Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architectuur
01/
Architectenbureau Nijmegen

Architect
Nijmegen

Scroll

Droomwoning in Nijmegen

02 /
Architect Nijmegen

Is het jouw droom om je eigen huis te hebben? Dan is het inzetten van een architect een goede en slimme stap. Een architect kan jou de nodige ingevingen geven , die helpen met het uiteindelijke project uit te voeren of te verbeteren. Het inzetten van een architect in Nijmegen zal je helpen het maximale uit je droomwoning te halen. STATE of Architecture kan je hierbij helpen en wij doen dit op onze eigen unieke manier. Naast jarenlange ervaring, beschikken wij ook over de nodige hoeveelheid creativiteit. Wij passen deze creativiteit vaker toe in onze projecten en spelen hiermee met de grenzen van de moderne architectuur. Door deze grenzen te verleggen en nieuwe technieken toe te passen, kunnen wij prachtige projecten realiseren.

Projects
Architectuur
Architect Nijmegen

Unieke twist voor jouw huis

in Nijmegen

STATE of Architecture gaat verder waar de moderne architect doorgaat. Wij doen dit door het uitdagen van de moderne architectuur ofwel “Challenging the current state of modern architecture”. Hiermee doelen wij vooral op het toepassen van moderne en innovatieve technieken in onze projecten. Ons architectenbureau Nijmegen betreed hiermee een voorheen onbekend grondgebied buiten de moderne architectuur. Samen met jou gaan wij deze grenzen voorbij en focussen wij op een doel, het behalen van een maximaal resultaat!

Dit doen wij in verschillende fases, die nauw met elkaar verwant zijn. Onze architecten in Nijmegen gaan samen met jou aan de slag en helpen jou met alle wensen en behoeften aan jouw toekomstige woning. STATE of Architecture zorgt ervoor dat jouw thuis als een thuis voelt. Ook voor renovaties of verbouwingen aan je huidige woning kunnen wij je helpen!

Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met een van onze architecten in Nijmegen op. Met behulp van een adviesgesprek zullen zij jou meer informatie verschaffen en samen met jou een passend ontwerp afleveren!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

PROJECTS
Architect

Compleet design

Architect Nijmegen

Onze  STATE of Architecture architecten zijn volledig geschoold en in staat je te helpen met het voorschotelen van een compleet ontwerp. De gemiddelde architect in Nijmegen is vooral gericht op het extern ontwerp. STATE of Architecture , onderscheidt zich hiervan en focust buiten het  extern ontwerp ook op het intern ontwerp. Hiermee zorgen wij voor een volledige ontzorging van zowel intern als extern design. Naast onze design diensten, houden wij ons ook bezig met verbouwingen en renovaties. Het enige wat jij hoeft te doen is ons architectenbureau Nijmegen inhuren.

Architectuur
Architectenbureau Nijmegen
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Waarom een architectenbureau in Nijmegen

ONLY THE ESSENTIEL

De creatie van een droomwoning is geen dagelijkse taak, maar is een lang en uitgebreid proces. Het gehele proces bestaat uit veel verschillende stappen die lopen van voorbereiding t/m de uiteindelijke aflevering van het project. Onze architecten in Nijmegen zijn altijd op zoek naar het verleggen van grenzen, en zullen samen met jou kijken naar het implementeren van nieuwe technieken in bouwwerken. Bovendien zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van design en geven zij aan deze trends hun eigen unieke twist Hierdoor kan STATE of Architecture jou de assistentie bieden bij het ontwerpen van een droomwoning.

moderne entree, villa woning, moderne bungalow, minimalistische woning, betonwoning, led lijnen
Architectenbureau Nijmegen

STATE of Concept

Architectenbureau Nijmegen

Bij STATE of Architecture werken wij met een opgesteld zes stappenplan. Dit zes stappen plan is een continu doorlopend proces, dat bestaat uit zes verschillende fases. De fases lopen uiteen van concept designs tot de uiteindelijk aanvraag van omgevingsvergunningen. Al met al zal dit proces zich met elkaar opvolgen, en zal de nadruk gedurende het proces worden gelegd op de creatie van een realistisch ontwerp.

Ons architectenbureau Nijmegen genaamd STATE of Architecture zal gedurende het state of concept, zorgen voor voldoende overleg momenten om tijdens open communicatie het ontwerp van de vorige fases te toetsen. Kortom, met het state of concept word je ontzorgd van A tot Z. Door gebruik te maken van moderne technieken als augmented reality en virtual reality, zorgen wij ervoor dat jouw droomhuis tot leven komt voor het gebouwd is. Meer weten over deze unieke state of concept aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een passend adviesgesprek!

Architectenbureau met oog voor detail

CREATE A COMPLETE DESIGN

Onze kwalitatieve benadering en jarenlange expertise zorgen ervoor dat wij voor worden gezien als een gerenomeerde architect in Nijmegen en omgeving. Bovendien, zal ons oog voor detail ervoor zorgen dat wij samen met jou niks over het hoofd zien. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat we deze aspecten niet in jouw droomhuis verwerken. Wij zullen je onder andere assisteren met het tuinontwerp en het lichtplan.

Samen tillen onze architecten Nijmegen het initiële ontwerp van je droomwoning, naar een nog hoger niveau! Ben je enthousiast geworden van onze diensten en de bijkomende voordelen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. Wij helpen je graag die stap verder, want “Challenging the current state of modern architecture” is waar wij voor gaan!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architectuur
Architecten Nijmegen

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required