging van A tot Z? Dan is ons STATE of Concept hetgeen wat je zoekt. Onze architect in de buurt Parq Waal, Berendrecht zorgt voor een hoogstaand definitief ontwerp.  Daarnaast gebruiken wij moderne technieken, waardoor jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Voor de realisatie hiervan maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Meer weten over deze unieke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Barendrecht!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Ready to be challenged?

LET’S
CONNECT

Challenging the current state of modern architecture” , dit is het geen waar wij energie van krijgen.  Zowel op design als technisch gebied hebben wij alles in huis. Ons architectenbureau nabij Almere helpt jou met het implementeren van jou droomwens. Wij zorgen hiermee voor een frisse en innoverende kijk op de moderne architectuur! Neem contact op met STATE of Architecture en laat je dromen werkelijkheid worden!

Let’s connect. hello@stateofarchitecture.com

 

State of Architecture
Architecten Parq Waal

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required