Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau

Villa
Architect

Scroll

Jouw droomvilla ontwerpen

02 /
Villa architect

Ben je van plan om een nieuwe villa te laten bouwen en ben je op zoek naar een architect die jou kan assisteren? Bij STATE of Architecture hebben we een deskundig team van ervaren architecten gereed om je te begeleiden en jouw dromen werkelijkheid te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van villa-architectuur die wij kunnen bieden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Projects
Villa architect

Meer dan alleen een villa-architect

STATE of Architecture is een toonaangevend architectenbureau met een team van gespecialiseerde architecten die bekwaam zijn in het uitvoeren van diverse opdrachten. Naast onze deskundige villa-architecten hebben wij ook architecten in dienst die ervaren zijn in nieuwbouw en woningontwerp. Elk van onze architecten beschikt over uitgebreide kennis en expertise op hun vakgebied.

Bij STATE of Architecture streven wij ernaar om elk architectonisch project te voorzien van een unieke combinatie van schoonheid en duurzaamheid, waarbij vakmanschap en innovatie naadloos samengaan. Naast ons hoofdkantoor in Eindhoven zijn we ook actief op verschillende locaties, waaronder Roermond, Hilversum en Amsterdam. Bovendien hebben we met trots een kantoor op Curaçao, waarmee we ons internationale bereik vergroten en architectuurdiensten van wereldklasse bieden.

Ons Actieplan

“STATE of Concept” bestaat uit zes verschillende stappen die wij gebruiken bij het ontwerpen van jouw droom villa. In de eerste paar stappen leggen wij de nadruk op het samenstellen van een realistisch concept van het villa ontwerp met bijbehorend design. Hierbij bieden wij een intensieve en uitgebreide begeleiding, zodat er niks fout kan gaan. Vervolgens kijken onze architecten samen met jou naar het ontwerp en de verwachte benodigdheden. Het traject is pas afgelopen wanneer omgevingsvergunningen en bijbehorende werkzaamheden zijn aangevraagd.

Contact us

EXCLUSIVE

MORE INFO

Inspirerende ontwerpen en gedurfde concepten

STATE of Architecture is een eigentijds architectenbureau dat beschikt over een team van deskundige professionals. Ons jonge en ambitieuze team van ervaren villa-architecten is volledig toegewijd aan jouw project. Ze hebben uitgebreide expertise op het gebied van zowel villa-architectuur als moderne architectuur. Met een scherp oog voor de laatste ontwikkelingen in de wereld van villa-architectuur, combineert STATE of Architecture tijdloze elegantie met functioneel ontwerp, wat resulteert in een buitengewone woonervaring.

Contact
Villa architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture

Slimme planning, indrukwekkende resultaten

Onze villa-architecten hebben zorgvuldig gekeken naar eerdere projecten en grondig de stappenplannen geanalyseerd. Door deze gegevens te bestuderen en de meest effectieve werkwijze te bepalen, hebben we een nieuw en verbeterd stappenplan ontwikkeld. Het resultaat is een kostenbesparend en tijdefficiënt plan dat leidt tot een hoogwaardig eindresultaat. Bij STATE of Architecture combineren we onze jarenlange ervaring met dit doordachte stappenplan, waardoor we efficiëntie en kwaliteit garanderen voor elk villa-ontwerp.

Bovendien zorgen onze villa-architecten gedurende het hele proces voor maximale efficiëntie. Je wordt begeleid door een ervaren villa-architect gedurende het gehele traject. Dit omvat onder andere meetings, feedbackrondes en brainstormsessies. Ze zorgen er ook voor dat jouw feedback op de juiste manier wordt verwerkt en geïntegreerd.

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Nieuwe dimensies in villa-architectuur

“Wij dagen de huidige stand van de moderne architectuur uit” is het kernprincipe waar wij naar streven. Onze team van villa-architecten is constant op zoek naar nieuwe en innovatieve technieken, en past deze toe bij het ontwerpen van jouw nieuwbouwvilla. We gaan verder dan de conventionele grenzen van villa-architectuur en verkennen voortdurend nieuwe en innovatieve benaderingen. Onze architecten omarmen de toekomst van villa-architectuur door gedurfde, out-of-the-box ontwerpen te realiseren die de standaard uitdagen.

villa architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required