Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Tropische villa Curacao, Modern tropisch, Ibiza stijl, Tropen woning, STATE
01/
Architectenbureau Curaçao

Architect
Curaçao

Scroll

Droomwoning in Curaçao

02 /
Architect Curaçao

Is wonen in jouw eigen huis op Curaçao altijd al een droom van je geweest? Laat STATE of Architecture jou dan helpen om deze droom om te zetten tot realiteit! Wij helpen jou als architect nabij Curaçao met het schetsen en creëren van jouw droomwoning op het eiland! Voordat je besluit naar Curaçao te verhuizen, wil je natuurlijk dat alles geregeld is en je droomhuis gereed is. Het is dan ook zeer aan te raden om je droomhuis niet zelf te realiseren, maar dit te doen met behulp van een architectenbureau vanuit curaçao. STATE of Architecture beschikt over veel kennis en ervaring binnen deze sector op de woningmarkt. Samen met jou zorgen wij ervoor dat het onmogelijke mogelijk wordt.

Projects
Tropische villa Curaçao, Modern tropisch, Zwembad, Tropen woning, STATE
Architect Curaçao

Hulp van een architect in Curaçao

Het ontwerpen van een droomhuis kost een hoopt tijd en moeite. Er komen verschillende processen bij kijken voordat er een uiteindelijk ontwerp kan worden gerealiseerd. Met behulp van onze expertise zorgen wij ervoor dat jouw droomhuis in goede handen is bij onze architect op Curaçao. Wij houden niet van de saaie, doorsnee architectuur. Daarom gaan wij op zoek naar de uitdagingen die we kunnen vinden in de moderne architectuur.

Door het gebruik van nieuwe en innovatieve technieken zorgen wij ervoor dat de grenzen van de moderne architectuur worden overschreden. Wat zorgt voor het ontstaan van nieuwe innovatieve ontwerpen! Onze architecten voor Curaçao kijken altijd als eerste naar jouw wensen en behoeften. Deze laten wij zoveel mogelijk terugkomen in jouw droomhuis. Vervolgens gaan wij onze creativiteit op het ontwerp loslaten en zorgen wij ervoor dat jouw droomhuis ook echt als een thuis aan voelt. Samen met onze architect voor jouw huis op Curaçao zorgen wij ervoor dat jouw droom verwezenlijkt wordt!

Woon je al op Curaçao en ben je niet meer helemaal tevreden over je huis. Ook dan kan STATE of Architecture jou hulp bieden. Wij assisteren ook net zo graag als architect een renovatie of verbouwing op Curaçao. Wil je weten wat allemaal mogelijk is? Neem dan gerust eens een kijken op onze projectenpagina ter inspiratie. Plan vervolgens gerust een gesprek in met een van onze ervaren architecten voor een Curaçao adviesgesprek.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

 

Contact us
Villa, STATE, Curaçao, Tropisch

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau in Curaçao, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Coral estate, STATE, Tropisch, Villa, Curaçao

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten in Curaçao binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten in Curaçao of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architectuur

Een compleet design

ONLY THE ESSENTIAL

Onze architecten van STATE of Architecture zijn volledig geschoold om je te helpen met het complete ontwerpproces. Wij houden ons niet alleen bezig met het extern ontwerp, ook het interieur wordt als integraal onderdeel meegenomen in het ontwerp. Hierdoor zorgen wij voor een volledige ontzorging. Naast het ontwerp van nieuwbouw projecten voeren wij ook verbouwingen en renovaties uit.

Dus ben je nog op zoek naar een architectenbureau in Curaçao? Huur dan STATE of Architecture in als jouw nieuwe architect. Onze combinatie van expertise en creatieve uitingen zullen samenkomen tot nieuwe aanpassingen aan jouw huis of tuin.

CONCTACT
Architect
Architectenbureau Curaçao
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE
Caribbean beach villa, STATE, Tropisch, Oog voor detail
Architect Curaçao Veel aandacht voor detail

Curaçao

Curaçao

Ons architectenbureau in Curaçao

ONLY THE ESSENTIAL

STATE of Architecture heeft al velen projecten gerealiseerd in zowel het binnenland als buitenland. Hierdoor heeft ons architectenbureau op Curaçao veel ervaring op gedaan in het vakgebied en kunnen zij met iedere situatie goed overweg. De vele voltooide projecten hebben ook gezorgd dat onze architecten op Curaçao een goed oog voor detail hebben ontwikkeld. Wij letten op alle facetten en zelfs de kleinste aanpassingen worden met zorg uitgevoerd. Hiermee realiseren wij niet zomaar een droomhuis, maar een droomhuis dat echt als een thuis aanvoelt. Zodra jouw vergunningen rond zijn, kan gestart worden met de uitvoering.

Villa Curaçao, STATE, Tropische villa
Architectenbureau Curaçao

STATE of Architecture geeft jouw huis een unieke twist

Ons architectenbureau streeft er op Curaçao naar om jouw huis uniek te maken, zodat het meteen voelt als jou, unieke thuis. Wij streven ernaar om de woning een weerspiegeling te laten zijn van hoe jij in het leven staat. Ons motto luidt dan ook “ By doing only the essential in taking ideas to the next level with raw, bold and exclusive design”. Wij zorgen ervoor dat jouw droomhuis niet alleen mooi is, maar ook passie en elegantie uitstraalt.

Sea Roots, STATE, Modern Architecture, Tropische villa
Architectenbureau Curaçao

State of concept

Bij STATE of Architecture werken wij met ons eigen ”State of Concept”. Samen met een architect zul je op Curaçao een zestal fases doorlopen die uiteindelijk leiden tot de realisatie van je droomhuis. Dit proces begint bij het maken van concept designs en loopt tot het aanvragen van de benodigde omgevingsvergunningen. Hierbij streven wij naar een ontwerp dat zowel realisme als creativiteit uitstraalt. Wij plannen tijdens dit proces verschillende afspraken met jou in om te overleggen over het design.

Onze werkwijze is erop toegespitst om je in elke fase een realistischer beeld te geven van het eindresultaat. We beginnen bijvoorbeeld met een conceptstudie, daarna maken we een structuurontwerp en een voorlopig ontwerp. Vervolgens leggen wij je een definitief ontwerp voor en geven we fotorealistische impressie. Natuurlijk geven onze architecten op Curaçao een beschrijving van het voorbereidingsproces. In overleg met jou kiezen we ook de juiste aannemers, leveranciers en andere partijen.

STATE Architect creëert jouw droomhuis

In Curaçao

Het team van STATE of Architecture is in staat om alle opdrachten op Curaçao te realiseren. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel je (droom)huis toevertrouwt aan onze architect op Curaçao. Ons architectenbureau zorgt ervoor dat de werktekeningen van jouw droomhuis in orde zijn, jouw wensen in het ontwerp verwerkt zijn en dat het gehele samenwerkingstraject een goede afloop kent.

Daarnaast kijken wij samen met jou naar het interieur en kunnen wij, indien gewenst, een lichtplan opstellen. Onze architecten tillen op Curaçao hiermee je huis naar een nog hoger niveau. Kun je niet wachten om aan jouw droomhuis te beginnen? Ons professionele team van architecten staat op Curaçao altijd voor je klaar. Neem gerust contact op voor een adviesgesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

VILLAS


Give us tabula rasa.

PROJECTS
Coral-Estate, caribbean house, STATE, Modern Architecture, Tropische villa

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

PROJECTS
Architect

COMMERCIAL


Making public statements.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Create a worldly feeling.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect in Curaçao Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Architecten Curaçao

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required