Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Architectenbureau Eindhoven

Ben jij op zoek naar een architect in Eindhoven en omgeving die je kan helpen met het ontwerpen van een droomwoning? Dan is STATE of Architecture de perfecte oplossing voor jou!

Architect
Einhoven

Scroll

Droomwoning in Eindhoven

02 /
Architect Eindhoven

Het inschakelen van een architect kan je helpen met het verwezenlijken van je droomwoning. De architect kan jou nieuwe ingevingen geven, die je kunnen helpen het uiteindelijke project nog verder te verbeteren. Hierdoor haal jij zeker weten het maximale uit jouw droomwoning. STATE of Architecture heeft naast de jarenlange ervaring en een frisse kijk op architectuur in het algemeen, de nodige creativiteit waarmee wij zorgen voor een frisse blik op de moderne architectuur. Met ons zullen jouw dromen werkelijkheid worden en wensen worden vervuld.

Projects
Architect
Architect Eindhoven

Jouw architect in Eindhoven

Wanneer schakel je een architect in en wanneer niet? Eerlijk gezegd is daar geen direct antwoord op te geven, dit is namelijk afhankelijk van de situatie. Wat wel zeker is, is dat de hulp van een architect nooit onnodig is. Bovendien zal bij iedere situatie het inschakelen van een architect, de nodige toegevoegde waarde geven. Je hebt dan namelijk niet alleen jouw eigen kijk, maar ook die van een ander. Dit zorgt dan weer voor nieuwe inzichten, suggesties en verbeteringen aan de bestaande droomwoning.

STATE of Architecture gaat echter verder waar andere architecten ophouden. Naast advies en suggesties, geven wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes. Wij kijken samen met jou naar hoe wij de grenzen van de moderne architectuur kunnen verleggen en dit toepassen in uw eigen droomwoning.

CONTACT US

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO

Een compleet design

ONLY THE ESSENTIAL

Onze architecten van STATE of Architecture zijn volledig geschoold om je te helpen met het complete ontwerpproces. Wij houden ons niet alleen bezig met het extern ontwerp, ook het interieur wordt als integraal onderdeel meegenomen in het ontwerp. Hierdoor zorgen wij voor een volledige ontzorging. Naast het ontwerp van nieuwbouw projecten voeren wij ook verbouwingen en renovaties uit.

Dus ben je nog op zoek naar een architectenbureau in Eindhoven? Huur dan STATE of Architecture in als jouw nieuwe architect. Onze combinatie van expertise en creatieve uitingen zullen samenkomen tot nieuwe aanpassingen aan jouw huis of tuin.

Contact
Architect
Architectenbureau Eindhoven
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Waarom een
architectenbureau in Eindhoven

ONLY THE ESSENTIAL

De architecten van STATE of Architecture gaan verder waar de moderne architectuur ophoudt. Zij gaan samen met jou op zoek naar de grenzen van deze zuil van architectuur, om deze te overtreffen. Onder andere op technisch gebied en op design gebied, kan het inschakelen van zo’n architectenbureau binnen Eindhoven de oplossing zijn. Wij hebben speciale architecten met jarenlange expertise binnen het vakgebied in Eindhoven en omgeving die de hele markt op hun duim kennen. Ook zijn onze architecten nabij Eindhoven altijd op de hoogte van de nieuwste design trends.

Architect
Architectenbureau Eindhoven

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture

EEN MODERN
ARCHITECTENBUREAU

CREATE A
COMPLETE DESIGN

STATE of Architecture gaat echter verder waar andere architecten ophouden. Naast advies en suggesties, geven wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes.

Wij kijken samen met jou naar hoe wij de grenzen van de moderne architectuur kunnen verleggen en dit toepassen in uw eigen droomwoning.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van STATE of Architecture? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze architecten nabij Eindhoven. Doormiddel van een passend adviesgesprek kan STATE of Architecture meer informatie verschaffen. Wij zorgen samen met jou voor een passend ontwerp!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Eindhoven, Breda, Maastricht, Arnhem of Den Bosch? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect
hello@stateofarchitecture.com

State of Architecture
Architect Eindhoven

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required