Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
State of Architecture
01/
Architectenbureau Naarden

Architect
Naarden

Scroll

Droomwoning in Naarden

02 /
Architect Naarden

Voordat je uiteindelijk jouw droomwoning in Naarden kunt laten realiseren, is allereerst een architect in Naarden nodig. Het is belangrijk dat je het ontwerpen van jouw woning overlaat aan een echte specialist. Je kunt namelijk zelf wel een idee hebben, maar wij laten dit uitbloeien tot het perfecte ontwerp voor jou. Voor de mooiste en meest unieke woningen ben je aan het juiste adres bij STATE of Architecture. Onze architecten spelen volledig in op jouw wensen bij het ontwerpen van jouw toekomstige woning. De jarenlange ervaring van onze architecten zorgt ervoor dat wij al jouw wensen kunnen vertalen in het ontwerp van de woning!

Projects
patio tuin architectuur, moderne patio, minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow,
Architect Naarden

Krijg jouw droomwoning in Naarden

“Challenging the current state of modern architecture”, is waar ons architectenbureau nabij Naarden voor staat. Wij verzorgen een unieke woning door gebruik te maken van moderne en innovatieve technieken. Hierdoor zorgen we niet alleen voor een unieke woning, maar verleggen we ook nog eens de grenzen van de moderne architectuur.  Een van onze architecten uit Naarden gaat met jou aan de slag om jouw droomwoning te kunnen verwezenlijken. Wij zullen al jouw wensen en behoeften verwerken in jouw toekomstige woning. Door de woning volledig naar jouw wensen te ontwerpen, zul je al snel merken dat je je thuis voelt in je nieuwe woning.

Je hebt immers al maanden of jaren in gedachten gehad hoe je in deze droomwoning zou wonen! Wij ontwerpen niet alleen een nieuwe woning. Bij ons kun je ook terecht voor het herontwerpen bij renovaties of verbouwingen, zodat ook bestaande panden worden omgetoverd tot een echte droomwoning. Ben je geïnteresseerd geraakt in ons expertises en wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij ons architectenbureau nabij Naarden. Tijdens dit gesprek kun jij jouw wensen uiten aan een van onze architecten.

Vervolgens kan hij/zij kijken naar een passende oplossing, die aansluit op jouw wensen. Als u STATE of Architecture inschakelt, zullen wij onze architect naar voren schuiven die het beste past bij uw wensen en benodigdheden. Hierdoor kan de architect in overleg met u een schets maken. Voordat deze schets gemaakt wordt, zal er echter eerst een traject gestart worden. Dit is een traject waarin u samen met de architect in Arnhem samenwerkt en veel overlegd om samen tot het design van uw droomwoning te komen.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Een volledige woning door Architectenbureau Naarden

ONLY THE ESSENTIEL

De architecten van STATE of Architecture zijn op de hoogte van de laatste woningtrends, zo kunnen wij jou voorzien van een unieke woning. Onze architecten beschikken over de juiste expertise om een woning te kunnen ontwerpen van A tot Z. Wij gaan niet voor eenvoudig ontwerp. Bij STATE staan we voor vernieuwing en zetten we een paar stappen extra dan de concurrentie. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat jij uit kunt kijken naar dé perfecte woning. De meeste architectenbureaus houden zich enkel bezig met een extern ontwerp. Wij verzorgen ook het interne gedeelte van de woning. Zodat alles van het huis helemaal aan is gepast op de huiselijke karaktereigenschappen die bij jou passen!

Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tegl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house, STATE, STATE of architecture, prefab, modulair, betonwoning, render, Livium, lamellendak, louvre, glazen schuifpui, betonvloer
Architectenbureau Naarden

Duurzaam ontwerpen

Onze ervaren architecten uit de buurt van Naarden zijn in staat om een woning te ontwerpen die al uw wensen vervullen. Door de beste opleiding en de jarenlange ervaring van de architecten van architectenbureau Naarden is geen ontwerp te veel gevraagd. Door de verschillende projecten in binnen- en buitenland hebben de architecten uit Naarden een hoop ervaring opgedaan over vele verschillende bouwstijlen.

Naast Naarden voeren kunnen wij ook jouw droomhuis realiseren in Bussum, Hilversum of Huizen.

Architectenbureau Naarden

STATE of Concept

STATE OF CONCEPT

Ons architectenbureau nabij Naarden verzorgd een compleet woningontwerp. Er worden meerdere fasen doorlopen voordat het uiteindelijke woningontwerp vast staat. Het proces bevat 6 verschillende fasen. Allereerst wordt er een concept opgesteld. Uiteindelijk staat er een definitief ontwerp.

Onze architecten uit Naarden betrekken jou zoveel mogelijk bij het ontwerp van de woning. Om jou een goed beeld te kunnen geven van de gemaakte keuzes en het verrichte werk, zal de architect uit Naarden regelmatig contact met jou opnemen. Tijdens de verschillende fasen word je dus veelvuldig betrokken. De verschillende fasen zijn: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en het voorbereidingsproces. Tijdens deze verschillende fasen word jij regelmatig betrokken. Zo zullen er regelmatig overlegmomenten plaatsvinden om verschillende dingen te bespreken.

Kortom, met ons STATE of Concept principe wordt alles ontworpen van A tot Z. Door deze transparantie zorgen wij ervoor dat de woning volledig naar jouw wens wordt ontworpen. Door gebruik te maken van de laatste technologie krijg je een goed beeld van jouw toekomstige woning. Met behulp van virtual reality krijg je een goed beeld van de huidige stand van zaken. Zo kun je de woning al zien voor hij daadwerkelijk klaar is. Wil je meer weten over het STATE of Concept? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architecten Naarden

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required