Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Nederweert

Architect
Nederweert

Scroll

Droomwoning in Nederweert

02 /
Architect Nederweert

Ben je al een tijd op zoek naar hulp bij het realiseren en ontwerpen van een unieke droomwoning? Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je professionele hulp nodig? Schakel dan de hulp in van STATE of Architecture. Wij helpen je met het bedenken en realiseren van jouw droomwoning. Onze architecten nabij Nederweert begrijpen dat de plek waar je droomwoning staat zeer belangrijk is. Het bepaalt namelijk in wat voor klimaat je uiteindelijk gaat leven en dus heeft het veel invloed op je leefomgeving. Ga je voor een drukke stad zoals Nijmegen of Rotterdam? Of kies je toch liever voor een rustiger gebied in Limburg, zoals Nederweert? In beide gevallen kunnen wij als architect jou de nodige ondersteuning bieden. Ons creatieve team van enthousiastelingen helpt jou met het bedenken en realiseren van een nieuwe droomwoning.  Kies voor jouw project in Nederweert dus voor de architecten van STATE.

Projects
Architect Nederweert

Wat is STATE of Architecture

STATE of Architecture is niet zomaar een architectenbureau. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in de moderne kant van de architectuur en wij dit op zowel zakelijk als particulier gebied toepassen, beschikt ons team over een breed aantal onderscheidende skills. Hiermee kunnen wij ons beter onderscheiden van andere architectenbureaus in de buurt van Nederweert en jou een hogere toegevoegde waarde bieden!

Naast onze kennis en ervaring en de correcte toepassing hiervan, zijn wij in staat onze eigen creatieve draai aan elk huis te geven. Hierdoor zetten wij dingen die onmogelijk lijken om tot dingen die wel degelijk mogelijk blijken! Samen met jou gaan we voor een doel: het maximale resultaat behalen! Benieuwd geworden naar wat STATE of Architecture voor jou kan betekenen? Bekijk dan ons portfolio met recente projecten, of neem contact op met ons architectenbureau in Nederweert.

Architect Nederweert03 /
Hét architectenbureau in Nederweert

State of
Architecture

State of
Architecture

Ons architectenbureau in Nederweert

Buiten onze creatieve uitingen en hoge expertise, onderscheiden wij ons ook van de meeste architecten op een ander gebied, namelijk: onze creatieve drijfveer! Onze architecten zijn allemaal zeer gemotiveerd en zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zij doen dit door als moderne architect nabij Nederweert een eigen creatieve draai te geven aan een bestaand ontwerp. Deze uitdaging van moderne architectuur zorgt ervoor dat wij nieuwe technieken ontdekken en toepassen in onze ontwerpen. Wij noemen dit ook wel “Challenging the current state of modern architecture” en dit laten wij, door gebruik te maken van moderne en innovatieve technieken terugkomen bij het ontwerpen van een concept.

Architectenbureau Nederweert

Kennis maken met onze STATE of concept

STATE of Architecture begeleidt jou gedurende het gehele droomwoning traject. Dit doen wij door gebruik te maken van een speciaal ontworpen proces genaamd: STATE of Concept. Dit proces is opgebouwd uit 6 verschillende fases, lopend van het maken van een concept tot het uiteindelijk aanvragen van de nodige vergunningen voor het voorbereidingsproces. Wij zullen gedurende dit gehele traject niet alleen zorgen voor een mooi ontwerp, maar ook de nadruk leggen op realisme van het ontwerp. Je zult gedurende het proces begeleid worden door een van onze architecten nabij Nederweert. Hij of zij zal fungeren als een vast aanspreekpunt, waarmee afspraken, wijzigingen en wensen worden besproken.

Architectenbureau Nederweert

Architectenbureau Nederweert

Soms zijn mensen ervan overtuigd dat het inschakelen van een architect in Nederweert overbodige luxe is. Natuurlijk is iedereen er vrij in om hier op zijn of haar manier over te denken, maar wij hebben in meerdere situaties gezien dat het toch slim is om een architect in te schakelen. Zo voorkom je namelijk fouten in het ontwerp, slechte afwerking van het huis of zelfs gevaarlijke situaties.

In het ontwerpen en creëren van een droomwoning gaat meer tijd en moeite zitten dan je in eerste instantie zou denken. Buiten dat er enorm veel denk en ontwerpprocessen bij komen kijken, zijn er ook verschillende specialisten nodig die je hierbij helpen. Op zowel technisch als creatief gebied kunnen wij als architectenbureau in Nederweert ondersteuning en assistentie bieden.

Ons architectenbureau is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken die binnen de wereld van architectuur (en daarbuiten) er toe doen. Onze architecten houden zich dan ook veel bezig met deze ontwikkelingen en technieken wat zorgt voor een constante toestroom van nieuwe kennis. Vanzelfsprekend passen wij deze nieuwe kennis en techniek ook op jouw project toe en creëren wij hiermee nieuwe implementaties bij het ontwerpen van jouw droomwoning.

Architect Nederweert

STATE of Concept

STATE of Concept

Beste resultaat met STATE of Architecture

in Nederweert

STATE of Architecture zorgt ervoor dat het gehele proces wordt geregeld. Om jou meer inzicht te geven in het uiteindelijke resultaat en je alvast kennis te laten maken met je toekomstige droomwoning, maken wij gebruik van verschillende technologieën zoals augmented en virtual reality. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij jouw droomhuis kan worden bezichtigd voordat het gerealiseerd wordt.

Zowel onze kwalitatieve benadering als jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij als architectenbureau in Nederweert bekend staan als een betrouwbaar en kwalitatief hoog samenwerkende partner. Daarnaast hebben onze architecten een groot oog voor detail. Hierdoor zullen we niks over het hoofd zien en al jouw wensen verwerken in het huis voor de toekomst. Benieuwd geworden naar de kwaliteiten van onze architecten? Neem dan direct contact op met ons architectenbureau nabij Nederweert!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architecten Arnhem