Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau

Villa
Ontwerpen

Scroll

Jouw droomvilla ontwerpen

02 /
Architect villa ontwerpen

Wil jij je eigen villa ontwerpen, maar kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij kunnen jou helpen met het ontwerpen van je villa. Ons uitgebreide team heeft al over de hele wereld projecten mogen doen, waardoor zij gespecialiseerd zijn in verschillende stijlen en de nodige inspiratie hebben opgedaan. Wij maken van dromen werkelijkheid en gaan altijd voor het beste resultaat! Meer weten over onze werkwijze en bijbehorende diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Projects
Vila ontwerpen

De architect voor je nieuwe villa

De beschikbare kennis en ervaring binnen de moderne architectuur maakt ons een waardevolle aanwinst bij het ontwerpen van je villa. Door onze expertise en ervaring kunnen wij een waardevolle toevoeging zijn voor jouw nieuwe villa ontwerp! Naast het ontwerp van je villa, kunnen wij je ook een helpende hand bieden in het design van het interieur. Hiervoor werken wij met een eigen ontworpen werkwijze genaamd: “STATE of Concept”, waarmee wij een stappenplan bieden die jij samen met ons doorloopt.

Het STATE of Concept bestaat uit alle stappen die aan bod komen bij het ontwerpen en realiseren van een nieuwe villa. Jarenlang hebben wij gekeken naar een manier om het gehele proces zo efficiënt mogelijk in te vullen. Het resultaat hiervan is ons STATE of Concept, een stappenplan dat op een zodanige manier is ingevuld dat het voordelig is voor ons en voor jou! Alle stappen hebben wij in detail uitgewerkt en ingericht voor het behalen van maximale efficiëntie.
CONTACT US

Ons Actieplan

“STATE of Concept” bestaat uit zes verschillende stappen die wij gebruiken bij het ontwerpen van jouw droom villa. In de eerste paar stappen leggen wij de nadruk op het samenstellen van een realistisch concept van het villa ontwerp met bijbehorend design. Hierbij bieden wij een intensieve en uitgebreide begeleiding, zodat er niks fout kan gaan. Vervolgens kijken onze architecten samen met jou naar het ontwerp en de verwachte benodigdheden. Het traject is pas afgelopen wanneer omgevingsvergunningen en bijbehorende werkzaamheden zijn aangevraagd.

Contact us

EXCLUSIVE

MORE INFO

Kan ik mijn eigen villa ontwerpen?

ONLY THE ESSENTIAL

Bij STATE of Architecture hebben jouw wensen en behoeften prioriteit. Mocht jij een bepaald ontwerp op oog hebben, dan doen wij er alles aan om zo goed mogelijk dit ontwerp na te bootsen. Jouw eigen villa ontwerp heeft prioriteit, maar soms zijn dingen simpelweg niet mogelijk wegens de “laws of physics”. Toch zullen wij er alles aan doen om jouw wensen door te zetten en onmogelijkheden om te zetten tot mogelijkheden. Wij bespreken liever met jou de mogelijkheden in een offline omgeving. Zo kunnen er makkelijker nieuwe ideeën ontstaan die jouw villa ontwerp naar een hoger niveau tillen.

Contact
Vila ontwerpen
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

De voordelen van
State of Architecture

ONLY THE ESSENTIAL

Bij STATE of Architecture kijken wij niet naar wat kan, maar kijken wij vooral naar wat volgens de moderne architectuur niet kan. Ons team is namelijk gespecialiseerd op meerdere gebieden en beschikt over een “out of the box” mindset. We zijn in staat om iedere opdracht op de gewenste manier te kunnen uitvoeren. Dit hebben wij te danken aan onze uitgebreide ervaring die wij hebben opgedaan en onze uitgebreide dienstverlening. Buiten het ontwerpen van villa’s kunnen wij ook hulp bieden bij prefab villa’s of nieuwbouw huizen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Eindhoven, maar wij zijn ook te vinden in Bussum, Huizen en Roosendaal.

Vila ontwerpen

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture

EEN MODERN
ARCHITECTENBUREAU

CREATE A
COMPLETE DESIGN

STATE of Architecture gaat echter verder waar andere architecten ophouden. Naast advies en suggesties, geven wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes.

Wij kijken samen met jou naar hoe wij de grenzen van de moderne architectuur kunnen verleggen en dit toepassen in uw eigen droomwoning.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van STATE of Architecture? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze architecten. Doormiddel van een passend adviesgesprek kan STATE of Architecture meer informatie verschaffen. Wij zorgen samen met jou voor een passend ontwerp voor jouw villa!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architecten Arnhem

Architect Eindhoven

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required