Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Modern villa design

Ben je op zoek naar hulp voor het bouwen van je droom villa en een architect die je daarbij kan helpen? STATE of Architecture is de architect die jij zoekt. Ons team van architecten helpt jou met het creëren van een villa design dat aan al jouw wensen voldoet. Ons team heeft zich gespecialiseerd op het gebied van de moderne architectuur. Daarnaast beschikken zij over een getraind oog voor detail, waardoor zij niks meer over het hoofd zien. Kortom, samen met ons team doen wij er alles aan om het best mogelijke villa design af te leveren.

Villa
Design

Scroll

De architect voor jouw modern villa design

02 /
Architect villa design

Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring binnen de moderne architectuur. Deze bron van kennis en ervaring maakt ons de juiste keuze als architect voor jouw nieuwe villa. Niet alleen op het gebied van de architectuur, maar ook op het gebied van modern design voor de villa ben je bij ons aan het juiste adres! Wij werken met een eigen ontworpen werkwijze genaamd: “STATE of Concept”, een stappenplan dat volledig geoptimaliseerd is en daardoor zorgt voor het beste resultaat.

Projects
Villa design

De stappen van ons STATE of Concept

Het unieke doorlopende proces bestaat uit zes verschillende stappen die gebruikt worden om jouw droomhuis te realiseren. Tijdens de eerste paar stappen, ook wel de begin fase,  leggen wij de nadruk op het samenstellen van een realistisch concept met bijbehorend design. Gedurende dit proces bieden wij een uitgebreide begeleiding, waardoor wij er zeker van zijn dat niks fout kan gaan bij het concept van jouw design villa.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit concept voldoet aan een hoog design villa. Is het concept volgens onze richtlijnen? Dan gaan we aan de slag met het vastleggen en regelen van de benodigdheden. Gedurende het gehele villa design proces leggen wij de nadruk op creatie van een realistisch ontwerp.

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO

De voordelen van STATE of Architecture

ONLY THE ESSENTIAL

“Challenging the current state of modern architecture” is hetgeen waar wij voor gaan en energie van krijgen. Bij STATE of Architecture kijken wij niet naar wat kan, maar kijken wij vooral naar wat volgens de moderne architectuur niet kan op het gebied van villa design. Dit doen wij door de grondgebieden van de architectuur op te zoeken en deze te verbreden met nieuwe en innovatieve technieken. Ons team van architecten is zeer bekend met modern & classic villa design. We kunnen voor ieder probleem een passende oplossing bedenken en daarmee zorgen voor een spetterende droom villa!

Contact
design villa
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Ook voor wijzigingen in
bestaande villa design structuur

ONLY THE ESSENTIAL

Naast dat wij uitblinkende villa’s ontwerpen en realiseren, passen wij onze diensten ook toe bij bestaande villa’s of gebouwen. Ons team van specialisten kan gemakkelijk de nodige aanpassingen in de bestaande villa design structuur toevoegen en deze een opfrissing geven. Wij zullen samen met jou kijken naar de juiste plannen voor de villa en ervoor zorgen dat deze voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Wij hebben ervaring in zowel modern als classic villa design.

Villa design

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture

EEN MODERN
ARCHITECTENBUREAU

CREATE A
COMPLETE DESIGN

STATE of Architecture gaat echter verder waar andere architecten ophouden. Naast advies en suggesties, geven wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes.

Wij kijken samen met jou naar hoe wij de grenzen van de moderne architectuur kunnen verleggen en dit toepassen in uw eigen droomwoning.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van STATE of Architecture? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze architecten nabij Eindhoven. Doormiddel van een passend adviesgesprek kan STATE of Architecture meer informatie verschaffen. Wij zorgen samen met jou voor een passend ontwerp!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Wij zijn meer dan een villa design architectenbureau

LET’S
CONNECT

Onze gespecialiseerde architecten zijn in staat om iedere opdracht voor het design van een villa op de gewenste manier te kunnen uitvoeren. Dit hebben wij enerzijds te danken aan onze uitgebreide ervaring die wij hebben opgedaan en anderzijds aan onze uitgebreide dienstverlening. Ons hoofdkantoor is te vinden in Eindhoven, maar wij zijn niet alleen in Eindhoven actief. Onder andere in Den Bosch, Rotterdam en Huizen zijn verschillende van onze gerealiseerde villa’s te vinden! Daarnaast hebben wij ook in de Cariben al verschillende luxe villa’s mogen opleveren.

State of Architecture
Architect Eindhoven

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required