Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tigl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house
01/
Architectenbureau STATE

Moderne
Huizen

Scroll

Bouw de toekomst

02 /
STATE

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe moderne huizen en ons ervaren team van specialisten staat klaar om je te begeleiden bij het realiseren van jouw droomhuis. Met oog voor detail en een passie voor moderne architectuur, zorgen wij ervoor dat geen enkele oneffenheid over het hoofd wordt gezien. Onze klantgerichte aanpak en aandacht voor jouw specifieke wensen maken ons de ideale partner voor het creëren van een uniek thuis waar je elke dag van zult genieten. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Projects
Moderne huizen

Experts in architectuur

Design en ontwerp

Bij STATE of Architecture zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van moderne architectuur. Hierdoor kunnen we de nodige ondersteuning bieden en helpen bij het creëren van prachtige moderne huizen. Onze expertise strekt zich uit van architectuur tot design en ontwerp. We hanteren een unieke werkwijze genaamd “STATE of Concept”, die is ontworpen om maximale efficiëntie te bereiken. Daarnaast stelt onze passie voor duurzaamheid en innovatie ons in staat om toekomstbestendige oplossingen te integreren in elk aspect van het ontwerpproces

Onze werkwijze “STATE of Concept” bestaat uit zes stappen die worden gevolgd bij het realiseren van jouw droomhuis. In de beginfase leggen we de nadruk op het samenstellen van een realistisch concept. Gedurende dit proces bieden we uitgebreide begeleiding om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Ontdek de kracht van STATE of Concept

Bij STATE of Architecture halen we energie uit het uitdagen van de huidige standaard in moderne huizenarchitectuur. Met een combinatie van esthetiek en functionaliteit streven we ernaar om grenzen te verleggen en unieke ruimtes te creëren die de persoonlijkheid en levensstijl van onze klanten weerspiegelen. Onze slogan “Challenging the current state of modern architecture” is dan ook geen loze kreet. Ons team van architecten zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen om jouw moderne huis naar een hoger niveau te tillen. Door het toepassen van “Out of the box” denken zorgen zij voor de nodige creativiteit in de ontwerpen.

moderne huizen
Moderne huizen

Jouw huis, opnieuw uitgevonden

ONLY THE ESSENTIAL

Naast het ontwerpen en realiseren van luxe moderne huizen, passen we onze diensten ook toe op bestaande moderne huizen. Ons team van specialisten kan helpen bij het aanbrengen van de nodige aanpassingen in de architectuur van moderne huizen en deze een opfrisbeurt geven. Samen met jou kijken we naar de juiste moderne huizenarchitectuur en zorgen we ervoor dat deze voldoet aan jouw wensen en behoeften.

 

Moderne huizen

Waar anderen stoppen, gaan wij verder

STATE of Architecture gaat verder waar andere architecten stoppen. Naast advies en suggesties bieden wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes. Onze vernieuwende aanpak combineert de nieuwste technologieën met tijdloze ontwerpprincipes, waardoor we unieke en baanbrekende concepten kunnen realiseren die jouw moderne droomhuis naar nieuwe hoogten tillen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van STATE of Architecture? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze architecten. Tijdens dit adviesgesprek kunnen we meer informatie verstrekken. Samen zorgen we voor een passend ontwerp!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture

Klaar voor een uitdaging?

Naast het creëren van nieuwe architectuur hebben we ook het interieurdesign gerealiseerd voor meerdere klanten. Dit omvat onder andere het inrichten van de huisstijl en het maken van passende aanpassingen in de binnenhuisarchitectuur. We bieden ook hulp bij en realisatie van prefab huizen. In ons portfolio vind je verschillende voorbeelden hiervan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar we zijn zowel nationaal als internationaal actief. Onze bouwwerken zijn te vinden in steden als Amsterdam, Utrecht en Maastricht.

Met trots kunnen we zeggen dat we twee kantoren hebben, namelijk in Nederland en Curaçao. Onze teams, verspreid over deze locaties, werken nauw samen om onze expertise in moderne architectuur en interieurontwerp te delen en uit te breiden. Of je nu in Nederland of op Curaçao bent, we staan klaar om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT
Architect
Architecten Bussum

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required