Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Architectenbureau Amsterdam

Ben jij op zoek naar je eigen, unieke droomwoning? Dan is STATE of Architecture de perfecte architect in Amsterdam om je daarbij te ondersteunen.

Architect
Amsterdam

Scroll

Droomwoning in Amsterdam

Bij STATE of Architecture beschikken wij over een hoop ervaring en kennis op het gebied van de laatste woningtrends.  Hierdoor kunnen wij jou niet alleen helpen met het realiseren van deze droomwoning als architect in de buurt Amsterdam, maar zijn wij ook in staat jouw concept te verbeteren. Hiermee dragen wij bij aan een nog beter eindresultaat als architect nabij Amsterdam. Bij ons architectenbureau in Amsterdam werken de architecten waar jij naar op zoek bent. Zij beschikken niet alleen over een uitgebreide kennis, maar zijn ook erg creatief ingesteld.

Projects
State of Architecture
Architect Amsterdam

Creëer unieke wendingen

STATE of Architecture gaat verder dan de meeste andere architectenbureaus. Dit doen wij door op een unieke manier gebruik te maken van moderne architectuur. “Challenging the current state of modern architecture”, is waar wij als architectenbureau voor staan! Wij maken bij het ontwerpen gebruik van de laatste, moderne en innovatieve technieken. Wij maken gebruik van bestaande architectuur, maar gaan we net dat stukje verder om onze unieke twists te implementeren.

Onze architecten nabij Amsterdam gaan in overleg met jou aan de slag. Al jouw wensen en behoeften komen naar voren in het ontwerp van de toekomstige woning. Wij zorgen dat jij je thuis zult voelen in jouw toekomstige huis. Naast het realiseren van een nieuwe woning, kunnen wij ook ondersteuning bieden bij een renovatie of verbouwing.

Wil jij meer te weten komen over onze werkzaamheden? Neem dan contact op met een van onze architecten in Amsterdam. Aan de hand van een passend adviesgesprek kan STATE of Architecture jou voorzien van de nodige informatie. Samen met jou zullen we kijken naar een passende oplossing!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

Contact
Architect

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
State of Architecture
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Architectenbureau in Amsterdam

Het ontwerpen en creëren van jouw droomwoning kost een hoop tijd en moeite. Dit heeft vooral te maken met alle stappen die doorlopen worden gedurende het proces. Voordat jouw droomwoning gerealiseerd kan worden, dienen er namelijk meerdere processen op zowel technisch als creatief gebied te worden doorlopen. Hulp is geen overbodige luxe. Het is een goed idee om voor de klus een architectenbureau uit Amsterdam in te schakelen. Onze architecten in de buurt van Amsterdam zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends die geïmplementeerd kunnen worden in het ontwerpen van een woning, maar jouw wensen en behoeften blijven leidend in het ontwerpen van een project.

Architect
Architectenbureau Arnhem

Volledig ontwerp door STATE

Bij STATE of Architecture werken wij alleen maar met gecertificeerde architecten. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit hoog houden en zorgen wij voor het best mogelijke resultaat. Daarnaast hebben onze diversen architecten verschillende specialisaties binnen de wereld van architectuur. Deze vele specialisaties zorgen voor veel toegevoegde waarde en verfrissende opinies tijdens het gehele ontwerpproces. Onze architecten vullen elkaar naadloos aan, waardoor nieuwe ideeën ontstaan maar kwaliteit behouden blijft.

Architect
Architectenbureau Amsterdam
Architect
Architect Amsterdam03 /
Hét architectenbureau nabij Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Beste resultaten met State of Architecture

Geen enkele opdracht is onmogelijk voor onze gespecialiseerde architecten uit Amsterdam. De jarenlange ervaring en kennis die wij hebben opgebouwd als architectenbureau nabij Amsterdam zorgt ervoor dat wij iedere opdracht succesvol afronden. Uitdagingen? Daar houden wij van! Mede door onze kwalitatieve benadering, jarenlange ervaring en hoge creativiteit worden wij gezien als een architectenbureau dat garant staat voor unieke creaties.

Daarnaast hebben onze architecten een groot oog voor detail. Hierdoor zullen zij niks over het hoofd zien en al jouw wensen correct verwerken. Samen tillen onze architecten uit Amsterdam het ontwerp van jouw droomwoning naar een hoger niveau. Ben jij overtuigd van de kwaliteiten van onze architecten? Neem dan direct contact op met ons architectenbureau nabij Amsterdam! Wij helpen jou graag bij het realiseren van jouw droomhuis!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

Projects
State of Architecture

STATE of Concept

Wij bieden je hulp tijdens het gehele proces.  Het proces dat wordt doorlopen wordt ‘State of concept’ genoemd. Tijdens dit proces wordt er als architect in de buurt van Amsterdam 6 verschillende fasen doorlopen. Allereerst wordt er een concept gemaakt. Tot slot moeten de nodige vergunningen voor het realiseren van de woning worden aangevraagd. Binnen al deze fases leggen wij niet alleen de nadruk op het creëren van een mooi ontwerp, maar ook op het maken van een realistisch ontwerp. Door na iedere fase ons concept te testen, zullen wij zorgen voor een compleet en zorgeloos design van jouw droomwoning.

Tijdens het gehele proces zal een van onze architecten jou nauw betrekken bij het proces. Wij zorgen voor voldoende overlegmomenten om de verschillende fasen ook met jou te doorlopen en bespreken. Het State of concept bestaat uit de volgende fasen: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en uiteindelijk het voorbereidingsproces.

Kortom, met het State of concept wordt het volledige proces geregeld. Met behulp van de laatste technologieën zorgen wij bovendien ervoor dat jij jouw droomhuis kunt bezichtigen voordat het daadwerkelijk gebouwd is. Wij maken namelijk gebruik van augmented- en virtual reality om je een beeld te kunnen geven van de woning. Wil je meer weten over deze unieke State of concept aanpak? Neem vrijblijvend contact op met ons architecten bureau vanuit Amsterdam voor een passend adviesgesprek.

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

State of Architecture
Architecten Amsterdam

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required