Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Architectenbureau Arnhem

Ben jij op zoek naar een architect in Arnhem en omgeving die je kan helpen met het ontwerpen van een droomwoning? Dan is STATE of Architecture de perfecte oplossing voor jou!

Architect
Arnhem

Scroll

Droomwoning in Arnhem

02 /
Architect Arnhem

Als u een gebouw of een woning wilt laten bouwen, is het belangrijk om de juiste architect te selecteren. Zo moet niet alleen de stijl van de architect aansluiten bij wat u wilt, maar ook de werkwijze moet passen. STATE of Architecture is een architenbureau nabij Arnhem die u graag helpt bij het realiseren van uw projecten. Omdat het ontwerpen van een gebouw een niet alledaagse klus is, is het belangrijk dat u goed begeleid wordt. Alleen met een intensieve samenwerking is het mogelijk om uw droomwoning op papier te krijgen. Vervolgens is het mogelijk om dit ontwerp op papier uit te laten werken in de praktijk op de ideale plek waar u wilt wonen.

Projects
Architect
Architect Arnhem

Architectenbureau in Arnhem inschakelen

Om uw droomwoning te kunnen realiseren, is het van belang om een architectenbureau in Arnhem in te schakelen. Ervaren architecten kunnen namelijk helpen bij het deskundig uitwerken van uw wensen en eisen in een woning. Het inschakelen van een architectenbureau in Arnhem is echter niet altijd makkelijk.

Een architect in Arnhem moet bij u passen. Het is belangrijk dat de stijl van de architect overeenkomt met de eisen en wensen die u voor uw droomwoning heeft. Verder is het ook belangrijk dat uw stijl past bij de stijl van de architect. Als de stijlen niet passen, is uw droomwoning lastig te realiseren. Alleen wanneer u met de architect op één lijn zit, komt u tot de beste ideeen voor uw woning.

Als u STATE of Architecture inschakelt, zullen wij onze architect naar voren schuiven die het beste past bij uw wensen en benodigdheden. Hierdoor kan de architect in overleg met u een schets maken. Voordat deze schets gemaakt wordt, zal er echter eerst een traject gestart worden. Dit is een traject waarin u samen met de architect in Arnhem samenwerkt en veel overlegd om samen tot het design van uw droomwoning te komen.

Architect
Architect Bussum03 /
Hét architectenbureau nabij Arnhem

Arnhem

Arnhem

Het traject

Aan het begin van het traject met ons architectenbureau wordt er als eerste gekeken naar alle wensen, eisen en dromen die u voor uw ideale woning heeft. De architect zal hier de juiste vragen stellen om zoveel mogelijk te weten te komen over wat u nou echt zoekt. Op die manier kunnen jullie samen als gezin tot een lijstje met eisen en wensen komen. Na dit kennismakend gesprek kan de eerste schets gemaakt worden. Dit is het begin van het ontwerp voor uw woning. In deze schets wordt er gekeken naar de realistische mogelijkheden. Meestal worden er in dit stadium meerdere schetsen gemaakt om te laten zien wat de diverse mogelijkheden zijn. Hierna kan er gekeken worden naar de schets waar u mee verder wilt gaan.

Architect
Architectenbureau Arnhem

UNIEK

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

Projects
Luxury Villa Almere

EXLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Architect

Duurzaam ontwerpen

Een architect in Arnhem moet niet alleen kijken naar de materialen die gebruikt worden bij het bouwen van uw droomhuis. Ook is het belangrijk dat er gekeken wordt naar de duurzaamheid. Tegenwoordig is duurzaamheid enorm belangrijk. Daarom wordt er in het design van uw woning direct rekening gehouden met de duurzaamheid. In het dagelijks leven van vandaag is duurzaamheid een belangrijk punt. Daarom is het belangrijk dat duurzaamheid ook verwerkt wordt in het design van uw woning. Door de juiste materialen en isolaties te selecteren, kunnen wij uw nieuwbouwwoning of renovatie woning zo goed mogelijk verduurzamen.

Architect
Architectenbureau Arnhem

Duurzame architecten Arnhem

Wij als STATE of Architecture vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom identificeren wij onszelf ook als dé duurzame architecten in Arnhem. In overleg met u zorgen wij ervoor dat u een duurzaam huis krijgt die aan uw wensen en eisen voldoet. Dit is erg belangrijk voor het verminderen van (stook)kosten.

Als duurzame architecten in Arnhem houden wij rekening met duurzaamheid tijdens het ontwerpen van uw droomwoning. Duurzaamheid is soms lastig om rekening mee te houden. Elke woning en elke kavel is anders. Daarom kan de duurzaamheid van een huis niet volledig gepland worden. Wel kan de architect in Arnhem er maatwerk van maken en een poging doen om zo een zo optimaal mogelijk gebouw te ontwerpen

Bij duurzaamheid in een project wordt er naar een aantal dingen gekeken. Zo is het als eerste belangrijk dat er rekening gehouden wordt met het uitzicht en de positie van de zon. De positie van de zon is niet alleen belangrijk voor warmte in de woning, maar afhankelijk van de zonnestand kunnen wij ook beoordelen of zonnepanelen mogelijk zijn. Verder is de indeling van de woning ook belangrijk. Vooral in verband met isolatie is het belangrijk om te kijken naar hoe de woning ingedeeld wordt.

De vergunning voor de bouw

Op het moment dat u uw droomwoning wilt laten bouwen, is het altijd nodig om een aantal vergunningen te hebben. Om te beginnen met de bouw, is het nodig om deze vergunningen op een rijtje te hebben. Zonder de juiste vergunningen mag de bouw namelijk niet beginnen. Het is altijd nodig om een omgevingsvergunning te hebben. Met deze vergunning is het mogelijk om een aanpassing te maken aan een stuk land.

Bij uw eerste nieuwbouwproject kan het verkrijgen van de vergunningen lastig zijn. Daarom vinden wij het als architect in Arnhem erg belangrijk om u hierin te ondersteunen. De vergunningen die nodig zijn voor de bouw, zijn allemaal aan te vragen via het omgevingsloket. Door de juiste bewijsstukken aan te leveren, komt uw aanvraag bij de gemeente terecht. Het aanvragen van een omgevingsvergunning kan redelijk complex worden. Dit komt omdat de vergunning uit meerdere onderdelen bestaat.

Door deze verschillende onderdelen is kans aanwezig dat u het overzicht kwijt raakt. Om te voorkomen dat u met de aanvraag onnodig lang bezig bent, is het mogelijk om het aanvragen van de vergunningen aan ons over te laten. Bent u overtuigd van de voordelen van het inschakelen van onze architect in Arnhem? Neem dan contact met ons op! Ook voor vragen naar onze werkwijze neemt u contact met ons op.

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

Projects
State of Architecture
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

State of Architecture
Architecten Arnhem

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required