Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Heemstede

Architect
Heemstede

Scroll

Architect in Heemstede

02 /
Architect Heemstede

Op zoek naar hulp bij het ontwerpen van een eigen en uniek droomwoning? Het inhuren van een goede architect kan een groot verschil maken. De extra kennis en vaardigheden die je daarmee binnenhaalt zijn waardevol en helpen je met het realiseren van een beter eindproduct. STATE of Architecture helpt je graag en zorgt ervoor dat jouw droomwoning ook echt als jouw droomwoning aanvoelt. Het maakt niet uit of je nieuwe droomwoning in een stad als Amsterdam gerealiseerd moet worden, of in een dorp zoals Heemstede. Onze architecten zullen er altijd voor zorgen dat het project wordt gerealiseerd met een goed resultaat.

Projects
Architect Arnhem

Wie is STATE?

STATE of Architecture bestaat uit een tiental enthousiaste architecten die nabij Heemstede niet alleen beschikken over de nodige vaardigheden, maar ook aan nieuwbouwprojecten een creatieve draaikunnen geven. Onze architecten zorgen er nabij Heemstede voor dat onmogelijk, mogelijk wordt! Al ruim 15 jaar voert STATE of Architecture haar diensten uit als architectenbureau in Heemstede en de rest van Nederland. In die jaren hebben wij ons sterk ontwikkeld op het gebied van architectuur, met nadruk op de moderne architectuur en de toepassing ervan.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze architecten uit Heemstede op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en nieuwe technieken binnen deze sector. Wij investeren in dit leerproces en dragen daarmee bij aan educatieve en innovatieve werkwijze. Dit constante leerproces zorgt ervoor dat onze architecten alles weten en blijven weten over de traditionele en innovatieve zuilen in architectuur. Benieuwd geworden naar wat STATE of Architecture voor jou kan betekenen? Bekijk dan ons portfolio of neem contact op met ons architectenbureau nabij Heemstede.

“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Ons architectenbureau in Heemstede

 

Naast onze hoge expertise en creatieve uitingen beschikt STATE of Architecture over een hoge drijfveer. Lopen we tegen problemen aan? Geen probleem! Wij kijken samen met jou naar een oplossing en zorgen ervoor dat dit probleem niet ten koste gaat van het project. Deze drijfveer zorgt er dan ook voor dat wij verder gaan dan de meeste architectenbureaus in Heemstede. Enerzijds doen onze architecten dit door gebruik te maken van de bestaande technieken in moderne architectuur. Anderzijds, wordt er een creatieve draai gegeven aan deze bestaande technieken en zorgen wij voor nog meer toegevoegde waarde. Wij noemen dit ook wel “Challenging the current state of modern architecture”.

 

 

Architect
Architectenbureau Heemstede

Waarom hulp van ons architectenbureau?

ONLY THE ESSENTIAL

Buiten de besparing in tijd heeft het inschakelen van een architectenbureau in Heemstede meerdere voordelen. Zo zal het proces structureler verlopen en worden er verschillende inzichten gegeven die anders niet overwogen zouden zijn geworden. Als architect weten wij in Heemstede natuurlijk veel meer dan een huizeneigenaar bij zijn eerste nieuwbouwproject. Al met al resulteert dit in een beter opgesteld project en daarmee een hogere eindkwaliteit. Onze architecten zullen in Heemstede op de hoogte zijn van de nieuwste technieken binnen deze wereld van architectuur en kunnen deze kennis ook met jou delen. De allernieuwste trends en ontwikkelingen verwerken wij in bestaande en toekomstige ontwerpen. Daarnaast kunnen wij ook hulp bieden bij een eventuele verbouwing of renovatie van een bestaand gebouw.

 

 

moderne entree, villa woning, moderne bungalow, minimalistische woning, betonwoning, led lijnen
Architectenbureau Arnhem

MAKING THE
DIFFERENCE

Wij als STATE of Architecture vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom identificeren wij onszelf ook als dé duurzame architecten nabij Arnhem. In overleg met jou zorgen wij ervoor dat je een duurzaam huis krijgt die aan jouw wensen en eisen voldoet. Dit is erg belangrijk voor het verminderen van (stook)kosten.

