Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Blaricum

Architect
Blaricum

Scroll

Droomwoning in Blaricum

02 /
Architect Blaricum

Heb je altijd al willen wonen in het Gooi? Dan is Blaricum de plek waar je naar op zoek bent. Dit dorp ligt vol met exclusieve villa’s, grote huizen en verschillende andere architecturale bouwwerken. Blaricum is een stuk rustiger gelegen dan de drukke steden zoals Amsterdam en Rotterdam, waardoor je er rustiger en fijner kunt wonen. Al jaren realiseren wij droomwoningen op veel plekken in Nederland en ook in Blaricum zijn onze architecten in staat om dit te doen. Wij helpen jou met het opstellen van het design, maar ook bij het gereedmaken van werkzaamheden en het aanvragen van vergunningen zullen wij een helpende hand bieden.

Projects
Architect Blaricum

Maak kennis met ons stappenplan

State of Concept

STATE of Architecture vindt het belangrijk dat jij zo goed mogelijk en tijdens het gehele proces ondersteund wordt. Dit concept bestaat uit 6 verschillende fases, beginnend bij concept en eindigend bij de aanvraag van vergunningen. Wij zullen jou tijdens het doorlopen van het traject de nodige ondersteuning bieden en de nadruk leggen op het creëren van een ontwerp dat zowel realistisch als creatief is. Om de kwaliteit te waarborgen, zullen wij gebruik maken van een uitgebreide test na iedere uitgevoerde fase. Na deze check-up zullen wij in overleg met jou bepalen of onze voortgang nog steeds voldoet aan de opgestelde eisen en wensen. Uiteindelijk zal dit resulteren in een compleet en zorgeloos design van jouw droomwoning.

Onze architecten van Blaricum en omgeving zullen jou nauw betrekken bij het gehele proces. De architect blijft hierbij jouw vast aanspreekpunt en hij of zij zorgt dat er voldoende overlegmomenten worden gepland om zo onduidelijkheden en vertragingen te vermijden. Het State of concept bestaat uit de volgende fasen: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en uiteindelijk het voorbereidingsproces.  Meer te weten komen over onze unieke aanpak? Neem dan contact op met ons architectenbureau nabij Blaricum!

“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE
Architect Blaricum03 /
Hét architectenbureau nabij Blaricum

State of
Architecture

State of
Architecture

Creatie van unieke stijlen

Onze architecten in Blaricum beschikken over een brede kennis op het gebied van architectuur. Daarnaast zijn zij goed op de hoogte van de nieuwste woningtrends, en implementeren zij deze trends zonder moeite in huidige of toekomstige ontwerpen. Hierdoor kunnen wij jou niet alleen helpen met het realiseren van een droomwoning in Blaricum, maar kunnen wij je ook helpen om dit concept te verbeteren. Hierdoor kunnen wij als architect in Blaricum en omgeving een nog beter resultaat realiseren. Wij maken samen met jou dromen waar en helpen je met de realisatie van jouw unieke droomwoning.

Architectenbureau Blaricum

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak

Voordat wij een start maken aan een nieuw project gaan onze architecten uit de buurt van Blaricum met jou in gesprek. Wij gaan tijdens dit gesprek uitgebreid in op al jouw wensen en behoeften, waarbij wij ervoor zorgen dat alles helder vastgelegd wordt. Hierdoor kunnen wij beter jouw eisen en behoeften waarborgen tijdens het gehele traject. Uiteindelijk zal dit ook bijdragen aan een beter eindresultaat. Ben je op zoek naar hulp voor een verbouwing of renovatie? Ook dan kunnen onze architecten je helpen. Naast het realiseren van droomwoningen kunnen wij onze skills namelijk ook toepassen op renovaties en verbouwingen en daarmee een prachtig eindresultaat creëren.

Architectenbureau blaricum

Ons architectenbureau in Blaricum

Ons architectenbureau “STATE of Architecture” legt niet alleen de focus op de buitenkant van jouw toekomstige woning. In plaats daarvan kijken onze architecten uit Blaricum liever naar het totaalplaatje van jouw toekomstige droomwoning. Hierbij kun je denken aan extra advies over het intern interieur of andere aspecten van de woning. Al onze architecten beschikken over verschillende specialisaties binnen de wereld van architectuur en zij zijn hierbij in staat om dit te implementeren op jouw toekomstige droomwoning. Hiermee zullen wij extra veel toegevoegde waarde voor je huis opleveren en zorgen voor een uniek design.

Natuurlijk zoeken wij hierbij de grenzen van de moderne architectuur op om zo tot een nog beter design te komen. Nieuwsgierig geworden naar hoe STATE of Architecture jou kan helpen?  Neem dan vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Blaricum. Wij zorgen voor de juiste combinatie van creatieve uitingen met jarenlange ervaring, waardoor wij samen zullen zorgen voor een uniek ontwerp voor jouw toekomstige woning of tuin.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architecten Arnhem