Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Architectenbureau Maastricht

Maastricht is een prachtige stad aan de rivier de maas, vol met natuur en een heerlijke historische binnenstad. Een perfecte plek dus om je droomhuis te laten ontwerpen en bouwen. Je kan dit zelf doen, maar eerlijk gezegd zal het resultaat dan tegenvallen. Om dit tegen te gaan kun je beter kiezen voor STATE of Architecture!

Architect
Maastricht

Scroll

Droomwoning in Maastricht

02 /
Architect Maastricht

STATE of Architecture is jouw architect nabij Maastricht die je helpt met het ontwerpen van je eigen droomhuis. Ons architectenbureau nabij Maastricht kan jou de nodige inzichten geven, om uiteindelijk je project te verbeteren en uit te voeren. Door een architect nabij Maastricht in te zetten, kun je het maximale uit je droomwoning halen. Ons architectenbureau doet dit op een eigen uitzonderlijke en creatieve manier. Naast onze grote hoeveelheid expertise, beschikken wij ook over een hoge dosis creativiteit. De combinatie van deze twee factoren zorgt voor een hoge toegevoegde waarde aan onze projecten. Bovendien spelen wij hiermee met de grenzen van de moderne architectuur. Dit behalen wij door nieuwe technieken toe te passen in reeds bestaande moderne architectuur. Het resultaat? Een droomhuis volledig ontworpen naar jouw wensen!

Projects
Architect
Architect Maastricht

Geef je huis een unieke twist

Het creëren van een droomwoning is geen dagelijkse taak, maar in plaats daarvan een lang en uitgebreid proces. Dit proces bestaat uit verschillende stappen, lopende van voorbereiding t/m de uiteindelijke aflevering van het eindproject.

Tijdens het gehele traject zal je worden begeleid door een van onze architecten nabij Maastricht en zullen zij helpen met de realisatie van het droomhuis. Onze architecten nabij Maastricht doen dit door gebruik te maken van hun passie en expertise in het vak. Middels implementatie van nieuwe technieken in bouwwerken, zullen zij kijken naar de juiste en doeltreffende oplossing. Bovendien zijn onze architecten uit Maastricht altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van design.

CONTACT US

MAKING THE
DIFFERENCE

STATE of Architecture werkt met een opgesteld zes stappenplan. Continu zal dit proces doorlopen en het gehele proces is opgebouwd uit zes verschillende fases. De fases lopen uiteen van concept designs tot de uiteindelijk aanvraag van omgevingsvergunningen. Al met al zal dit proces zich met elkaar opvolgen en zal de nadruk gedurende het proces worden gelegd op de creatie van een realistisch ontwerp.

Contact us
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect

BOLD

Ons architectenbureau nabij Maastricht, zal gedurende het state of concept zorgen voor voldoende overleg momenten en werken met een open communicatie. Tijdens deze fases zullen wij constant het ontwerp van de vorige fases blijven toetsen, en indien nodig aanpassen. Kortom state of concept zorgt voor een complete ontzorging van A tot Z. Onze unieke moderne technieken zoals augmented en virtual reality, zorgen ervoor dat jouw droomhuis tot leven komt voordat het gebouwd is. Ben je enthousiast geworden over onze way of working of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

PROJECTS
Architect

EXCLUSIVE

Onze unieke combinatie van een kwalitatieve benadering en jarenlange expertise, zorgen voor onze gerenommeerde status in Maastricht en omgeving. Daarnaast zorgt ons oog voor detail ervoor dat wij niets over het hoofd zullen zien. Al jouw aspecten zullen dan ook in het droomhuis verwerkt worden. Ook zullen wij assistentie bieden tijdens het tuinontwerp en lichtplan.

MORE INFO
Architect

Een compleet design

ONLY THE ESSENTIAL

Ons architectenbureau nabij Maastricht houdt zich hierbij bezig met het betreden van een reeds onbekend grondgebied en verlegd de grenzen van de moderne architectuur!

Om dit innovatieve proces goed te laten verlopen, werken wij met een stappenplan. Dit stappenplan bestaat uit verschillende fases, die weer nauw met elkaar verbonden zijn. Samen met onze architecten, zorgen wij voor een huis dat ook echt als thuis voelt. Ben je benieuwd naar onze diensten en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze architecten nabij Maastricht. Met behulp van een adviesgesprek zullen zij jou meer informatie verschaffen en samen met jou een passend ontwerp afleveren!

Architect
Architectenbureau Maastricht
Onze architecten in Maastricht gaan verder waar de moderne architect stopt. Dit doen wij door de moderne architectuur uit te dagen, ook wel “Challenging the current state of modern architecture” genoemd. Wij doelen hiermee op het toepassen van innovatieve en moderne technieken in al onze projecten. Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Professionele architecten
met een doel

ONLY THE ESSENTIAL

Al onze architecten zijn voorzien van de juiste scholing en bezitten een groot aantal aan skills. Zij zijn in staat jou te helpen met het creëren van een compleet ontwerp. Waar de gemiddelde architect vooral gericht is op extern design, kijkt STATE of Architecture liever naar het totaal plaatje. Onze architecten in Maastricht, Breda, Den Bosch, Arnhem en Eindhoven zorgen voor een volledige ontzorging die zowel intern als extern design bevat.

minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect, luxe bungalow
Architectenbureau Maastricht

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Samen met jou tillen onze architecten het initiële ontwerp van een droomwoning, naar een nog hoger niveau! Benieuwd naar alle mogelijkheden of onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek.

Let’s connect say hello@stateofarchitecture.com

Architect
Image discription goes here

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required