Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Curaçao

Villa ontwerpen
Curaçao

Scroll

Villa ontwerpen Curaçao

02 /
Architect nabij Curaçao

Het bouwen van een woning in het buitenland is een belangrijke beslissing, en daarom is het essentieel om goed voorbereid te zijn. We raden je aan om altijd een architectenbureau in te schakelen dat je kan adviseren en begeleiden tijdens het bouwproces van je villa op Curaçao. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Gelukkig beschikken wij bij STATE of Architecture over alle kennis en ervaring die je nodig hebt.

Projects
Architect
Villa laten ontwerpen Curaçao

Ervaar het verschil met STATE

Architect Curaçao

Bij STATE hebben we altijd een sterke passie gehad voor moderne architectuur. In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om ons te specialiseren in dit vakgebied, waardoor we nu projecten aannemen door heel Nederland en op de prachtige tropische eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. Een luxe villa in Willemstad of omstreken klinkt als een droom? Wij maken er werkelijkheid van.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat jouw villa op Curaçao perfect jouw persoonlijkheid weerspiegelt en dat je je er helemaal thuis voelt. Daarom besteden we graag de nodige tijd en aandacht aan het creëren van het perfecte ontwerp, waarbij we zelfs de kleinste details uitvoerig met jou bespreken.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Creatieve ontwerpen

hoogwaardige materialen

Het ontwerpen en bouwen van een villa op Curaçao vergt aanzienlijke tijd en inspanning. Bovendien is uitgebreide kennis van diverse aspecten essentieel, zoals zorgvuldige selectie en plaatsing van constructies en het gebruik van hoogwaardige materialen. Net als jij nemen wij geen genoegen met standaard architectuur. We hechten veel waarde aan het bedenken en visualiseren van creatieve ontwerpen. Gelukkig weten wij precies hoe we dat moeten doen, en we slagen er telkens weer in om unieke villa’s te bouwen op Curaçao. “Het uitdagen van de huidige staat van moderne architectuur” vormt namelijk de basis van al onze projecten.

Villa laten ontwerpen Curaçao

Van gewoon naar buitengewoon

Bij STATE of Architecture zijn we er niet alleen om een geheel nieuwe villa op Curaçao te bouwen, maar ook om jouw recent verworven woning te transformeren tot jouw droomvilla door middel van een uitgebreide renovatie. Als je niet weet waar je moet beginnen of hoe je dit moet aanpakken, staan wij voor je klaar. We brengen mogelijkheden naar voren die je zelf nog niet had overwogen of waarvan je niet had durven dromen. Als je wilt ontdekken welke opties er zijn, neem dan een kijkje op onze projectenpagina voor inspiratie en plan een gesprek in met een van onze ervaren architecten. Vertrouw ons, er gaat een nieuwe wereld voor je open!

Architectenbureau Curaçao

Streef naar perfectie

Bij STATE of Architecture streven we naar innovatie, kwaliteit en perfectie. We geloven dat een grondige voorbereiding essentieel is om een villa op Curaçao te bouwen die aan al jouw wensen voldoet. Wanneer je onze diensten inschakelt, stellen we een zorgvuldig plan op om het volledige bouwproces van begin tot eind te coördineren. Dit doen we aan de hand van de 6 stappen van ons STATE of Concept.

Zodra het definitieve ontwerp gereed en goedgekeurd is, zorgen wij ervoor dat alle betrokken partijen aan de slag kunnen. Gedurende het gehele proces nemen wij een coördinerende rol op ons en sturen we bij waar nodig, zodat de bouw van jouw villa op Curaçao met de hoogste precisie plaatsvindt. Ben je klaar om je droom van een luxe vakantievilla in het buitenland werkelijkheid te laten worden? Neem dan contact met ons op!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required