Contact us
Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tegl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house, STATE, STATE of architecture, prefab, modulair, betonwoning, render, Livium, lamellendak, louvre, glazen schuifpui, betonvloer

BOLD

Als duurzame architecten nabij Arnhem houden wij rekening met duurzaamheid tijdens het ontwerpen van jouw droomwoning. Duurzaamheid is soms lastig om rekening mee te houden. Elke woning en elke kavel is anders. Daarom kan de duurzaamheid van een huis niet volledig gepland worden. Wel kan de architect nabij Arnhem er maatwerk van maken en een poging doen om zo een zo optimaal mogelijk gebouw te ontwerpen.

PROJECTS

EXCLUSIVE

Bij duurzaamheid in een project wordt er naar een aantal dingen gekeken. Zo is het als eerste belangrijk dat er rekening gehouden wordt met het uitzicht en de positie van de zon. De positie van de zon is niet alleen belangrijk voor warmte in de woning, maar afhankelijk van de zonnestand kunnen wij ook beoordelen of zonnepanelen mogelijk zijn. Verder is de indeling van de woning ook belangrijk. Vooral in verband met isolatie is het belangrijk om te kijken naar hoe de woning ingedeeld wordt.

MORE INFO

Met kennis met STATE of Concept

STATE OF CONCEPT

Bij het ontwerpen van jouw woning maken wij gebruik van ons unieke STATE of Concept. Dit algehele proces is opgedeeld in 6 verschillende fases. De fases die onder dit STATE of Concept vallen zijn als volgt: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en uiteindelijk het voorbereidingsproces. Tijdens dit proces zullen wij niet alleen zorgen voor een mooi ontwerp, maar zullen wij er ook rekening mee houden dat het ontwerp realistisch blijft.

 

 

Onze architecten uit Heemstede gaan alleen in overleg aan de slag waardoor wensen en behoeften te allen tijde gewaarborgd blijven. Onze architecten in Heemstede zorgen ervoor dat al deze punten naar voren komen bij het ontwerp van deze toekomstige woning. Bovendien maken we bij dit proces gebruik van zowel augmented als virtual reality. Dit geeft ons de mogelijkheid om jou alvast visueel kennis te laten maken met je toekomstige droomwoning voordat de droomwoning als gebouwd is!

Om miscommunicatie te voorkomen zal je tijdens dit proces een vaste architect van ons architectenbureau als aanspreekpunt hebben, zodat hij of zij al jouw wensen en behoeften ten alle tijden kan aanhoren, noteren en verwerken. Ook zorgen zij ervoor dat er genoeg overlegmomenten worden ingepland tijdens onze samenwerking, waarin verschillende fases worden doorlopen en besproken. Wil je meer weten over ons state of concept? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Graag nodigen wij je uit voor adviesgesprek, waarin wij de mogelijkheden bespreken

 

Beste resultaat met STATE of Architecture

CREATE A COMPLETE DESIGN

 

Het STATE of Architecture architectenbureau nabij Heemstede geeft jou de nodige begeleiding tijdens het uitvoeren van jouw renovatie, verbouwing of nieuwbouw project. Onze jarenlange ervaring als architectenbureau zorgt ervoor dat wij iedere opdracht in Heemstede kunnen uitvoeren. Ook in het buitenland kunnen wij verschillende projecten uitvoeren? In ons projecten overzicht staan enkele voorbeelden van projecten gerealiseerd op bijvoorbeeld het zonnige Curaçao. De kwalitatieve benadering en jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij bekend staan als een gerenommeerd architectenbureau in Heemstede. Zowel kwaliteit als betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast beschikken al onze architecten over een groot oog voor detail, waardoor zijn niks over

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architecten Arnhem

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required