Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Architectenbureau Utrecht

Bij het realiseren en het ontwerpen van een droomwoning, is het inzetten van een architect nooit een overbodige luxe. Het inzetten van een architect in Utrecht zorgt voor meer inzicht en dat draagt weer bij aan een uniek design. De architecten van STATE of Architecture zorgen ervoor dat dromen werkelijkheid worden.

Architect
Utrecht

Scroll

Droomwoning in Utrecht

02 /
Architect Utrecht

In Utrecht kun je veel bouwwerken met unieke architectuur vinden. Veel van deze gebouwen zijn ontworpen door bekende architecten. Deze unieke architectuur geeft de gebouwen een bepaald karakter en dat is waar wij voor zorgen!

Onze architecten beschikken over verschillende leerwegen binnen de architectuur. Maar de voornaamste focus ligt toch wel bij de moderne architectuur. Binnen deze zuil van de architectuur zijn er geen geheimen meer voor ons en gaan wij vooral op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ons doel is om hiermee de bestaande architectuur te verbeteren en daarmee een hoger eindresultaat te behalen. Buiten Utrecht voeren wij ook onze diensten uit in onder andere Ede, Waalre & Rotterdam.

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Bekijk ons portfolio voor meer informatie of neem direct contact op!

 

Projects
Architect
Architect Utrecht

Veel aandacht voor details

Onze gespecialiseerde architecten nabij Utrecht zijn in staat iedere opdracht uit te kunnen voeren. Dit heeft onder andere te maken met de ervaring die wij als architectenbureau in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Zo hebben wij, buiten Nederland, ook verschillende projecten gerealiseerd in het buitenland. Onder andere in Dubai en Curacao hebben wij meegeholpen met de realisatie van verschillende gebouwen.

Wij staan bekend om onze kwalitatieve benadering, hoge creativiteit en jarenlange expertise. Dit zorgt ervoor dat wij niks over het hoofd zien en altijd voor een gepaste oplossing kunnen zorgen. Buiten het ontwerpen van woningen, kunnen wij ook hulp bieden bij het realiseren van een lichtplan en tuinontwerp.

 

 

Hiervoor hebben wij meerdere architecten nabij Utrecht in dienst, die hiermee kunnen helpen. Wil je meer weten over onze werkwijze en hoe wij jou op verschillende gebieden kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op!

 

CONTACT US

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Een unieke twist voor jouw woning in Utrecht

ONLY THE ESSENTIEL

Onze architecten van STATE of Architecture gaan verder waar de moderne architectuur stopt. Grenzen? Die bestaan niet voor onze enthousiaste architecten in Utrecht. In plaats daarvan zoeken zij naar uitdagingen buiten de mogelijkheden, met als doel dit toe te passen in bestaande of toekomstige bouwwerken. Dit doen zij door het toepassen van moderne en innovatieve technieken, die zorgen voor ongekend mooie resultaten. Onze architecten houden van een uitdaging en zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tegl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house, STATE, STATE of architecture, prefab, modulair, betonwoning, render, Livium, lamellendak, louvre, glazen schuifpui, betonvloer
Architectenbureau Utrecht

STATE of Concept

STATE OF CONCEPT

STATE of Concept is de naam van ons unieke doorlopende proces dat wij gebruiken bij de realisatie van jouw droomhuis. Dit proces bestaat uit zes verschillende fases, die samen met een van onze architecten uit Utrecht worden doorlopen. In de beginfases leggen we de focus vooral op de creatie van het concept en het bijbehorende design ervan. Hierbij geven wij een uitgebreide begeleiding, zodat we zeker weten dat er niks fout gaat. Vervolgens gaan we samen met jou kijken naar het ontwerp en de benodigdheden. Ons traject stopt pas na het aanvragen van omgevingsvergunningen en de bijbehorende werkzaamheden. Gedurende het gehele traject ligt de nadruk op een realistisch ontwerp.

Ons architectenbureau nabij Utrecht zal gedurende het gehele proces zorgen dat er voldoende overleg momenten zijn. Hiermee realiseren wij een open communicatie en kunnen wij het ontwerp constant toetsen. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en als het laatste het voorbereidingsproces.

Kortom, ben je op zoek naar een architectenbureau in Utrecht met complete ontzorging van A tot Z? Dan is ons STATE of Concept hetgeen waar jij naar op zoek bent.  Onze architect in de buurt van Utrecht zorgt ervoor dat het ontwerp voldoet aan al jouw wensen en ook toekomstbestendig is! Bovendien zorgen onze moderne technieken ervoor dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Hiervoor maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Wens je meer te weten over deze unieke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Utrecht en plan een passend adviesgesprek in!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Wij krijgen energie van uitdagingen en dat is dan ook waar wij onze voornaamste focus op leggen. Niet voor niks is onze quote: “Challenging the current state of modern architecture”. Dit reflecteert het beste onze USP’s namelijk: Expertise, Creativiteit en Innovatie!. Het toepassen van nieuwe en innovatieve technieken, doen wij niet alleen bij het bouwen van een nieuwe woning. Ook tijdens het renoveren of verbouwen van een bestaande woning zullen wij deze werkwijze op onze diensten toepassen. Zowel op design als technisch gebied hebben wij meerdere specialisten in ons team van architecten nabij Utrecht.Ons architectenbureau nabij Utrecht helpt jou met het implementeren van nieuwe technieken. Wij zorgen hiermee voor een frisse en innoverende kijk op de moderne architectuur! Benieuwd naar onze werkwijze of wens je meer te weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op met STATE of Architecture en laat je dromen werkelijkheid worden!

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architectuur
Architecten Utrecht

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required