Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Architectenbureau Den Bosch

Een droomwoning laten ontwerpen met een uniek design? STATE of Architecture helpt je met het waarmaken van je dromen!

Architect
Den Bosch

Scroll

Droomwoning nabij
Den Bosch

02 /
Architect Den Bosch

Voor het bouwen van een droomwoning in Den Bosch, is het vinden van een architect nabij Den Bosch belangrijk. Het is hierbij belangrijk om te kiezen voor een architect met verstand van de omgeving en het werkveld. STATE of Architecture is de architect die je zoekt! Dromen zullen werkelijkheid worden en wensen zullen vervuld worden. Onze expertise zal ervoor zorgen dat niks onmogelijk wordt en samen met jou leveren wij jouw droomwoning af!

Projects
Architect
Architect Den Bosch

Geef je huis een unieke twist in Den Bosch

Onze architecten nabij Den Bosch hebben zich jarenlang gespecialiseerd op de moderne kant van architectuur. Het resultaat hiervan is een groep architecten met een hoge dosis creativiteit, die gaan voor het verleggen van grenzen binnen de moderne architectuur. Benieuwd naar onze afgeronde (kunst)werken? Neem dan een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op!

Samen met jou gaan onze architecten aan de slag en laten wij al jouw wensen en behoeften weerspiegelen in de toekomstige woning. Wij zorgen ervoor dat jouw huis als een thuis voelt. Buiten een nieuwe woning bouwen, kunnen wij je ook assisteren met het renoveren of verbouwen van een huis.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met een van onze architecten nabij Den Bosch op. Middels een passend adviesgesprek kan STATE of Architecture dan meer informatie verschaffen. Samen met jou zorgen wij voor een passend ontwerp!

CONTACT US

STATE of Architecture gaat verder waar de moderne architect doorgaat. Dat doen wij door het uitdagen van de moderne architectuur. “Challenging the current state of modern architecture”, is dan ook waar wij voor staan! Dit doen wij door het toepassen van moderne en innovatieve technieken. Geert Verschuren / Co-founder STATE

Waarom een
architectenbureau uit Den Bosch

ONLY THE ESSENTIAL

Jouw droomwoning creëren is niet iets dat je in een dag doet. Het vergt veel werk op meerdere gebieden. Zowel op design als technisch gebied kan het inschakelen van een architectenbureau nabij Den Bosch de oplossing zijn. Onze architecten nabij Den Bosch zijn altijd op zoek naar het implementeren van nieuwe technieken in onze bouwwerken. Daarnaast zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste designtrends en geven zij aan deze designtrends hun eigen unieke twist. Hierdoor kunnen de architecten van STATE jou uitstekend assisteren bij het ontwerpen van jouw droomwoning.

moderne entree, villa woning, moderne bungalow, minimalistische woning, betonwoning, led lijnen
Architectenbureau Den Bosch

Een compleet design

ONLY THE ESSENTIAL

De architecten van STATE of Architecture zijn volledig geschoold om je te helpen met het voorschotelen van een compleet ontwerp. Bovendien houdt de gemiddelde architect in Den Bosch zich alleen bezig met het extern ontwerp, STATE of Architecture doet dat niet. Wij focussen ons ook op het interne aspect, waardoor wij zorgen voor een volledige ontzorging op zowel extern als intern design. Naast onze interne design diensten doen wij ook het uitvoeren voor verbouwingen of renovaties.

Het enige wat jij hoeft te doen is ons in te huren als jouw architect nabij Den Bosch. Onze jarenlange expertise en creatieve uitingen zullen samenkomen in de juiste aanpassingen aan jouw huis of tuin door een architect in Den Bosch. Ons advies zal zowel op bouwkundig als creatief vlak kunnen worden toegepast. Samen met jou zullen wij de ideeën naar een nog hoger niveau tillen en samen met jou zorgen voor een ongekend resultaat!

Architect
Architectenbureau Den Bosch

MAKING THE
DIFFERENCE

State of concept, is de naam van ons unieke doorlopende proces. Hieronder vallen zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning en de uitvoering van de benodigde werkzaamheden. Wij leggen hierbij de nadruk op een creatie van een realistische ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Ons architectenbureau nabij Den Bosch , genaamd STATE of Architecture, zal gedurende het gehele proces zorgen voor voldoende overleg momenten om tijdens open communicatie het ontwerp van de vorige fases te toetsen. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Architect

EXCLUSIVE

Kortom, met het state of concept word je ontzorgd van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Den Bosch binnen dit state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens als toekomstbestendig is. Met behulp van onze moderne technieken zorgen wij ervoor dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Hierbij maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Meer weten over deze unieke state of concept aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een passend adviesgesprek!

MORE INFO
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect, modern tuinontwerp, minimalistisch tuinontwerp

EEN MODERN
ARCHITECTENBUREAU

CREATE A
COMPLETE DESIGN

Onze gespecialiseerde architecten nabij Den Bosch zijn in staat elke opdracht uit te voeren. Dit komt door de ervaring die wij als architectenbureau nabij Den Bosch de afgelopen jaren hebben opgedaan. Onze projecten hebben niet alleen binnen de Nederlandse landsgrenzen plaatsgevonden. Zo hebben wij ook verschillende projecten uitgevoerd in het buitenland.

Mede door onze kwalitatieve benadering, jarenlange expertise en hoge creativiteit worden wij als een gerenomeerde architect nabij Den Bosch en omgeving gezien. Daarnaast zal ons oog voor detail ervoor zorgen dat wij samen met jou niks over het hoofd zien en ook deze aspecten van jouw droomhuis verwerken. We zullen je onder andere assisteren met het tuinontwerp en het lichtplan, maar ook met het interieur kunnen wij je assistentie bieden.

Samen tillen onze architecten nabij Den Bosch met jou het initiële ontwerp van je droomwoning naar een nog hoger niveau! Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Den Bosch, of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Het enige wat jij hoeft te doen is ons in te huren als jouw architect nabij Den Bosch, Maastricht, Breda, Arnhem of Eindhoven. Onze jarenlange expertise en creatieve uitingen zullen samenkomen in de juiste aanpassingen aan jouw huis of tuin door een architect in Den Bosch. Ons advies zal zowel op bouwkundig als creatief vlak kunnen worden toegepast. Samen met jou zullen wij de ideeën naar een nog hoger niveau tillen en zorgen voor een ongekend resultaat!

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Image discription goes here

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required