Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Nieuwbouw architect

Ben je op zoek naar een goede hulp voor het bouwen van een nieuwbouw huis? Dan kan een van onze nieuwbouw architecten je helpen. Ons team van ervaren architecten zal jou helpen met het creëren van de nieuwbouw woning van je dromen die aan alle wensen zal voldoen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Architect
nieuwbouw

Scroll

De architect voor jouw nieuwbouw woning

02 /
Architect nieuwbouw

Ons jonge team van architecten beschikt over een brede kennis op het gebied van nieuwbouw architectuur en moderne architectuur. Wij zijn de bron van kennis en ervaring die jou helpt om de juiste keuze te maken voor jouw nieuwbouw project. Hiervoor hebben wij een eigen ontworpen werkwijze gecreëerd genaamd: “STATE OF CONCEPT”. Dit stappenplan is volledig geoptimaliseerd en zal daardoor zorgen voor het best mogelijke resultaat. Ten slotte zorgen wij ervoor dat je gekoppeld wordt aan een vaste architect nieuwbouw.

Projects
Architect
architect nieuwbouw

STATE OF CONCEPT stappenplan

STATE OF CONCEPT

Dit unieke en doorlopende proces is opgebouwd uit zes verschillende stappen, met als doel om jouw nieuwbouw huis te realiseren. Natuurlijk wordt je tijdens dit proces begeleidt door een ervaren nieuwbouw architect om het eindresultaat nog beter te maken! Bij de eerste paar stappen leggen onze  vooral de nadruk op het samenstellen van een realistisch concept en bijbehorend design.

Dit concept zullen wij vervolgens analyseren en bepalen of dit voldoet aan onze hoge richtlijnen. Hierna gaan we aan de slag met het vastleggen en regelen van de benodigdheden. Gedurende dit gehele proces zullen wij de nadruk leggen op de creatie van een realistisch ontwerp.

BOLD

In ons uitgebreide portfolio kun je hier meer over vinden en onze creaties bewonderen. Onze nieuwbouw architecten rekenen hiervoor een tarief, dat gebaseerd wordt op jouw wensen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over deze tarieven of voor het plannen van een vrijblijvend gesprek.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

Wijzigingen in bestaande woningen

Naast het uitblinken in nieuwbouw ontwerpen en realiseren, passen onze architecten ook deze diensten toe in bestaande nieuwbouw gebouwen. Ons team van nieuwbouw architecten zal makkelijk nodige aanpassingen in bestaande structuur kunnen maken en zorgen voor een nodige opfrissing.

Contact us
Architect

EXCLUSIVE

MORE INFO

De voordelen van STATE of Architecture

ONLY THE ESSENTIAL

“Challenging the current state of modern architecture” is hetgeen waar wij voor gaan. Onze architecten voor jouw nieuwbouw woning gaan op zoek naar nieuwe en innovatieve technieken en gebruiken deze voor het ontwerp van jouw nieuwbouw woning. Hiervoor gaan wij ver buiten de bestaande grondgebieden van de architectuur en zoeken wij naar nieuwe en innovatieve technieken. Deze combinatie van ervaring, expertise en mindset zal resulteren in een nog beter eindresultaat!

Contact
Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tigl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house
Architectenbureau Nieuwbouw
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Wij zijn meer dan een architect nieuwbouw

ONLY THE ESSENTIAL

Ons gespecialiseerd team van architecten is in staat om iedere opdracht uit te kunnen voeren. Naast nieuwbouw architecten hebben wij ook villa architecten en interieur architecten in dienst. Ook zij beschikken over een brede kennis en veel ervaring. Ons hoofdkantoor ligt in Eindhoven, maar ook buiten Eindhoven zijn we actief. Je kunt ons onder andere vinden in Laren, Waalre en Naarden.

Architect
Architect nieuwbouw

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture

EEN MODERN
ARCHITECTENBUREAU

CREATE A
COMPLETE DESIGN

STATE of Architecture gaat echter verder waar andere architecten ophouden. Naast advies en suggesties, geven wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes.

Wij kijken samen met jou naar hoe wij de grenzen van de moderne architectuur kunnen verleggen en dit toepassen in uw eigen droomwoning.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van STATE of Architecture? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze architecten nabij Eindhoven. Doormiddel van een passend adviesgesprek kan STATE of Architecture meer informatie verschaffen. Wij zorgen samen met jou voor een passend ontwerp!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required