Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tigl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house
01/
Architectenbureau Breda

Architect
Breda

Scroll

Droomwoning nabij Breda

02 /
Architect Breda

In het westen van de provincie Noord-Brabant ligt de stad Breda. Hier kun je meer dan goed wonen. In Breda komen alle mooie dingen samen. Van mooie winkels en gezellige horeca tot aan goede opleidingen en ambitieuze bedrijven. Door het samen brengen van al deze mooie elementen, is het een ideale stad om in te wonen. Breda investeert bovendien continue in de kwaliteit van de stad. Dit uit zich in fijne huizen, aantrekkelijke openbare ruimtes en nog veel meer.

Projects
Architect
Architect Breda

Geef je huis een unieke twist

Wij begrijpen dat je moeite kunt hebben met het vinden van het perfecte huis in zo een dynamische stad als Breda. Schakel in dat geval onze beste architect nabij Breda in. Zoek je een architect? Dan moet je bij de creatievelingen van STATE zijn. De vindingrijk architecten van STATE gaan elke dag op zoek naar artistieke manieren om de grenzen van de moderne architectuur op te zoeken. Lees hieronder alle voordelen van het inhuren van een architect nabij Breda.

Onze architecten zullen samen met je kijken naar jouw wensen en behoeften en deze laten weerspiegelen in jouw nieuwe toekomstige woning. Want zeg nou zelf? Jouw huis voelt pas echt thuis als je hier een comfortabel, fijn en veilig gevoel hebt!

 

CONTACT US

“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis en maken jouw droom waar. Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Waarom een
architectenbureau uit Breda

ONLY THE ESSENTIAL

Het creëren van een mooie en unieke droomwoning vergt veel werk. Niet alleen op technisch gebied, maar ook op het gebied van design kan een architectenbureau nabij Breda een oplossing zijn. De architecten van STATE zijn altijd op zoek naar nieuwe implementaties in onze bouwwerken. Hierbij zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van de nieuwste designtrends. Natuurlijk geven wij aan deze designtrends onze eigen creatieve draai. Deze kennis is waardevol aangezien architectuur en design constant in beweging zijn. De architecten van STATE zijn volledig op de hoogte van deze bewegingen en kunnen daarom uitstekend assisteren bij het ontwerpen van jouw droomwoning.

Architect
Architectenbureau Breda

Een compleet design

ONLY THE ESSENTIAL

Onze architect in de buurt van Breda zal je tijdens het gehele proces de nodige ondersteuning geven, en uitstekend ondersteunen bij het ontwerpen van de droomwoning. Bij STATE of Architecture dagen wij de huidige staat van de moderne architectuur uit. Zo kunnen wij unieke ruimtes creëren die voor jou op maat zijn gemaakt. Hoe doen wij dit? Door het essentiële te doen: ideeën naar het volgende niveau tillen. Neem geen genoegen met een normaal huis, maar ga voor een huis waar iedereen jaloers op kan zijn! Ontdek de voordelen van STATE en laat dromen uitkomen!

Wij kunnen zowel op creatief vlak als op bouwkundig vlak deskundig adviseren. Onze expertise en ervaring spelen in dit proces een grote rol. Met onze kennis en ervaring kunnen wij zekerheid garanderen. Nieuwe ideeën naar het volgende niveau tillen is namelijk de essentie!

Architect
Architectenbureau Breda

MAKING THE
DIFFERENCE

STATE of Architecture helpt je met het creëren van dit huis. Wij doen dit door ruimtes samen te stellen die jouw kijk naar het leven weerspiegelen. Je hoeft echter niet altijd een nieuwe woning te laten bouwen om een droomwoning te realiseren. Renovatie van bestaande huizen kan namelijk ook al een groot verschil maken. In beide gevallen kun je met een architect nabij Breda veel bereiken.

Contact us
State of Architecture

BOLD

Wij laten ons zeker niet kennen en gaan geen uitdaging uit de weg. Met een goede dosis lef en een bak vol ambitie overstijgen onze designs de ruimte. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Bekijk dan eens onze projecten pagina of neem contact op met een van onze architecten nabij Breda. Middels een adviesgesprek kan STATE meer informatie verschaffen en samen kijken naar een passend ontwerp!

PROJECTS
State of Architecture

EXCLUSIVE

Onze architect in de buurt van Breda zal je tijdens het gehele proces de nodige ondersteuning geven en uitstekend ondersteunen bij het ontwerpen van de droomwoning. Bij STATE of Architecture dagen wij de huidige staat van de moderne architectuur uit. Zo kunnen wij unieke ruimtes creëren die voor jou op maat zijn gemaakt. Hoe doen wij dit? Door het essentiële te doen: ideeën naar het volgende niveau tillen. Neem geen genoegen met een normaal huis, maar ga voor een huis waar iedereen jaloers op kan zijn! Ontdek de voordelen van STATE en laat dromen uitkomen!

MORE INFO
State of Architecture

EEN MODERN
ARCHITECTENBUREAU

CREATE A
COMPLETE DESIGN

Bij STATE of Architecture werken wij met een state of concept. Dit bestaat uit een zestal fases, die lopen van concept designs tot de aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op de creatie van een realistisch ontwerp. Gedurende dit proces zorgen wij voor voldoende overlegmomenten en toetsen wij het ontwerp aan de vorige fases. De fases die wij hierin met je doorlopen zijn : Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

Bij STATE of Architecture zijn wij niet alleen een modern architectenbureau, maar ontzorgen wij jou van A tot Z. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp zowel toekomst bestendig is en alles volledig naar wens is. Daarnaast kunnen wij door onze moderne technieken, het droomhuis tot leven laten komen voordat het gebouwd is. Wij doen dit door gebruik te maken van zowel virtual als augmented reality? Wil je meer weten over onze State of concept aanpak? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek!

Onze architecten zijn in staat elke opdracht nabij Breda uit te voeren. Dit komt door de ervaring die zij hebben opgedaan tijdens eerdere projecten, in binnen- en buitenland. Door ons brede aanbod en kwalitatieve benadering, zijn wij de beste architecten nabij Breda.

 

CONTACT US

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Den Bosch, Arnhem of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect
Architect Breda

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required