Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tigl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house
01/
Architectenbureau Weert

Architect
Weert

Scroll

Droomwoning in Weert

02 /
Architect Eindhoven

Ben jij op zoek naar hulp bij het ontwerpen van een unieke droomwoning? Kies dan voor ons STATE of Architecture architectenbureau nabij Weert! De creatievelingen van STATE helpen graag van het bedenken en realiseren van een droomwoning! De plek van de droomwoning is heel belangrijk. Kies je voor rust en ga je voor een landelijker omgeving? Of kies je voor de drukte van de stad? Misschien ben je wel op zoek naar een middenweg en wil je de profiteren van de voordelen van een dorp en een stad. In dat geval is Weert een goede keuze voor jouw droomhuis. Alle voorzieningen van de stad zijn aanwezig in Weert, maar de drukte is een stuk minder dan in Maastricht of Amsterdam. Ideaal dus voor jouw droomwoning.

Projects
moderne entree, villa woning, moderne bungalow, minimalistische woning, betonwoning, led lijnen
Architect Weert

Wie zijn wij?

Voordat je echter kan beginnen met het bouwen van deze droomwoning, is het belangrijk dat er een goede architect uit Weert gevonden wordt. Beschikken over de juiste kennis en een hoop ervaring, is cruciaal binnen deze sector. STATE of Architecture heeft beide en geeft hier een creatieve draai aan. De architecten uit Weert van STATE of Architecture zorgen ervoor dat niks onmogelijk blijft en gaan samen met jou voor het maximaal te behalen resultaat.

Door de jaren heen heeft en blijft ons architectenbureau in Weert zich sterk ontwikkelen op het gebied van architectuur. Hierbij hebben wij de nadruk gelegd op de moderne architectuur. Dit constante leerproces zorgt ervoor dat onze architecten alles weten over deze zuil in de architectuur. Daarnaast zitten onze architecten vol van creativiteit en wordt ook deze vaardigheid verwerkt in het ontwerpen en creëren van talloze droomwoningen. Benieuwd naar wat STATE of Architecture voor jou kan betekenen? Bekijk dan ons portfolio of neem contact op met ons architectenbureau in Weert.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Ons architectenbureau in Weert

Zorgt voor een unieke woning

Niet alleen onze creatieve uitingen en hoge expertise onderscheiden ons van de meeste architecten. Ook onze drijfveer zorgt ervoor dat wij verder gaan dan de meeste andere architectenbureaus. Dit doen onze architecten in Weert door zowel op een unieke manier gebruik te maken van de moderne architectuur, als het geven van een creatieve draai aan het ontwerp. Wij noemen deze manier van werken ook wel “Challenging the current state of modern architecture”. Bij het ontwerpen van een concept maken wij gebruik van de laatste moderne en innovatieve technieken.

Architectenbureau Weert

Laat je complete woning ontwerpen

door architectenbureau Weert

Alle architecten van STATE of Architecture beschikken over de benodigde certificatie om een woning ontwerp te kunnen realiseren. Bij de meeste architectenbureaus wordt de focus vooral gelegd op het extern design van een woning. STATE of Architecture doet dit niet en focust zich in plaats daarvan liever op het gehele plaatje. Hierbij verzorgen wij zowel het externe als interne design. Naast het maken van ontwerpen voor nieuwe droomhuizen, kunnen wij ook hulp bieden bij renovaties of verbouwingen. Dus waar wacht je nog op? Laat jouw droom werkelijkheid worden en neem direct contact op met ons architectenbureau in Weert.

Architectenbureau Weert

Waarom onze hulp inschakelen?

Zowel het ontwerpen als creëren van jouw droomwoning kost een hoop tijd en moeite. Om dit goed te laten verlopen, dient er gebruik te worden gemaakt van meerdere processen. Voor zowel het technische als het creatieve gebied kan ons architectenbureau Weert assistentie bieden. Onze architecten in Weert zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken binnen de wereld van architectuur en daaromheen.

Deze constante toestroom van nieuwe kennis zorgt voor nieuwe implementaties bij het ontwerpen van woningen. Ook op het gebied van design zijn onze architecten uit Weert op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij verwerken deze trends en ontwikkelingen op een unieke manier in de bouwontwerpen. Hierdoor kunnen de architecten van STATE of Architecture jou goed bijstaan bij het ontwerpen van een huis.

Voor een creatieve en ervaren architect in Weert ben je dus aan het juiste adres bij STATE of Architecture. Wij helpen jou met het realiseren van een unieke woning met moderne ruimtes! Benieuwd geworden naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact op met STATE of Architecture en laat je dromen verwezenlijken!

Beste resultaat met STATE Architect

in Weert

Voor onze architecten uit Weert is geen enkele opdracht niet uit te voeren. Dit komt onder andere door de jarenlange ervaring die wij als architectenbureau Weert hebben opgedaan. Door de diverse opdrachten in binnen- en buitenland hebben wij een hoop kennis opgebouwd. Zowel onze kwalitatieve benadering als jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij als architectenbureau in Weert bekend staan als een betrouwbaar en kwalitatief hoog samenwerkende partner.

Daarnaast hebben onze architecten een groot oog voor detail. Hierdoor zullen we niks over het hoofd zien en al jouw wensen verwerken in jouw droomhuis. Benieuwd geworden naar de kwaliteiten van onze architecten? Neem dan direct contact op met ons architectenbureau in Weert!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Eindhoven, Breda, Maastricht, Arnhem of Den Bosch? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect
hello@stateofarchitecture.com

Architect Weert

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required