Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Huis bouwen Curaçao

Huis bouwen
Curaçao

Scroll

Droomwoning in Curaçao

02 /
Architect Eindhoven

Heb je er altijd van gedroomd op je eigen huis te bouwen op Curaçao? STATE of Architecture helpt jou om deze droom werkelijkheid te laten worden. Onze architecten gaan voor jou aan de slag om een exclusieve en innovatieve woning te realiseren op Curaçao! Verhuizen naar het buitenland is een groot avontuur en daarom is het belangrijk om tot in de puntjes voorbereid te zijn. Wij adviseren je dan ook aan om altijd een architectenbureau in te schakelen om jou te adviseren en te begeleiden bij een huis bouwen op Curaçao. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. In dat geval heeft STATE of Architecture alle kennis en ervaring die je zoekt.

Projects
Coral-Estate-810-caribbean house
Huis bouwen Curacao

Waarom kiezen voor STATE?

Moderne architectuur heeft ons altijd gefascineerd en wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om ons te specialiseren op dit gebied. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij projecten aannemen in heel Nederland en zelfs op de tropische eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. Ons werk bij een huis bouwen op Curaçao is pas klaar wanneer de woning jouw persoonlijkheid goed weergeeft en jij je er helemaal thuis voelt. Wij nemen dan ook graag de tijd om tot een perfect ontwerp te komen en zelfs de kleinste details uitvoerig met jou te bespreken.

Zoals we al benoemden, is het inschakelen van een architectenbureau op Curaçao geen overbodige luxe. Een huis ontwerpen en bouwen op Curaçao vergt namelijk heel veel tijd en moeite. Daarnaast moet je de van veel zaken kennis hebben, denk bijvoorbeeld aan het kiezen en juist plaatsen van de constructies en het samenstellen van de juiste materialen.

Houd je net als ons niet van saaie architectuur? Dan gaat natuurlijk de meeste zitten in het bedenken en visualiseren van een creatief ontwerp. Wij weten niet alleen hoe je dat doet; het lukt ons elke keer om een uniek huis te bouwen op Curaçao. “Challenging the current state of modern architecture” is namelijk het uitgangspunt voor al onze projecten, dus ook voor jouw droomhuis op Curaçao!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Villa, STATE, Curaçao, Tropisch

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau in Curaçao, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Coral estate, STATE, Tropisch, Villa, Curaçao

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten in Curaçao binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten in Curaçao of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architectuur

Geef je huis een unieke twist!

Veel aandacht voor detail

Wij zijn er echter niet alleen om een volledig nieuw huis te bouwen op Curaçao. Misschien heb je net een woning gekocht en wil je het door middel van een flinke verbouwing opknappen tot jouw droomhuis, maar weet je niet hoe en waar te beginnen. STATE of Architecture ziet altijd mogelijkheden waar je zelf nog niet aan had gedacht of waarvan je niet had durven dromen. Wil je zien wat mogelijkheden zijn? Bekijk dan gerust onze projectenpagina ter inspiratie en plan een gesprek in met een van onze ervaren architecten. Geloof ons: een nieuwe wereld gaat voor je open!

Architectuur
Architectenbureau Curaçao
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Onze werkwijze bij een huis bouwen op Curaçao

STATE OF CONCEPT

STATE of Architecture staat voor innovatie, kwaliteit en perfectie. Volgens ons kun je alleen met de beste voorbereiding een huis bouwen op Curaçao dat aan je wensen voldoet. Als je ons inschakelt, maken we een zorgvuldig plan om de hele bouw van A tot Z te kunnen coördineren. Hierbij werken we volgens 6 stappen van ons STATE of Concept. Als eerste bestuderen we de omgeving en de kavel die je hebt gekocht en brengen deze in kaart.

Architectenbureau Curaçao

Stappenplan

ONLY THE ESSENTIEL

We onderzoeken de routing, zichtlijnen en functies van de verschillende ruimtes. Daarna maken we enkele conceptontwerpen die we aan u voorleggen. Uw definitieve keuze wordt vervolgens de basis voor het verdere ontwerp. In dit proces gaan we aan de slag met het maken van plattegronden en schetsen waarbij de indeling verder wordt uitgewerkt. In deze fase kunnen we ook al een eerste indicatie geven van het definitieve kostenplaatje.

De volgende fase staat in het teken van voorlopige ontwerp. Bij deze fase van een huis bouwen op Curaçao werken we de vormgeving van zowel de binnen- als buitenkant verder uit zodat externe partijen benaderd kunnen worden. Ook wordt er een constructeur ingeschakeld om het ontwerp constructief vorm te geven. Uiteraard is het ook belangrijk om te zorgen dat eventuele vergunningen op orde zijn, zodat de bouw ook echt kan beginnen.

Daarna ligt er een definitief ontwerp klaar! Als je akkoord gaat, zorgen we ervoor dat alle partijen aan de slag kunnen. Gedurende het hele proces zullen wij een coördinerende rol hebben en waar nodig bijsturen. Zo weet je zeker dat een huis bouwen op Curaçao met de hoogste precisie gebeurt. Ben je er ook klaar voor om je droom van een moderne villa in het buitenland uit te laten komen? Neem contact met ons op!

VILLAS


Give us tabula rasa.

PROJECTS
Coral-Estate, caribbean house, STATE, Modern Architecture, Tropische villa

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

PROJECTS
Architect

COMMERCIAL


Making public statements.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Create a worldly feeling.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Tropische villa Curacao, Modern tropisch, Ibiza stijl, Tropen woning, STATE
Architecten Curaçao

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required