Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Luxury Villa Almere
01/
Architectenbureau Almere

Bij het ontwerpen en realiseren van een droomwoning, zal het inzetten van een architect nooit een overbodige luxe zijn. De inzet van een architect zorgt namelijk voor meer inzicht, wat weer bijdraagt aan een uniek design.

Architect
Almere

Scroll

Droomwoning in Almere

02 /
Architect Almere

Onze architecten van STATE of Architecture helpen je met het waarmaken van je dromen. Voordat het bouwen van een droomwoning in Almere kan beginnen, dien je een concreet plan gereed te hebben. Om dit plan te realiseren, is het belangrijk dat je hiervoor een architect in Almere of de directe omgeving ervan aanneemt. Bij ons architectenbureau nabij Almere werken de architecten waar jij naar op zoek bent. Zij beschikken niet alleen over een uitgebreide kennis, maar zijn ook erg creatief ingesteld.

Projects
Architect
Architect Almere

Oog voor detail

Onze gespecialiseerde architecten nabij Almere zijn in staat om iedere opdracht uit te kunnen voeren. Dit hebben wij te danken aan de uitgebreide ervaring die wij als architectenbureau de afgelopen jaren hebben opgedaan. Zowel in het binnen- als buitenland zijn verschillende projecten van ons te vinden. In Dubai en Curacao hebben wij geholpen met de realisatie van meerdere gebouwen.

Als gerenommeerde architect Almere staan wij bekend om onze kwalitatieve benadering, hoge mate van creativiteit en jarenlange expertise. Wij zien hierdoor niks over het hoofd en kunnen daardoor altijd een gepaste oplossing bieden. Bovendien kunnen wij buiten het ontwerpen van een woning, ook op andere gebieden onze hulp bieden.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen met het realiseren van een lichtplan of een tuinontwerp. Ook hierbij kunnen onze architecten nabij Almere de nodige hulp bieden. Wil je weten hoe wij je hiermee kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op!

Architect Almere03 /
Hét architectenbureau nabij Almere

ALMERE

ALMERE

Een unieke twist voor jouw woning in Almere

De architecten van STATE of Architecture gaan verder waar de moderne architectuur ophoudt. Zij gaan samen met jou op zoek naar de grenzen van deze zuil van architectuur, om deze te overtreffen. Hoe zij dit doen? Door het toepassen van nieuwe, moderne en innovatieve technieken in de bouwwerken. Samen met jou helpt ons architectenbureau in Almere om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Buiten Almere, voeren wij ook onze diensten uit in onder andere Roosendaal, Bussum & Ede. Bekijk ons portfolio voor meer informatie of neem direct contact op!

Architectenbureau Almere

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Home away from home. Improved.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

State of Architecture
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

STATE of Concept

STATE of Concept is ons unieke doorlopende proces en wij gebruiken dit bij de realisatie van jouw droomhuis. Dit unieke doorlopende proces bestaat uit zes verschillende fases, die wij samen met jou doorlopen. Tijdens de begin fase ligt de focus vooral op het concept en het bijbehorende design ervan. Hierbij geven wij een uitgebreide begeleiding, waardoor we zeker weten dat er niks fout gaat. Vervolgens gaan we samen met jou kijken naar het ontwerp en de benodigdheden hierbij. Dit traject stopt pas na het aanvragen van omgevingsvergunningen en de bijbehorende uit te voeren werkzaamheden.

Ons architectenbureau, gelegen nabij Almere, zal gedurende het gehele proces zorgen voor voldoende overlegmomenten. Wij realiseren hiermee een open communicatie en zorgen ervoor dat het ontwerp constant wordt getoetst. De fases waar het proces uit bestaat zijn: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en als het laatste het voorbereidingsproces.

Kortom, zoek je een architect met complete ontzorging van A tot Z? Dan is ons STATE of Concept hetgeen wat je zoekt. Onze architect in de buurt Almere, Parq Waal Berendrecht, of Bloemendaal zorgt voor een hoogstaand definitief ontwerp. Bovendien zorgen wij ervoor dat dit ontwerp voldoet aan al jouw wensen en toekomst bestendig is! Daarnaast gebruiken wij moderne technieken, waardoor jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Voor de realisatie hiervan maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Meer weten over deze unieke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Almere!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Waarom een architect in Almere inhuren?

LET’S
CONNECT

Challenging the current state of modern architecture” , dit is het geen waar wij energie van krijgen.  Dit doen wij niet alleen bij het bouwen van een nieuwe woning, maar ook tijdens de renovatie of verbouwing van een bestaande woning. Zowel op design als technisch gebied hebben wij meerdere specialisten in ons team. Ons architectenbureau nabij Almere helpt jou met het implementeren van nieuwe technieken. Wij zorgen hiermee voor een frisse en innoverende kijk op de moderne architectuur! Neem contact op met STATE of Architecture en laat je dromen werkelijkheid worden!

Let’s connect. hello@stateofarchitecture.com

 

State of Architecture
Architecten Arnhem

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required