Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Prefab villa

Ben je op zoek naar architect die je kan helpen met het bouwen van jouw droom villa? Dan kan een prefab villa misschien wel iets voor jou zijn. Door te kiezen voor een prefab villa hoef jij niet meer maanden te wachten voordat jij in je villa kunt gaan wonen. Wil je meer weten over prefab villa’s? Lees dan verder of plan direct een vrijblijvend gesprek met ons waarin wij meer uitleg geven over onze werkwijze en de bijbehorende diensten.

Prefab villa

Scroll

Waarom kiezen voor een prefab villa?

02 /

Bij het bouwen van een prefab villa krijg je als ware de onderdelen van je toekomstige villa geleverd. De onderdelen worden in een fabriek geproduceerd en vervolgens in elkaar gezet. Hierdoor zijn deze meteen klaar voor gebruik in een moderne villa. Daarnaast zal je door te kiezen voor een prefab villa veel tijd en geld besparen. Ook over de bouwkwaliteit hoef jij je geen zorgen te maken. De onderdelen zijn gemaakt in een geconditioneerde omgeving, waardoor maximale duurzaamheid kan worden bereikt.

Projects
prefab villa

De stappen van ons STATE of Concept

Om je beter te kunnen ondersteunen tijdens het gehele bouw traject maken we gebruik van een uniek stappenplan genaamd: STATE of Concept. Het gehele proces bestaat uit zes verschillende stappen die worden gebruikt om een droomhuis te realiseren. In de eerste stappen, de beginfase, staat vooral het samenstellen van een realistisch concept centraal. Gedurende dit proces zal jij voldoende begeleiding ontvangen, waardoor er zeker niks fout kan gaan.

Vervolgens kijken onze prefab villa architecten samen met jou naar alle mogelijkheden en kiezen daaruit een aantal opties. Het traject is pas voltooid wanneer alle benodigde omgevingsvergunningen en werkzaamheden zijn aangevraagd. Gedurende het gehele proces leggen wij de nadruk op jouw wensen, maar kijken wij ook of het ontwerp realistisch is. Hierdoor kunnen wij tijdig participeren op belemmeringen en deze aanpakken voordat het een probleem kan worden.

Jouw prefab villa architect

Het bouwen van een prefab villa bespaart zeeën van tijd. Wij als gerenommeerde en specialistische architect helpen jou graag bij de realisatie hiervan. Bij STATE of Architecture kijken wij namelijk niet naar wat kan, maar juist naar wat volgens de moderne architectuur niet mogelijk is.

Contact us

BOLD

Wij halen onze energie uit het vinden van deze uitdagingen en gebruiken dit ook als onze slogan “Challenging the current state of modern architecture”. Wij gaan alle uitdagingen aan door gebruik te maken van nieuwe en innovatieve technieken en deze vervolgens toe te passen. Hiermee verbreden wij de grondgebieden van de moderne architectuur en vinden wij voor ieder probleem wel een oplossing. Deze “Out of the box thinking” mindset is bij ons gehele team aanwezig en zorgt voor het bedenken van passende oplossingen.

PROJECTS

EXCLUSIVE

Ben je benieuwd geworden naar onze creaties? Bekijk dan ons veelzijdige portfolio, waar onder andere meerdere soorten villa architectuur in te vinden zijn.

MORE INFO

Ook voor wijzigingen in bestaande villa’s

ONLY THE ESSENTIAL

Wil je geen prefab villa bouwen, maar ben je juist op zoek naar iemand die je kan helpen met renoveren? Ook daar kan ons team van specialisten jou bij assisteren. Onze specialisten zullen kritisch kijken naar de bestaande architectuur en hiervoor nodige aanpassingen bedenken. Samen met jou kijken wij naar architectuur die bij de villa past en deze complimenteert. Ook zullen wij ervoor zorgen dat de renovatie voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Contact
Architect
Prefab villa
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Wij zijn meer dan
een architect

ONLY THE ESSENTIAL

Ons team van gespecialiseerde architecten zijn in staat om elk mogelijke opdracht op de juiste manier te kunnen uitvoeren. Enerzijds hebben zij dit te danken aan een uitgebreide ervaring en anderzijds aan hun eigen expertise, ambitie en doorzettingsvermogen. Deze krachtige bundeling van expertise, ervaring en motivatie zorgt ervoor dat wij altijd voor het maximaal te behalen resultaat gaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar ook buiten Eindhoven zijn wij actief. Je kunt ons onder andere vinden in Rotterdam, Utrecht en Den Bosch.

Prefab villa

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required