Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Architectenbureau Ede

Architect
Ede

Scroll

Droomwoning in Ede

02 /
Architect Eindhoven

Voordat jij kunt beginnen met het bouwen van een droomwoning in Ede, is het belangrijk dat je hiervoor een architect in Ede of omgeving vindt. Het ontwerp is namelijk essentieel voor het juiste bouwproces. Hierbij kan het voordelig zijn om te gaan voor een architect die verstand heeft van de omgeving, in dit geval Ede. Bij ons architectenbureau nabij Ede werken de architecten die jij zoekt. Zij beschikken namelijk over een uitgebreide kennis over architectuur in Ede en de omgeving. Samen met jou helpt ons architectenbureau in Ede om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Buiten Ede, voeren wij ook onse diensten uit in onder andere Roosendaal, Bussum & Nijmegen.

Projects
Architect
Architect Arnhem

Maak kennis met ons unieke STATE of concept

STATE of Concept is de naam van ons unieke doorlopende proces dat wij gebruiken bij de realisatie van jouw droomhuis. Ons unieke doorlopende proces omvat zes verschillende fases, die samen met een van onze architecten uit Ede worden doorlopen. In de beginfases ligt de focus vooral op het concept en het bijbehorende design ervan. Hierbij geven wij een uitgebreide begeleiding, zodat we zeker weten dat er niks fout gaat. Vervolgens gaan we samen met jou kijken naar het ontwerp en de benodigdheden hierbij.

Ons traject stopt pas na het aanvragen van omgevingsvergunningen en de bijbehorende werkzaamheden. Gedurende het gehele traject ligt de nadruk op een realistisch ontwerp. Ons architectenbureau nabij Ede zal gedurende het gehele proces zorgen dat er voldoende overleg momenten zijn. Hiermee realiseren wij een open communicatie en kunnen wij het ontwerp constant toetsen. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en als het laatste het voorbereidingsproces.

Kortom, ben je op zoek naar een complete ontzorging van A tot Z? Dan is ons STATE of Concept hetgeen dat je zoekt. One architect in de buurt Ede zorgt ervoor dat het definitieve ontwerp voldoet aan al jouw wensen en toekomst bestendig is! Bovendien zorgen onze moderne technieken ervoor dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Wil je meer weten over deze unieke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Ede en plan een passend adviesgesprek in!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Architect

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Unieke twist voor jouw woning in Ede

De architecten van STATE of Architecture gaan verder waar de moderne architectuur ophoudt. Onze enthousiaste architecten in Ede zoeken namelijk de grenzen op van deze zuil van architect. Vervolgens dagen zij deze grenzen uit en betreden zij hiermee nieuwe plekken buiten het grondgebied. Hier passen zij moderne en innovatieve technieken toe, die zorgen voor ongekend mooie resultaten. Onze architecten houden van een uitdaging en zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Architect
Architectenbureau Ede

Waarom een architect in Ede?

ONLY THE ESSENTIAL

“Challenging the current state of modern architecture”, dat is waar wij energie van krijgen. Het betreden van voorheen onbekende grondgebieden binnen de architectuur geeft ons voldoening. Wij doen dit niet alleen bij het bouwen van een nieuwe woning. Ook tijdens het renoveren of verbouwen van een bestaande woning kunnen wij onze diensten uitvoeren en jou op weg helpen naar een beter resultaat. Zowel op design als technisch gebied hebben wij meerdere specialisten in ons team van architecten nabij Ede. Ons architectenbureau nabij Ede helpt jou met het implementeren van nieuwe technieken. Wij zorgen hiermee voor een frisse en innoverende kijk op de moderne architectuur!

minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect
Architectenbureau Ede

Oog voor detail bij ons architectenbureau in Ede

Onze gespecialliseerde architecten nabij Ede zijn in staat iedere opdracht uit te kunnen voeren. Dit komt door de ervaring die wij als architectenbureau in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Ook buiten Nederland hebben wij verschillende projecten uitgevoerd. Onder andere in Dubai en Curacao kun je meerdere van onze gerealiseerde gebouwen vinden. Als gerenomeerde architect Ede staan wij bekend om onze kwalitatieve benadering, hoge creativiteit en jarenlange expertise.

Hierdoor zien wij niks over het hoofd en kunnen wij altijd een gepaste oplossing bedenken. Bovendien kunnen wij buiten het ontwerpen van een woning, hulp bieden bij de zaken erbuiten. Een voorbeeld hiervan is het realiseren van een lichtplan of een tuinontwerp. Ook hier kunnen onze architecten nabij Ede je bij helpen. Wil je weten hoe wij je hiermee kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

State of Architecture
Architecten Arnhem

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required