Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect
01/
Architectenbureau Rotterdam

Architect
Rotterdam

Scroll

Droomwoning in Rotterdam

02 /
Architect Rotterdam

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland. De stad bevindt zich in de provincie Zuid-Holland. Nadat het grootste deel van de binnenstad werd gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog, werd Rotterdam een thuis voor vernieuwende architectuur en modernste design ideeën. Buiten de moderne woonlocaties kent de stad veel moois en heeft het de perfecte leefomstandigheden. Dit maakt de stad voor veel mensen aantrekkelijk om in te wonen. Wij begrijpen dat het daarom lastig kan zijn om het perfecte huis te vinden in deze mooie stad. In dit geval kun je een architect in Rotterdam inschakelen. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van het inhuren van een architect in Rotterdam.

Projects
Architect Rotterdam

Geef jouw woning een eigen draai

Het is voor velen een droom om een eigen huis te laten bouwen. Een droomhuis met de karakteristieken die je van een huis verwacht. Echter is het nemen van deze stap voor veel mensen nog te groot. Deze stap hoeft echter niet groot te zijn. Door het inschakelen van een architect zul je al snel merken dat het verwezenlijken van een droomhuis dichterbij is dan je denkt. Onze architecten laten je namelijk alle mogelijkheden zien die er zijn in Rotterdam en geven je uitleg over hoe jij een huis kunt creëren waarin je zich thuis voelt.

Een eigen thuis betekent niet altijd een nieuwbouwwoning. Je kunt ook kiezen voor een verbouwing of renovatie. Doordat er bij een verbouwing of renovatie geen nieuw huis gebouwd hoeft te worden, zul je merken dat de stap richting een droomhuis een stuk kleiner is dan je denkt. Ben je benieuwd hoe jouw huis uit kan komen te zien met onze hulp? Doe dan inspiratie op door een kijkje te nemen tussen onze projecten. Zie je tussen de projecten exact wat je wilt of heb je mogelijk andere ideeën? Neem dan contact op met de architecten nabij Rotterdam van State Architectuur voor een adviesgesprek.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Architectenbureau in Rotterdam

ONLY THE ESSENTIEL

De trends rondom design en architectuur veranderen snel en al helemaal in Rotterdam. Het is daarom logisch dat niet iedereen op de hoogte kan blijven van de allerlaatste trends. Toch is er veel vraag voor moderne woningen. Wil je een huis in lijn met de moderne trends? Dan huur je een architect in nabij Rotterdam. Onze architecten nabij Rotterdam zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen en trends in de Randstad en kunnen ervoor zorgen dat jouw kennis hierover actueel is. Wanneer je ervoor wilt zorgen dat jouw toekomstige woonadres volledig ‘toekomst bestendig’ is, dan schakel je State Architectuur in. Door middel van onze expertise en kennis weten wij precies wat een moderne woning kenmerkt.

Architectenbureau Rotterdam

Totaal ontwerp

door architect nabij Rotterdam

Architecten staan erom bekend dat zij zich voornamelijk bezighouden met externe architectuur. Hierbij kun je denken aan het uiterlijk van bedrijfspanden en het externe ontwerp van een huis. Echter is dit bij ons, State Architectuur, niet het geval. Wij zorgen voor een compleet design, zowel intern als extern. Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw huis het juiste uiterlijk krijgt, maar dat het ook binnenshuis allemaal naar jouw wensen is. Dit geldt niet alleen voor nieuwe huizen of woningen, maar ook voor renovaties en verbouwingen. Een architect inhuren nabij Rotterdam, zorgt ervoor dat jouw toekomstige woonadres voldoet aan al jouw wensen. Door middel van onze ervaring en expertise, kunnen wij je ondersteunen en adviseren op creatief en bouwkundig vlak.

Architectenbureau Rotterdam

Modern architectenbureau

in Rotterdam

Bij State Architectuur zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom design en architectuur. Deze wereld staat namelijk nooit stil. Bij State gebruiken wij daarom ook de nieuwste snufjes om jou een realistisch beeld te geven van jouw toekomstige droomhuis. Door middel van virtual en augmented reality, kunnen wij jou precies laten zien hoe jouw huis eruit komt te zien. Het is niet meer zoals vroeger dat je alleen een papier ontwerp aan jouw naasten kunt tonen. Het gebruik van deze technische visualisaties is positief, omdat je op deze manier beter weet hoe jouw ontwerp echt komt uit te zien. Jouw vrienden en familie kunnen op deze manier ook alvast meegenieten van jouw toekomstige woonadres.

Door de ervaring die onze architecten hebben opgedaan, zijn zij in staat elke opdracht uit te voeren. Dit brede aanbod aan kwaliteit, ervaring en expertise maakt ons de beste architecten in Rotterdam. Een investering doen in jouw toekomstige woonomgeving is geen beslissing die je elke dag maakt. Het is daarom van belang dat je de juiste keuze voor een architect maakt. Bij ons staat kwaliteit op nummer één. Jouw wensen en criteria zijn bij ons in de juiste handen. Wij tillen het niveau van jouw ontwerp een stapje hoger en laten je met de allerlaatste technische snufjes genieten van wat er kan zijn! Hierdoor kun je al genieten van jouw toekomstige leefomgeving voordat je er in kunt leven.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architecten Rotterdam

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required