Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Architectenbureau Waalre

Architect
Waalre

Scroll

Droomwoning in Waalre

02 /
Architect Waalre

Voordat je een een droomwoning in Waalre kunt bouwen, is het belangrijk dat je een architect in Waalre of de omgeving vindt. Hierbij is het belangrijk dat je kiest voor een architect die verstand heeft van de omgeving en het bijbehorende werkveld. Bij STATE of Architecture werken de architecten die jij zoekt! Samen helpen wij je om dromen werkelijkheid te laten worden en vervullen wij je wensen. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat niets onmogelijk blijft! Samen met jou leveren wij jouw droomwoning af. Onze architecten Waalre hebben zich gespecialliseerd op de moderne kant van de architectuur.

Projects
Architectuur
Architect Waalre

State of concept bij ons architectenbureau Waalre

State of concept is de naam van ons doorlopende proces. Dit doorlopende proces bestaat uit zes verschillende fases, lopend van de concept designs tot een uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunningen en de hierbij benodigde werkzaamheden. Hierbij leggen wij de nadruk op een realistisch ontwerp.

Ons architectenbureau nabij Waalre, genaamd STATE of Architecture, zal gedurende het gehele proces zorgen dat er voldoende overleg momenten zijn. Hiermee realiseren wij een open communicatie en kan het ontwerp constant worden getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en als het laatste het voorbereidingsproces.

Kortom, het state of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Onze architecten Waalre zorgen binnen dit state of concept voor een ontwerp dat voldoet aan jouw wensen en toekomstbestendig is! Onze moderne technieken zorgen ervoor dat jouw droomhuis tot leven is gekomen voordat het gebouwd is. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van zowel augmented als virtual reality. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend adviesgesprek!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Architect

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Een unieke twist voor je huis

STATE of Architecture gaat verder waar de moderne architect stopt. Wij zoeken de grenzen op en dagen deze uit. “Challenging the current state of modern architecture” is dan ook hetgeen waar wij voor staan! Door het toepassen van moderne en innovatieve technieken betreden wij nieuwe plekken buiten het grondgebied van de moderne architectuur. Onze architecten nabij Waalre gaan samen met jou aan de slag. Hierbij leggen zij focus op de weerspiegeling van wensen en behoeften in het ontwerp van de toekomstige woning.

Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tegl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house, STATE, STATE of architecture, prefab, modulair, betonwoning, render, Livium, lamellendak, louvre, glazen schuifpui, betonvloer
Architectenbureau Waalre

Waarom een architect in Waalre inhuren?

ONLY THE ESSENTIEL

Buiten een nieuwe woning bouwen, kunnen wij je ook assisteren met het renoveren of verbouwen van een bestaand huis. Zowel op design als technisch gebied kan het inschakelen van ons architectenbureau nabij Waalre dé oplossing zijn. Onze architecten nabij Waalre zijn altijd op zoek naar het implementeren van nieuwe technieken in bouwwerken. Ook zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste designtrends en geven hieraan hun eigen unieke twist. Voor een architect in Waalre ben je bij State of Architecture dus aan het juiste adres! Dus ben je op zoek naar een uniek huis vol met unieke, moderne ruimtes die je lifestyle reflecteren? Neem dan contact op met STATE of Architecture en laat je dromen werkelijkheid worden!

Architectuur
Architectenbureau Waalre

Een oog voor detail bij ons architectenbureau

Met de hulp van onze gespecialliseerde architecten nabij Waalre, zijn wij in staat iedere opdracht uit te kunnen voeren. Dit komt door de ervaring die wij als architectenbureau Waalre in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Onze projecten hebben niet alleen binnen de Nederlandse landsgrenzen plaatsgevonden. Zo hebben wij ook verschillende projecten uitgevoerd in het buitenland.

Mede door onze kwalitatieve benadering, jarenlange expertise en hoge creativiteit worden wij als een gerenomeerde architect Waalre en omgeving gezien. Ons oog voor detail zorgt ervoor dat wij niks over het hoofd zien. Ook kunnen wij assistentie bieden in de realisatie van een lichtplan of tuinontwerp.

Samen tillen onze architecten nabij Waalre met jou het oorspronkelijke ontwerp van je droomwoning naar een nog hoger niveau! Al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Waalre, of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architectuur
Architecten Waalre

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required