Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architectuur
01/
Architectenbureau Hilversum

Architect
HILVERSUM

Scroll

Droomwoning in Hilversum

02 /
Architect Hilversum

Al jaren realiseren wij droomwoningen door heel Nederland en daarbuiten. Wij ondersteunen je niet alleen met een helpende hand bij het maken van een concept, maar bieden je gedurende het gehele bouwtraject de hulp die jij nodig hebt. Ons architectenbureau nabij Hilversum bestaat uit kundige architecten die elk beschikken over een “out of the box thinking” mentaliteit. De combinatie van deze vaardigheid en de expertise van onze medewerkers, zal resulteren in een ongekend resultaat. STATE of Architecture heeft een unieke werkwijze voor dit gehele proces , genaamd: STATE of concept. Dit uitgebreide stappenplan zal jouw gids zijn tijdens het uitvoeren van het project!

Projects
Architect
Architect Hilversum

De inhoud van State of Concept

STATE OF CONCEPT

Onze architecten nabij Hilversum vinden het belangrijk dat jij zo goed mogelijk en tijdens het gehele proces ondersteuning krijgt. Al jaren zijn wij actief binnen de architect branche en gedurende deze jaren hebben wij velen mooie projecten mogen afronden! Gedurende deze projecten hebben wij als architect in Hilversum natuurlijk ook een bepaald proces die wij met onze klanten doorlopen. Hierbij merkten wij dat er aanpassingen binnen het proces konden worden uitgevoerd om daarmee het proces te optimaliseren.

Niet alleen op het gebied van tijd, maar ook gemak en handigheid. Het resultaat van deze aanpassingen is ons STATE of concept, een stappenplan bestaande uit 6 verschillende fases die jij samen met ons doorloopt! Het concept bestaat uit 6 verschillende fases, beginnend bij concept en eindigend bij de aanvraag van vergunningen. Onze architecten nabij Hilversum zullen jou tijdens het doorlopen van het traject de nodige ondersteuning bieden en de nadruk leggen op het creëren van een ontwerp dat zowel realistisch als creatief is.

 

Om de kwaliteit te waarborgen, zullen wij als architectenbureau gebruik maken van een uitgebreide test na iedere uitgevoerde fase. Na deze check-up zullen wij in overleg met jou bepalen of onze voortgang nog steeds voldoet aan de opgestelde eisen en wensen. Uiteindelijk zal dit resulteren in een compleet en zorgeloos design van jouw droomwoning. Meer te weten komen over onze unieke aanpak? Neem dan contact op met ons architectenbureau nabij Hilversum!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Wij creëren unieke stijlen voor jouw droomwoning

ONLY THE ESSENTIEL

Al onze architecten nabij Hilversum beschikken over de benodigde certificaten en hebben een studie bouwkunde of kunst genoten. Daarnaast zijn zij goed op de hoogte van de nieuwste woningtrends, en implementeren zij deze trends zonder moeite in huidige of toekomstige ontwerpen. Hierdoor kunnen wij jou niet alleen helpen met het realiseren van een droomwoning in Hilversum, maar kunnen wij je ook ondersteuning bieden bij het verbeteren van een bestaand concept.  Al met al zal dit zorgen voor een tijdswinst en resulteren in een hoger kwaliteit eindproduct. Samen, zorgen wij ervoor dat jouw dromen werkelijkheid worden en realiseren wij een unieke droomwoning.

Architectuur
Architectenbureau Hilversum

Altijd een persoonlijke aanpak

Voordat ons architectenbureau in Hilversum van start gaat met een nieuw project,  gaan wij eerst met jou in gesprek. Tijdens dit gesprek zijn jouw wensen en behoeften het belangrijkste en wij zorgen ervoor dat dit alles helder vastgelegd wordt. Dit zal ervoor zorgen dat wij beter aan jouw eisen en behoeften kunnen voldoen. Uiteindelijk zal dit alles resulteren in een beter eindresultaat. Ben je op zoek naar hulp voor een verbouwing of renovatie? Ook dan kunnen onze architecten je helpen. Naast het realiseren van droomwoningen kunnen wij onze skills namelijk ook toepassen op renovaties en verbouwingen en daarmee een prachtig eindresultaat creëren.

Architectuur
Architectenbureau Hilversum

Ons architectenbureau kijkt naar design van A t/m Z

Bij ons architectenbureau “STATE of Architecture” leggen wij niet alleen de focus op de buitenkant van jouw toekomstige woning. In plaats daarvan kijken onze architecten uit Hilversum liever naar het totaalplaatje van jouw toekomstige droomwoning. Een voorbeeld hiervan is extra advies op het gebied van intern interieur of andere aspecten van de woning.

Al onze architecten beschikken over verschillende specialisaties binnen de wereld van architectuur en zij zijn in staat om deze specialisaties te implementeren op jouw toekomstige droomwoning. Dit alles zal zorgen voor extra veel toegevoegde waarde voor je huis!  Natuurlijk zoeken wij ook hierbij de grenzen van de moderne architectuur op om zo tot een nog beter design te komen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe STATE of Architecture jou kan helpen?  Neem dan vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Hilversum. Wij zorgen voor de juiste combinatie van creatieve uitingen met jarenlange ervaring, waardoor wij samen zullen zorgen voor een uniek ontwerp voor jouw toekomstige woning of tuin.  Naast Hilversum zijn wij ook actief in Blaricum, Roosendaal en Amsterdam!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect
Architecten Arnhem

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required