Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Bloemendaal

Architect
Bloemendaal

Scroll

Droomwoning in Bloemendaal

02 /
Architect Bloemendaal

Droom jij van een exclusieve woning onder de rook van bruisend Haarlem, maar wil je tegelijkertijd in de buurt zijn van de natuur en de zee? Dan kan onze architect in de buurt van Bloemendaal jou helpen om jouw droomhuis te ontwerpen in het mooie Noord-Holland. Wil je weten wat wij als STATE of Architecture voor jou kunnen betekenen? Kijk dan verder op onze website of maak nu al een afspraak voor een adviesgesprek.

Projects
Architect Bloemendaal

Waarom een architect nabij Bloemendaal

Architect Bloemendaal

Eigenlijk is niets mooier dan een woning die helemaal op jouw lijf geschreven is en waar jij je echt thuis voelt. Het kost echter de nodige tijd en energie om een huis te bouwen dat volledig aan jouw wensen voldoet. Daarnaast is er de nodige creativiteit en vakkennis nodig om alle ideeën om te zetten in een realistisch concept dat ook nog eens uniek is. Juist dan ben je bij onze architect in Bloemendaal aan het juiste adres.

Wat mag je van ons verwachten? Wij geven ieder project een unieke twist en daarbij proberen we altijd de grenzen van de huidige architectuur te verleggen. Daarnaast vinden wij dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid. Zo’n uniek concept komt niet zomaar tot stand. Wij overleggen intensief met jou, zodat we alle wensen en behoeften perfect in kaart kunnen brengen. Deze staan gedurende het hele project voorop. Je geeft ons het vertrouwen om jouw bouwproject in goede banen te leiden en te perfectioneren, maar jouw ideeën zijn altijd de rode draad in onze werkzaamheden.

Of je nu een nieuw huis wilt bouwen, of je huidige woning wilt renoveren; neem contact met ons op en wij denken graag met je mee. Een architect in Bloemendaal kijkt vaak met een andere blik naar jouw project, waardoor jouw woning helemaal geperfectioneerd kan worden. Wil je meer weten over de projecten die wij al succesvol hebben uitgevoerd? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina. Wie weet doe je al inspiratie op voor jouw eigen woning!

RAW

Omdat wij als architectenbureau in de buurt van Bloemendaal niets aan het toeval willen overlaten, werken we altijd volgens een stappenplan. Van het maken van het eerste concept tot het benaderen van externe partijen en het opleveren van jouw woning; je wordt van A tot Z ontzorgd. Vooral de ontwerpfase is cruciaal, want dat is het moment waarop alle ideeën worden omgezet in een realistisch en uniek ontwerp.

Contact us

BOLD

Als opdrachtgever ben je natuurlijk nauw betrokken in deze fase. Hierbij plannen we voldoende contact momenten in, zodat wij helemaal op één lijn zitten wanneer we met de bouwwerkzaamheden beginnen. Wij willen dan ook niks aan het toeval overlaten. Middels enkele handige tools die gebruik maken van visual en augmented reality, kunnen we jou al laten zien hoe de woning eruit ziet, zonder al te hebben gebouwd. Waren er nog dingen waar je over twijfelde, dan kun je al in de ontwerpfase zien of dit jou wel of niet aanspreekt. Vervolgens kunnen wij het ontwerp bijschaven en perfectioneren.

PROJECTS
CONTRA House - Minimal luxurxy villa - Cannes, France

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Waarom kiezen voor STATE

Onze architecten die in Bloemendaal werken, bezitten alle kennis en vaardigheden om jouw exclusieve woning te realiseren. Het is onze passie om de grenzen van de moderne architectuur te verleggen en maken van jouw huis dan ook graag een uniek project. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle trends en mogelijkheden op het gebied van woningbouw, maar geven er altijd die eigenzinnige twist aan die je mag verwachten van STATE. Jouw huis wordt niet alleen exclusief; het wordt ook nog eens persoonlijk. Daarnaast kijken wij altijd naar het totaalplaatje en niet alleen naar de buitenkant van jouw woning. Het interieur is namelijk net zo belangrijk. Door ons in te schakelen als jouw architect in Bloemendaal en omgeving, kunnen wij jou helpen om een mooie eenheid te creëren tussen beide facetten.

Architectenbureau Bloemendaal

Neem contact met ons op!

Ga je de uitdaging met ons aan? Neem dan nu contact met ons op. Hoewel wij vele elementen van jouw bouwproject uit handen kunnen nemen, bepaal jij waar wij jou ondersteunen. Ook als je niet in de omgeving van Bloemendaal woont, kun je ons inschakelen als architect. Wij werken namelijk aan projecten door heel Nederland zoals in Rotterdam, Roosendaal en Den Bosch. Droom je van een villa in het buitenland? Ook dan zijn wij de partner die je zoekt. Wij zijn namelijk ook werkzaam als architect op Aruba, Bonaire en Curaçao.

Architect
Architectenbureau bloemendaal
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Architecten Bussum

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required