Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
State of Architecture
01/
Architectenbureau Huizen

Architect
Huizen

Scroll

Droomwoning in Huizen

02 /
Architect Huizen

Heb je altijd al gedroomd van je eigen droomhuis in het Gooi? Dan is het voormalig vissersdorp Huizen misschien wel de perfecte locatie voor jou. Huizen is niet alleen centraal gelegen, maar heeft ook nog eens alles in de buurt wat jij nodig hebt. Wonen in Huizen is daardoor een perfecte oplossing voor mensen die de drukte van de stad te veel vinden, maar toch in de buurt van alle kwalitatieve faciliteiten willen blijven. Wij beschikken daarnaast ook over een hoop ervaring met en kennis op het gebied van de laatste woningtrends. Hierdoor kunnen wij jou niet alleen helpen met het realiseren van deze droomwoning in Huizen, maar zijn wij ook in staat jouw concept te verbeteren.

Projects
Architect
Architect Huizen

Architect in Huizen gaat verder dan de standaard

Buiten de nodige ervaring en het hebben van een hoge dosis creativiteit, zijn onze architecten op de hoogte van de nieuwste woningtrends in Huizen en omgeving. Wij implementeren deze trends maar al te graag in huidige of toekomstige ontwerpen. Wij maken voor het implementeren van top ontwerpen gebruik van de laatste technieken in de moderne architectuur, maar wij gaan nog verder dan dit en gaan graag op zoek naar mogelijkheden buiten de grenzen van deze moderne architectuur. Wij werken volgens ons motto: “Challenging the current state of modern architecture”.

Voordat wij beginnen aan een nieuw project gaan onze architecten in Huizen met jou in gesprek. Zij zorgen ervoor dat al jouw wensen, behoeften en eisen worden genoteerd en dat deze gewaarborgd worden tijdens traject tot het uiteindelijke eindresultaat. Ook voor bestaande huizen kan ons architectenbureau nabij Huizen ondersteuning bieden. Wij kunnen jou onder andere helpen bij renovaties of verbouwingen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met een van onze architecten voor Huizen. Aan de hand van een passend adviesgesprek kan STATE of Architecture jou voorzien van de nodige informatie. Samen met jou zullen we kijken naar een passende oplossing!

EXCLUSIVE

MORE INFO
State of Architecture
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Architectenbureau in Huizen

ONLY THE ESSENTIAL

Wij bieden je hulp en ondersteuning gedurende het gehele proces. Vergis je niet, het realiseren van jouw droomwoning kost meer tijd dan je denkt. Er zijn namelijk meerdere fases die je dient te doorlopen voordat jouw droomwoning gerealiseerd kan worden. Het tekenen van jouw toekomstig ontwerp is niet snel gedaan en hierna dienen zelfs ook nog verschillende bouwtekeningen gemaakt te worden. Als leek is het ontwerpen van een fundamenteel goeie woning met een moderne, unieke look vrijwel onmogelijk en daarom is het inschakelen van een architectenbureau in Huizen de enige keuze.  Als architect zorgen wij er in Huizen voor dat alles volgens plan verloopt. Wij helpen je met de tekeningen en zorgen ervoor dat jouw ontwerp technisch in orde is.

Architect
Architectenbureau Huizen

Maak kennis met ons

STATE of Concept

Ons unieke “State of concept”, zorgt ervoor dat jij gedurende het gehele proces wordt geholpen volgens een strakke planning. Wij hebben onze werkwijze onderverdeeld in 6 verschillende fases, lopend van concept tot de aanvraag van vergunningen. Tijdens het doorlopen van deze fases leggen wij de nadruk op het creëren van een mooi en realistisch ontwerp, en om dit te blijven waarborgen zullen wij na iedere fase het concept testen en vergelijken met jouw eisen. Uiteindelijk zal dit resulteren in een compleet en zorgeloos designen van jouw droomwoning.

minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect
Architectenbureau Huizen

Design door architectenbureau in omgeving Huizen

Bij STATE of Architecture werken wij alleen maar met gecertificeerde architecten. Dit houdt de kwaliteit van onze projecten en de clienttevredenheid hoog en zorgt voor het best mogelijke resultaat. Buiten deze kern vaardigheden, beschikken onze architecten voor Huizen over specialisaties binnen de wereld van architectuur. Zij zijn in staat hun specialisatie te implementeren in het design van jouw droomwoning.

Bij dit proces vullen onze architecten elkaar naadloos aan, wat zorgt voor het ontstaan van nieuwe ideeën waarbij borging van kwaliteit cruciaal is. Wil je meer weten over de specialisaties van onze architecten, neem dan gerust contact met ons op! Het overgrote deel van architectenbureaus in Huizen focust zich op het externe design. STATE is anders en kijkt liever naar het totaal plaatje. Dit doen wij door niet alleen naar het extern design te kijken, maar ook onze creatieve blik te werpen op het intern design.

Hierbij kijken wij onder andere kritisch naar verbeteringen voor het interieur, de tuin en de ruimtelijke indeling in het huis. Benieuwd geworden naar wat STATE of Architecture voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met ons architectenbureau in Huizen. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met creatieve uitingen, zullen samen zorgen voor een uniek ontwerp voor jouw woning of tuin. In combinatie met jouw wensen en ideeën kunnen we de ontwerpen naar een nog hoger niveau tillen en samen zorgen voor een ongekend resultaat.

Beste resultaat met STATE in Huizen

ONLY THE ESSENTIEL

Voor onze gespecialiseerde architecten in Huizen is geen enkele opdracht onmogelijk. Door onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat iedere opdracht succesvol wordt afgerond. Uitdagingen gaan wij niet uit de weg, wij houden namelijk van het succesvol afronden van een uitdagend project. Onze hoge expertise, kennis en creativiteit zorgt ervoor dat wij worden gezien als een gerenommeerd architectenbureau nabij Huizen dat garant staat voor het waarborgen van haar USP’s.

Daarnaast beschikken onze over architecten een groot oog voor detail. Hierdoor zullen zij niks over het hoofd zien en al jouw wensen correct verwerken in jouw droomhuis. Samen tillen onze architecten uit Huizen het ontwerp van jouw droomwoning naar een hoger niveau. Ben jij overtuigd van de kwaliteiten van onze architecten? Neem dan direct contact op met ons architectenbureau nabij Huizen! Wij helpen jou graag bij het realiseren van jouw droomhuis!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

State of Architecture
Architecten Arnhem

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required