Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect
01/
Architectenbureau Bussum

Architect
Bussum

Scroll

Droomwoning in Bussum

02 /
Architect Bussum

 

Wil jij een droomhuis laten bouwen in het Gooi? Dan is Bussum een perfecte locatie om dit te laten doen.  Een bestaande woning vinden in het Gooi is moeilijk, laat staan het bouwen van je eigen droomwoning. Buiten de ingewikkelde technische en bouwkundige werkzaamheden, komt er nog veel meer kijken bij de creatie van je droomwoning. Onder andere het design, de opstelling en de aanvraag en goedkeuring van vergunningen spelen hier een belangrijke rol bij. Ons architectenbureau nabij Bussum helpt niet alleen met het realiseren van jouw droomwoning, maar kijkt samen met jou naar het gehele traject, inclusief de juridische en administratieve kant die hierbij komt kijken. Al jaren hebben onze architecten nabij Bussum ervaring met het realiseren van droomwoningen.

Projects
Architect
Architect Bussum

State of architecture in Bussum

Architect Bussum

Naast onze uitgebreide kennis en ervaring over Bussum en de traditionele architectuur beschikken wij over veel ervaring en kennis op het gebied van de laatste woningtrends. Wij kunnen helpen bij de realisatie van je droomwoning en het verbeteren van het concept. Ben je dus op zoek naar een architect in Bussum die van alle markten thuis is? Dan is STATE of Architecture de juiste keuze. Samen zorgen wij ervoor dat jouw dromen werkelijkheid worden!

Ons architectenbureau is altijd op de hoogte van de nieuwste woningtrends. Deze trends implementeren wij daarbij maar al te graag in zowel onze huidige als toekomstige ontwerpen. Ook maken wij gebruik van moderne architectuur in onze ontwerpen en visualiseren wij onze ontwerpen met de nieuwste technieken. Een uitdaging? Daar houden we van! Wij kijken graag naar nieuwe mogelijkheden in bestaande architectuur en technieken. “Challenging the current state of modern architecture” is waar wij goed in zijn!

Tijdens de voorbereiding van een nieuw project gaan wij eerst samen in gesprek. Zo weten onze architecten uit Bussum wat jouw wensen, behoeften en eisen zijn. Deze wensen, behoeften en eisen zullen allemaal genoteerd worden, zodat wij deze kunnen terugzien en blijven waarborgen tijdens de realisatie van het project. Ook voor bestaande woningen in Bussum kan ons architectenbureau nabij Bussum ondersteuning bieden. Wij kunnen jou onder andere helpen bij renovaties of verbouwingen.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Ons architectenbureau in Bussum

 

STATE of Architecture werkt alleen maar met gecertificeerde architecten. Hiermee zorgen wij ervoor dat zowel de kwaliteit van onze projecten als de klanttevredenheid hoog wordt gehouden. Onze architecten in de buurt van Bussum beschikken over verschillende specialisaties binnen de wereld van de architectuur. Hiermee zijn zij in staat hun specialisatie te implementeren in het design van jouw droomwoning. Tijdens dit proces vullen onze architecten elkaar naadloos aan, en dit zorgt voor het ontstaan van nieuwe ideeën. Wij begrijpen dat de waarborging van de kwaliteit cruciaal is en blijft. Meer weten over deze specialisaties van onze architecten? Neem dan gerust contact met ons op!

Architect
Architectenbureau Bussum

Wij helpen jou aan een compleet design

ONLY THE ESSENTIAL

Het overgrote deel van architectenbureaus in Bussum focust zich op het externe design. STATE is anders en kijkt liever naar het totaal plaatje. Dit doen wij door niet alleen naar het extern design te kijken, maar ook onze creatieve blik te werpen op het intern design. Hierbij kijken wij onder andere kritisch naar verbeteringen voor het interieur, de tuin en de ruimtelijke indeling in het huis. Benieuwd geworden naar wat de architecten van STATE of Architecture voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met ons architectenbureau gelegen in de buurt van Bussum. De combinatie van onze ervaring en creatieve uitingen zal zorgen voor een uniek ontwerp voor jouw woning of tuin. Samen zorgen wij voor een ongekend resultaat.

Architect
Architectenbureau bussum

Maak kennis met ons

Om het gehele proces zo goed mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van ons unieke “State of concept”. Hier word jij gedurende het gehele proces geholpen volgens een zeer strakke planning. Onze werkwijze is hierin onderverdeeld in 6 verschillende fases, die begint bij het concept en eindigt bij de aanvraag van vergunningen. Wij leggen, tijdens het doorlopen van deze fases, de nadruk op de creatie van een mooi en realistisch ontwerp. Middels het uitgebreid testen, kunnen wij de kwaliteit blijven waarborgen. Uiteindelijk zal dit resulteren in een compleet en zorgeloos droomwoning designproces.

Met ons State of concept zorgen wij ervoor dat het volledige proces geregeld wordt. Ons architectenbureau voor Bussum waarborgt hiermee de kwaliteit, en zorgt ervoor dat de droomwoning volledig naar wens wordt ontworpen. Het gebruik van de laatste technologieën zorgt ervoor dat jouw droomhuis al bezichtigd kan worden voordat het gebouwd is. Onder andere augmented- en virtual reality gebruiken wij als visualisatiemiddelen. Wil je meer weten over deze unieke STATE of concept aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een passend adviesgesprek bij ons architectenbureau in Bussum.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture

Beste resultaat met STATE of Architecture

CREATE A COMPLETE DESIGN

Geen enkele opdracht is onmogelijk voor onze gespecialiseerde architecten nabij Bussum. Onze jarenlange ervaring en kennis zorgen ervoor dat ieder opdracht succesvol kan worden uitgevoerd. Wij gaan uitdagingen niet uit de weg en gaan voor het succesvol afronden van een uitdagend project. Door onze hoge expertise, kennis en creativiteit zorgen wij ervoor dat we gezien worden als een gerenommeerd architectenbureau goed bereikbaar van Bussum, wat garant staat voor het waarborgen van verschillende USP’s.

Zij zullen niets over het hoofd zien door hun groot oog voor detail en zullen ervoor zorgen dat jouw wensen correct verwerkt worden in het toekomstige droomhuis. Onze architecten in Bussum tillen samen met jou het ontwerp naar een hoger niveau. Overtuigd van de kwaliteiten die onze architecten meebrengen en waarborgen? Neem dan direct contact op met ons architectenbureau nabij Bussum. Graag helpen wij jou bij het realiseren van jouw droomhuis!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Architecten Bussum

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required