Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect
01/
Architectenbureau Oisterwijk

Architect
Oisterwijk

Scroll

Droomwoning in Oisterwijk

02 /
Architect Oisterwijk

Door een van onze architecten in te schakelen, kan jouw droomwoning spoedig verwezenlijkt worden. Bovendien kan een van onze architecten jouw nieuwe ingevingen geven. Deze ingevingen van onze architecten kunnen je helpen om het uiteindelijke project nog verder te verbeteren. Hierdoor weet jij zeker het maximale uit je droomwoning te behalen. Naast onze jarenlange ervaring en frisse kijk op architectuur nabij Oisterwijk, beschikken wij over de nodige creativiteit. Hiermee zorgen wij voor een nieuwe inbreng op jouw ontwerp en de moderne architectuur. Onze dienstverlening zal ervoor zorgen dat jouw wensen en behoeften worden beantwoord.

Projects
Architect Oisterwijk

Waarom een architectenbureau in Oisterwijk geen overbodige luxe is

Het creëren van een droomwoning is niet iets dat je in één dag gedaan hebt. Dit is een heel proces dat bestaat uit veel verschillende stappen op allerlei gebieden. Onder andere op technisch gebied en op design gebied kan het inschakelen van zo’n architectenbureau binnen Oisterwijk de oplossing zijn

Daarom is het verstandig te kiezen voor de speciale architecten nabij Oisterwijk en omgeving die de hele markt op hun duim kennen. Buiten ervaring en expertise binnen het vakgebied, brengen zij passie en motivatie mee. Dit zorgt ervoor dat zij op ieder nieuw project een frisse kijk hebben en hun creatieve vrijheid kwijt kunnen. Dit doen zij onder andere door aanpassingen uit te voeren aan bestaande technieken binnen de moderne zuil van architectuur.

Daarnaast zijn onze architecten nabij Oisterwijk altijd op de hoogte van de laatste nieuwe design trends. Dus ben je op zoek naar een architectenbureau in Oisterwijk, dan is STATE of Architecture de juiste keuze. Ben je dus op zoek naar een uniek huis vol met moderne ruimtes? Neem dan contact op met STATE of Architecture en maak je dromen waar!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Creëer een compleet design met onze architecten!

ONLY THE ESSENTIEL

Al onze architecten beschikken over de vereiste scholing en zijn daardoor in staat om jou te helpen met het realiseren van een compleet ontwerp. Niet alleen houdt ons architectenbureau nabij Oisterwijk zich bezig met het extern ontwerp, want ook op intern gebied wordt er aandachtig en kritisch gekeken naar de mogelijkheden. Buiten onze design diensten doen wij ook verbouwingen en renovaties uitvoeren. Dus ben je nog op zoek naar een architectenbureau Oisterwijk of omgeving? Huur dan STATE of Architecture in als jouw nieuwe architect. Onze combinatie van expertise en creatieve uitingen zullen samenkomen tot de meest waardevolle aanpassingen aan jouw huis of tuin.

Architectenbureau Oisterwijk

State of concept Oisterwijk

STATE OF CONCEPT

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Overzicht behouden is hierbij cruciaal en daarom hebben wij hier ons eigen stappenplan voor ingericht. Ons stappen plan , met de naam STATE of Concept, bestaat uit zes stappen. Deze zes stappen omvatten alle fases die nodig zijn voor de realisering van een droomwoning. Tijdens ons STATE of Concept word jij begeleidt door een vaste architect nabij Oisterwijk. Hij of zij plant voldoende overleg momenten in en houdt de progressie nauwlettend in de gaten.

Het STATE of Concept bestaat uit zes stappen lopend van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van een omgevingsvergunning. Tijdens dit gehele proces leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

Ons STATE of Concept bevat een service van A tot Z. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig naar wens en toekomstbestendig is. Bovendien kunnen we met onze expertise en moderne technieken ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Hiervoor maken wij gebruik van zowel augmented reality als virtual reality. Benieuwd geworden naar onze werkwijze of naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten in Oisterwijk of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architecten Oisterwijk

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required