Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Minimalistische, moderne, kubistische, woning, villa, huis, hout, stucwerk, wit, zwart, stenen, minimal pui, Sambeek, Moderne woning, art of living, 12 House
01/
Architectenbureau

Kubistische woning
bouwen

Scroll

Jouw kubistische woning

02 /
Architect kubistische woning

Is het je droom om in een kubistische woning te wonen, maar weet je niet hoe je deze droom kan verwezenlijken? Geen zorgen, wij kunnen je helpen. Wij zorgen niet alleen voor een duidelijke begeleiding gedurende dit hele proces, wij helpen je ook met al je vragen en opmerkingen betreffende het project. Ontdek de voordelen van STATE of Architecture, ons architectenbureau en laat je inspireren door onze passie en vaardigheden binnen de moderne architectuur.

Projects
Kubistische woning bouwen

Onderscheid jezelf van anderen

Bij STATE werken wij met een jong, maar zeer ervaren en gedisciplineerd team. Al onze architecten houden nauwlettend de nieuwste technieken en trends binnen architectuur in de gaten, dus ook binnen de kubistische architectuur, om dit vervolgens toe te passen in opdrachten voor onze klanten. Niet alleen brengt dit het kubistische woning project naar een hoger niveau, maar zorgt dit ook voor een mate van onderscheiding ten opzichte van de rest. Een onderscheiding om het onbekende te betreden en hieruit hoogstaande resultaten te behalen!

Kubistische architectuur heeft een aantal kenmerken die direct opvallen. In veruit de meeste gevallen zijn kenmerken van een kubistische woning: een gestapelde look van verschillende platte en rechte vormen, asymmetrisch, plat of licht hellend dak en grote ramen. Deze kenmerken dragen bij aan de algehele uitstraling van je woning, vooral de grote ramen kunnen hier een grote invloed op uitoefenen. Bovendien kan er door de simplistische vorm spaarzaam en slim gebruik worden gemaakt van de beschikbare materialen.

Ons stappenplan

Al jaren hebben wij voor verschillende klanten kubistische woningen projecten mogen uitvoeren. Hierdoor hebben wij veel ervaring met de benodigde stappen die genomen dienen te worden en weten wij ook het een en ander van de uitvoering hiervan. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat wij hiervoor een eigen persoonlijke en efficiënte wijze hebben ontwikkeld. Het resultaat is ons STATE of Concept, een accuraat en uitgebreid stappenplan waarin alle te uit te voeren werkzaamheden zijn vastgelegd op de meest efficiënte en kost besparende manier.

Contact us
Architect

EXCLUSIVE

MORE INFO
Architect

Ontdek ons STATE of Concept

ONLY THE ESSENTIAL

Uitdagen van de moderne architectuur is hetgeen waar wij energie van krijgen. Hoe doen wij dat? Door constant te innoveren in nieuwe technieken, open te staan voor aanpassingen en natuurlijk door het onbekende te betreden. Deze werkwijze gebruiken wij niet alleen tijdens het uitvoeren van onze processen, maar hebben wij ook gebruikt om een eigen uniek stappenplan te creëren. In dit kubistische woning bouwen stappenplan hebben wij alle belangrijke fases en werkzaamheden vastgelegd die aan boord zullen komen tijdens het bouwen van jouw kubistische woning.

Contact
State of Architecture
Kubistische woning bouwen
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

De stappen in ons
STATE of Concept

ONLY THE ESSENTIAL

STATE of Architecture vindt het belangrijk dat jij zo goed mogelijk tijdens het gehele kubistische woning bouwen proces ondersteund wordt. Hiervoor maken wij gebruik van STATE of Concept, een stappenplan dat 6 verschillende fases bevat, beginnend bij creatie van een concept en eindigend bij aanvragen van vergunningen. Tijdens dit proces zullen wij zorgen voor de nodige ondersteuning en nadruk leggen op de creatie van een ontwerp dat realistisch en creatief is. De kwaliteit doen wij waarborgen door na iedere uitgevoerde fase gebruik te maken van een uitgebreide test.

Architect
Kubistische woning bouwen

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture

EEN MODERN
ARCHITECTENBUREAU

CREATE A
COMPLETE DESIGN

Onze moderne kubistische woning architecten zullen samen met jou kijken naar de volgende fasen: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en uiteindelijk het voorbereidingsproces.  Wens je meer te weten te komen over onze unieke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op met ons architectenbureau.

STATE of Architecture gaat echter verder waar andere architecten ophouden. Naast advies en suggesties, geven wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes.

Wij kijken samen met jou naar hoe wij de grenzen van de moderne architectuur kunnen verleggen en dit toepassen in uw eigen droom kubistische woning.

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Wij helpen je aan een moderne kubistische woning

LET’S
CONNECT

Wil je ook een eigen kubistische woning bouwen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kubistische woningen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat je inspireren door de mogelijkheden. Onze architecten zullen dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden van kubistische woningen en de bijbehorende kubisme architectuur. Is een kubistische woning toch niks voor jou en wil je liever een pre fab woning of villa designen? Ook dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Let’s connect
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Kubistische woning bouwen

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required