Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect
01/
Architectenbureau Hilvarenbeek

Architect
Hilvarenbeek

Scroll

Droomwoning in Hilvarenbeek

02 /
Architect Hilvarenbeek

Wil je een woning laten bouwen dicht bij de leukste steden van Brabant, maar wel in een rustige omgeving? In dat geval kan onze architect in de buurt van Hilvarenbeek jou helpen om je droomhuis te realiseren met een unieke twist. Wil je weten wat STATE jou kan bieden? Kijk dan snel verder op onze website.

Projects
Architect Hilvarenbeek

Waarom de hulp van onze architecten

Architect Bloemendaal

Het creëren van een unieke woning die volledig aansluit op jouw wensen, neemt de nodige tijd in beslag en vergt de nodige creativiteit. Om jouw project van A tot Z goed te laten verlopen, raden we je altijd aan om de hulp van een professionele architect in te schakelen die jou helpt om jouw idee om te zeten in een uniek concept. In dat geval heb je in ons architectenbureau nabij Hilvarenbeek de juiste partner gevonden.

Wij vinden dat jouw woning een weerspiegeling moet zijn van de bewoner(s). STATE of Architecture doet er dan ook alles aan om dat doel te bereiken. Hoe? Door goed naar jou te luisteren en goed te overleggen, zelfs over de kleinste details. Wij willen te allen tijde dat jouw wensen en behoeften voorop staan. Wil je geen compleet nieuwe woning, maar een renovatie of verbouwing.

Ook in dat geval denken we graag met jou mee. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en dan nemen we alle mogelijkheden uitgebreid met je door. Ben je alvast nieuwgierig geworden naar hoe wij dit in de praktijk aanpakken? Neem dan een kijkje op de projectenpagina. Hier vind je verschillende recente, maar ook oudere projecten die wij met trots hebben gedaan.

“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Klaar voor een uitdaging?

Waar een andere moderne architect in Hilvarenbeek tevreden zou zijn, gaan wij nét altijd een stapje verder om de huizen van onze klanten te perfectioneren. Ons motto is dan ook ‘challenging the current state of modern architecture’.  Wij zoeken namelijk graag de grenzen op en zijn niet bang om deze te verleggen. Wij doen dit door het toepassen van moderne en innovatieve technieken binnen onze projecten. Hiermee betreedt ons architectenbureau nabij Hilvarenbeek steeds een nieuw stukje van de architectuur, dat we ons helemaal eigen maken en omzetten in een uniek resultaat. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Architectenbureau Hilvarenbeek

Waarom kiezen voor STATE

Onze architecten in de buurt van Hilvarenbeek hebben alles in huis om ook van jouw huis een uniek project te maken. Wij beschikken namelijk over de juiste kennis en aangezien architectuur onze passie is, zijn we ook op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van architectuur. Hier geven wij natuurlijk een unieke twist aan die je van STATE of Architecture mag verwachten. Hierdoor wordt jouw huis ook echt een thuis. Daarnaast weten we dat de meeste architecten alleen letten op het externe ontwerp. Hier gaan wij ook een stapje verder, want wij kijken ook naar het interieur. Juist dit zorgt ervoor dat het totaalplaatje volledig klopt. Dit geldt niet alleen bij het bouwen van een nieuw huis, maar ook voor een verbouwing of renovatie.

Architectenbureau Hilvarenbeek

Hoe realiseren wij jouw droomhuis?

Een goede voorbereiding is het halve werk, wat betekent dat wij bij elk project aan de slag gaan met een zorgvuldig stappenplan. Dit plan personaliseren wij volledig aan de hand van jouw wensen en behoeften. Je mag dan wel ‘the lead’ van het project aan ons overlaten, uiteindelijk proberen we jouw ideeën zo goed mogelijk om te zetten in een ontwerp.

Wij zijn er om met je mee te denken zodat we de beste invulling kunnen geven aan jouw project. Doorgaans werken wij met een stappenplan, dat bestaat uit zes verschillende fases. Het begint bijvoorbeeld bij het maken van conceptdesigns, die we net zolang aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Daarna benaderen we externe partijen en zorgen wij dat alle vergunningen in orde zijn.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture

Meer over onze STATE of Concept

Tijdens ons state of concept’, oftewel de ontwerpfase, plannen wij voldoende overleg momenten met jou in en zorgen ervoor dat alle onderdelen zorgvuldig worden getoetst. Iets wat ons architectenbureau nabij Hilvarenbeek ook uniek maakt, is dat wij werken met augmented en visual reality. Dit betekent dat wij jou door middel van computerprogramma’s al kunnen laten zien hoe jouw huis er uit gaat zien, nog voor we daadwerkelijk beginnen met de bouw!

Kortom, bij ons weet je precies waar je aan toe bent en ben je ervan verzekerd dat jouw droomhuis realiteit wordt. Wil je nog meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op voor een adviesgesprek. Als je niet woonachtig bent in Hilvarenbeek, Breda of Tilburg is dat geen probleem. Wij werken namelijk door heel het land en zijn zelfs in te schakelen als jouw architect op Aruba, Bonaire of Curaçao!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Architecten Bussum

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required