Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Moderne villa architect

Ben jij op zoek naar een architect die je kan helpen met het ontwerpen van een moderne villa? Dan helpt STATE of Architecture hier graag bij!

Moderne
Villa

Scroll

Moderne villa

02 /
Jouw droomvilla

Op zoek naar een architect die je kan helpen met het bouwen van een moderne villa? Dan ben je bij STATE of Architecture aan het juiste adres. Luxe modern villa design is namelijk een van onze specialiteiten. Ons team van specialisten heeft hier veel ervaring mee en zal jou helpen met het bouwen van een villa. Wij specialiseren ons op moderne architectuur en met ons oog voor detail zien wij geen enkele oneffenheid over het hoofd. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Projects
Moderne villa

STATE of Architecture voor jouw moderne villa

Wij zijn altijd op de hoogte van wat er speelt in de wereld van moderne architectuur. Hierdoor zijn wij in staat om de nodige ondersteuning te bieden en te helpen met het creëren van prachtige moderne villa’s.  Dit doen wij niet alleen op het gebied van architectuur, maar ook bij het design en ontwerp. Wij maken gebruik van een zelfontworpen werkwijze genaamd “STATE of Concept”. Deze werkwijze is op een zodanige manier ingericht zodat maximale efficiëntie kan worden behaald.

 

 

Onze werkwijze STATE of Concept bestaat uit zes verschillende stappen die worden gebruikt voor het realiseren van jouw droomhuis. In de eerste paar stappen, ook wel de beginfase, wordt de nadruk gelegd op de samenstelling van een realistisch concept. Gedurende dit proces bieden wij een uitgebreide begeleiding, waardoor wij er zeker van zijn dat er niks fout kan gaan.

CONTACT US

STATE of Concept

Nadat er een realistisch concept en design is ontworpen, zullen onze moderne villa architecten kijken naar de bijbehorende benodigdheden. Het traject is pas voltooid wanneer alle omgevingsvergunningen en bijbehorende werkzaamheden zijn aangevraagd. U zult gedurende het proces één aanspreekpunt hebben, zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Het maakt niet uit wat je wensen zijn, ons team is in staat om iedere opdracht uit te voeren.

Contact us

EXCLUSIVE

MORE INFO

STATE of Architecture voordelen

ONLY THE ESSENTIAL

Wij krijgen energie van het uitdagen van de huidige moderne villa architectuur. Wij gebruiken dit dan ook niet zomaar in onze slogan: “Challenging the current state of modern architecture”. Ons team van architecten kijkt vooral naar innovatieve oplossingen om daarmee jouw modern villa design naar een nog hoger niveau te behalen. Ook zorgen zij voor de nodige creativiteit in ontwerpen door het “Out of the box” thinking principe toe te passen. Onze villa architecten kunnen dan ook voor ieder probleem een passende oplossing bedenken.

Contact
Moderne villa
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Ook voor aanpassingen van
een bestaande moderne villa

ONLY THE ESSENTIAL

Naast het ontwerpen en realiseren van luxe moderne villa’s, passen wij ook onze diensten toe bij bestaande moderne villa’s. Ons team van specialisten kan helpen met het toepassen van nodige aanpassingen in modern villa architectuur en hierin een opfrissing geven. Samen met jou kijken we naar de juiste moderne villa architectuur en zorgen we ervoor dat deze voldoet aan je wensen en behoeften. Ben je benieuwd geworden naar onze creaties? Bekijk dan ons portfolio en laat je inspireren.

Moderne villa

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture

EEN MODERN
ARCHITECTENBUREAU

CREATE A
COMPLETE DESIGN

STATE of Architecture gaat echter verder waar andere architecten ophouden. Naast advies en suggesties, geven wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes.

Wij kijken samen met jou naar hoe wij de grenzen van de moderne architectuur kunnen verleggen en dit toepassen in uw eigen droomwoning.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van STATE of Architecture? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze architecten. Doormiddel van een passend adviesgesprek kan STATE of Architecture meer informatie verschaffen. Wij zorgen samen met jou voor een passend ontwerp!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Naast het creëren van nieuwe architectuur, hebben wij voor meerdere klanten het design van het interieur gerealiseerd. Hierbij horen onder andere het inrichten van de huisstijl en passende aanpassingen in de binnenhuisarchitectuur. Ook het helpen met en realiseren van prefab villa’s valt hieronder. In ons portfolio zijn verschillende voorbeelden hiervan te vinden. Ons hoofdkantoor is gelegen in Eindhoven, maar buiten Eindhoven zijn wij ook (inter)nationaal actief! Zo zijn in onder andere Amsterdam, Utrecht en Maastricht onze bouwwerken te vinden!

Let’s connect
hello@stateofarchitecture.com

Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tigl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house
Moderne villa

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required