Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Laren

Architect
Laren

Scroll

Architect Laren

02 /
Architect Laren

Ben je op zoek naar een droomwoning met een uniek design? STATE of Architecture helpt je met het ontwerpen en designen van jouw droomwoning. Onze architecten zijn op meerdere plekken in Nederland te vinden, waaronder Laren. Droom jij van je eigen ontworpen huis in Laren? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze architecten nabij Laren. Wij zorgen er niet alleen voor dat je droom werkelijkheid wordt, maar bieden je ook de nodige ondersteuning tijdens het doorlopen van dit proces. Met onze expertise zullen wij ervoor zorgen dat niks onmogelijk wordt en leveren we samen met jou een droomwoning af.

Projects
Architect Laren

Creëer unieke wendingen

De architecten van STATE of Architecture uit de omgeving van Laren gaan verder waar de moderne architect stopt. Hoe wij dit doen? Door de huidige status van de moderne architectuur uit te dagen met behulp van moderne en innovatieve technieken.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze architecten nabij Laren, en wij zorgen ervoor dat jouw vragen worden beantwoord. Ben je van plan een woning te laten bouwen in Laren of omgeving en heb je hier vragen over? Neem ook dan contact met ons op! Wij plannen dan graag met jou een adviesgesprek in, zodat onduidelijkheden kunnen worden opgelost.

Samen verleggen wij de grenzen binnen de moderne architectuur. Benieuwd naar onze afgeronde (kunst)werken? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

 

CONTACT US

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Ons architectenbureau nabij Laren voldoet aan al jouw verwachtingen!

De technische creatie van een droomwoning is niet iets wat in een dag gedaan kan worden. Het vergt namelijk veel precisie en werk, waardoor het inschakelen van een architectenbureau in de omgeving Laren altijd de beste oplossing kan zijn. Naast het technische aspect, kunnen onze architecten nabij Laren hulp bieden op het gebied van design, stijl en ontwerp.

Architect
Architectenbureau Laren

Volledig ontwerp door STATE

ONLY THE ESSENTIEL

Voor een architect nabij Laren ben je bij State of Architecture dus aan het juiste adres! Dus ben je op zoek naar een uniek huis vol met unieke moderne ruimtes die je lifestyle reflecteren? Neem dan contact op met STATE of Architecture en laat je dromen werkelijkheid worden!

Architectenbureau Laren

STATE of Concept

STATE OF CONCEPT

State of concept is de naam van het unieke doorlopende proces dat wij gebruiken tijdens het realiseren van jouw droomwoning. Het state of concept bestaat uit zes verschillende fases die lopen van concept designs tot de uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning en de uitvoering van de benodigde werkzaamheden. Tijdens dit gehele proces leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Ons architectenbureau nabij Laren zal gedurende het gehele proces zorgen voor voldoende overleg momenten, en middels open communicatie het ontwerp van de vorige fases toetsen. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

State of concept zorgt voor een volledige ontzorging van A tot Z. Onze architecten uit de buurt van Laren zorgen voor een ontwerp dat volledig naar wens en toekomstbestendig is. Wij kunnen jouw droomhuis al tot leven laten komen voordat het gebouwd is. Hiermee kunnen wij onze aanpassingen nogmaals toetsen en voorkomen we dus verdere problemen bij de bouw van het ontwerp. STATE of Architecture maakt gebruik van zowel augmented als virtual reality voor het tot leven laten komen van jouw ontwerp. Wil je meer weten over deze unieke state of concept aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een passend adviesgesprek!

Een staat van detail geleverd door de beste architecten

ONLY THE ESSENTIEL

Heb je bepaalde wensen of denk je dat het creëren van je droomhuis een moeilijke opdracht wordt? Geen zorgen, onze gespecialiseerde architecten nabij Laren zijn in staat elke opdracht uit te voeren. Dit komt enerzijds door de ervaring die wij als architectenbureau Laren de afgelopen jaren hebben opgedaan en anderzijds door het creatief en out of the box denkvermogen van ons architectenbureau nabij Laren. Wij hebben niet alleen projecten binnen de Nederlandse landsgrenzen uitgevoerd. Ook in Curaçao en Bonaire hebben wij meerdere projecten uitgevoerd.

Samen tillen onze architecten uit de omgeving van Laren met jou het initiële ontwerp van je droomwoning naar een nog hoger niveau! Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Laren, of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.  Naast Laren voeren wij ook onze diensten in Blaricum, Huizen en Bussum uit.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tegl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house, STATE, STATE of architecture, prefab, modulair, betonwoning, render, Livium, lamellendak, louvre, glazen schuifpui, betonvloer
Architecten Laren

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required